fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 nese iiki bendede değişmemiş :) Umarım öyle kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Slm facebook güzel birşey. 1000. mesaj benim olsun istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 onu demeye gelmiştim ben de. facebookun allah belasını versin. hele ki eski sevgilinin modunu "in a relationship" diye görüp kendini alkole veren malların daha büyük belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Daha çok video paylaşım sitesi olmuş artık. Sayfamda yüzlerce video var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yeni facebook bela sux hemen eskisine dönmeyi bulsun biri çabuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 benim değişmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Rewendor said: Nasıl beceriyolar bilmiyorum ama bi şekilde her yeni arayüzünü bi öncekinden bin kat daha kötü, daha işlevsiz ve daha beter yapmayı başarıyolar. Rezalet bu yeni hali, daha kötü olamazdı heralde diyecem ama eminim bir sonraki değişiklikte yine yanıltacak beni. bLackcha0s said: Daha çok video paylaşım sitesi olmuş artık. Sayfamda yüzlerce video var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 benim arkadaşlar pek video post etmiyolar. zaten çok da fazla bi arkadaşım yok :D sevdim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 cok iyi bence live artik her sey, bende de az once acildi baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bana gelmedi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Kendi ile alakasız şeyleri facebooka koyanlardan nefret ediyorum. Bana ne elalemin klibinden şiirinden onları okumak istesem facebookta olmam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ya bu facebook un son halini nasıl eskisine çeviricez ben hiç begenmedim çok karışık ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 live olayı çok güzel ama işte o video olayı berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bana gelmedi hala merak ettim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 video bildirimlerinin gelmesini engelleyebileceğimiz ayar şeysini bilen varsa, öğretirse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bu yenisinde doğumgünü listesi nerde çıkıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 yeni tasarım işlevsel olabilir de, eskisinden kaba ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 videoları büyütmüşler, youtube'a dönmüş benim anasayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 videolara ben de kıl oldum evek. live feedde filtre yok muydu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 cavanagh said: bu yenisinde doğumgünü listesi nerde çıkıyo ya "ne düşünüyorsunuz" boşluğunun yanında, "önemli olayların" üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bu ne lan! ne biçim facebuk bu. hyr nie heryer video.video izlicek olsam yutuba girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Ya bi video ekleyen apylaşanın videosu 2 kere arka arkaya gözküyo hiç hoşuma gitmedi :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 abi video istemiyoruz diye bi buton olmadlı orda. lütfen. lütfen birileri bu butonun yerini söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Değiğiklikleri seven bi insanım normalde. Bundan evelki update de birsürü laf eden oldu bilmemne oldu ben bişey demedim. Ama abi bu ne ya yazıktır. Youtube un anasayfasında daha az video linki vardır. Bide resmen anasayfa boğulmuş, daracık bişey olmuş. Sağ taraf zaten herşey üsüstte binmiş. Tam bi chaos hüküm sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ben sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar