hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 cover resmin herkese görünmesi çok iyi olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Timeline meseleyi çok karıştırmış , bu neymiş diye bakayım dedim , geri dönüşü bulamadım , dayattı gitti. Tarihte anasının nikahına kadar dönmek de ayrı bir olay , korkuyorum facebook tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ee sen ne zannediyodun? o kadar yaptığın ettiğin şeylerin default sayfadan kaybolduktan sonra sırra kadem basıp ortadan kaaybolcagını mı düşündün. birgün evleniceksin ve tek tek hesap vericeksin eşine yaptıklarının. hem allaha da kolaylık oldu işte "ben öle bişi yapmadım" diyemez kimse açart gösterir valla.. süper oldu timeline süper gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 çarpılıcan bi gün escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 escape said: ee sen ne zannediyodun? o kadar yaptığın ettiğin şeylerin default sayfadan kaybolduktan sonra sırra kadem basıp ortadan kaaybolcagını mı düşündün. birgün evleniceksin ve tek tek hesap vericeksin eşine yaptıklarının. hem allaha da kolaylık oldu işte "ben öle bişi yapmadım" diyemez kimse açart gösterir valla.. süper oldu timeline süper gogo E heralde biliyoruz herşeyin db de kaldığını da , bu kadar da oyuncak gibi olmasın . Bunun privacy ayarı var mı şimdi ? Şu yıllara gideme vs gibi. Kendi hareketlerini görmen için olsa güzel hizmet olurdu ama yine stalker lara gün doğsun diye yapılmış :P Gerçi full privacy takılıcaksan fb kullanmanın da mantığı yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 abi manage old posts diye bi zımbırtı var privacy ayarlarında. ordan gerekli ayarları yap gitsin. privacy ayarında bi değişme olmadı ki. zamanında kimle ne paylaştıysan yine aynı. ama eskiden privacy ayarları değişikti, o yüzden bi konrtol edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ulan durun daha %100 devreye girmedi timeline. yeni daha yeni!! siz yeni nedir bilirmisnz? beta nedir bilirmisnz? illaki gelecektir opşınlar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bu timeline a alismak sevmekten daha zor gelicek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 şarkısı da vardı kozalak hadi kolkola söyleyelim kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ya bu timeline dan dönüş yok mu. anlamadım ben privacy ayarlı herşey ama it kopuk tüm profilimi görüyo bu timeline a geçtim geçeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ben hiç sevmedim timelineı ama netteki app sil tutosu işe yaramadı benim için =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 escape said: ulan durun daha %100 devreye girmedi timeline. yeni daha yeni!! siz yeni nedir bilirmisnz? beta nedir bilirmisnz? illaki gelecektir opşınlar vs ama adamlar diyorki geri dönüşünüz yok :) deneyecekseniz hep böyle kalacak ona göre 48 saat içinde silin istemediklerinizi diyor varmi lan böyle saçmalık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ahah, sağ sütunda bu fotoğraflar şurda mı çekildi: evet / hayır şeklinde albümlerimi geotagletti mark resmen bana sırayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bu timeline bir site nasıl sıçırtırın tam karşılığı bi yenilik olmuş sade iken niye bozarsın anlamıyorum.saçma sapan bbişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 facebook hesabım bayadır kapalı, bu zaman içinde de hep facebook üzerinden muhabbeti ilerletebilceğim kızlarla tanıştım. şimdi utancımdan açamıyorum lan hesabımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 facebook music ne iş? garip gurup hint şarkıları var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Red said: bu timeline bir site nasıl sıçırtırın tam karşılığı bi yenilik olmuş sade iken niye bozarsın anlamıyorum.saçma sapan bbişi lol aynen sırf artistliğine timeline'a geçiyor millet, sonra bi bakıyosun sayfa çarşamba pazarı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bu timeline olayının böle kalıcagını düşünmüyorum. yani cok tepki aldılar her yerde... muhtemelen eski profilde sol tarafta bulunan sekmelerin içine(fotoğraflar, videolar, notlar) bir de timeline linki eklenir. ordan sayfa bu hale geçer ve zaman yolculugu başlar öle karşı taraf için. yani şuan en mantıklısı bu. yani ben olsam böle yapardım. çünkü halde gerçekten kullanışlı değil ve itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Flassh said: facebook music ne iş? garip gurup hint şarkıları var sadece facebooka myspace kalıbı giydirmeye calışıyolar diye tahmine diyorum. yani eğer öle olursa gerçekten iyice boka batar. facebook yani adı üstüde, herşeyin bi yeri var. myspace, twitter, inkedin, formspring vs bunları böle hepsinden tırtık tırtık siteye eklemeye calışırsan hem birsürü bug vs olur hem de çarşamba pazarına döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 yakın bir zamanda gizli sorunuzu biri cevaplamış dedş ki o benim şifremi unuttupum için geri istedim falan neyse şuanda hesabım kitli maila code gonder dıyorum o codu gırıyorum 24 saat sonra hesabınız yenı e posta ve sıfre ıle gırıs yapabılırsınız dıyor fakat 24 saat sonra gırdıgımde tekrar aynı mesajları alıyorum hesabınız kıtlenmıstır 24 saat sonra acılacak falan ne yapmam lağzım polis mi cagırayım yetttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 dokunma hesaba bi 5 6 gün falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 deniycem umarım işe yarar hayır yeni işe girdim kızlar niye cevap vermıyorsun dıyo olmuyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 timeline güzelmiş lan aklıma bi fikir geldi şöle bişi yaptım gözüküo mu bakın bakam http://www.facebook.com/ualtinova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ahah güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 heh eyvallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar