dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Hiç sanmıyorum ama bi aralar bu ayarları zırt pırt değiştirdikleri zaman public falan olmuş olabilir. Fotoğraflarıma tagleri bile izin vermeyen insanım ya sarhoşken falan yapmışsam yapmışımdır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 o profil public olmuş ve google da onları cekmiş. onu diyorum ben de zaten.. şimdi bikaç evente falan katıl sayfa beğen falan, 1 hafta sonra yine arat googleda bakıyım cıkacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 google'da çıkmayı başka bir yerden kapatıyorsun hatırlayınca yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bu haber bandında o şunun fotosunu beğendi şunu yaptı bunu yaptı olayını nasıl kapatabiliriz yakın arkadaşıma ettiğim küfürleri herkesin görmebilmesi hoş değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 kapatamıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 o zaman face kullanmamak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 SPectre88 said: bu haber bandında o şunun fotosunu beğendi şunu yaptı bunu yaptı olayını nasıl kapatabiliriz yakın arkadaşıma ettiğim küfürleri herkesin görmebilmesi hoş değil yani :) escape said: kapatamıyon kapatılıyo o ya yanlış bilmiyosam. kendi profiline gir, profilinde senin arkadaşlarına yazdığın yorum bildiriminden birinin sağ tarafındaki çarpı işaretinden "hide all recent comment activity.." tıklarsan milleitn haber bandında görünmez o yorumlar, ama işin kötüsü kendi profilinde de görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 o bari komple kapamanin bi yolu yok mu yea, post gizlemek yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hide all dersen komple kapanıyor işte bildirimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Frantic said: o bari komple kapamanin bi yolu yok mu yea, post gizlemek yerine? bar dan kastın ne? chrome için eklenti falan vardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 aaa evet lan bi aktiviyeti ömür boyu görünmesin diye kaldıraibliyosn profilden. yani şöyle düşünün kısa ve öz arkadaşlar. kendi profilinizde ne görüyosanız, o aynen anasayfaya cıkar(sadece arkadşlık kabulleri hariç). profilinde görmediğin bişi de cıkmaz anasayfaya vs... yani sadece "küfür ettim lan su görünmesin" dersen "all" değil de tekil olarak o ifadeyi profilinden kaldırman yeter. ayrıca haber barını diyo ya o barı kapatmanın suan default bi yöntemi yok arkadşım. eklenti menklenti bilemem onu... ama eklentiyle falan uğraşma derim, çünkü facebook sürekli eklenti kullanan bi hesabı devamlı atack falan sanıp bug a sokaiblir haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kozalak said: Frantic said: o bari komple kapamanin bi yolu yok mu yea, post gizlemek yerine? bar dan kastın ne? chrome için eklenti falan vardı galiba escape aciklamis hemen altta. eklenti felan degil. bu ahmet x yapti, mehmet suraya gitti diye anlik bildirimler geciyor ya sag sutunda onu kastetmistim. @cthulhu, abi dediginizi yaptim hic bi degisiklik olmamakla birlikte facebook ajax uzantili hatalar veriyor surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 o bildirimleri kaldırmak istiyorsan o ilgili kişinin profiline girip sağ tarafta subscribed a tıklayıp ordan gerekli şeyleri uncheck yapıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yeni bişe keşfettim. gelen bir arkadaşlık talebini reddettiğinizde (not now diyip daha sonra isteklerden delete request) facebook bu kişiyi facebook dışında tanıyıp tanımadığını soruyor. hayır derseniz o kişi bir daha size arkadaşlık talebi gönderemiyor. merak ettiğim birini bu şekilde reddettiğinizde o kişi sizin profile girdiğinde profili nası görüyor? arkadaşlık talebi gönderme hedesi görünmüyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 artık eskisi kadar sık hem paticikle hem de internetle içli dışlı olamıcam. dolayısıyla burası da ihmal olacak. umrunuzdamı bilmiyorum ama işte, artık bu engebeli ve meşakatli yolda yalnızsınız. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ya şimdi taglendiğimiz fotoğraflar profilimizde görünüyo ya. o fotoları kendi profilimize aktarma imkanımız yok mu? çünkü fotoları ekleyen kişi hesabını dondurduğunda ya da sildiğinde vs o fotolar da uçuyor profilden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 kozalak said: ya şimdi taglendiğimiz fotoğraflar profilimizde görünüyo ya. o fotoları kendi profilimize aktarma imkanımız yok mu? çünkü fotoları ekleyen kişi hesabını dondurduğunda ya da sildiğinde vs o fotolar da uçuyor profilden. Resimleri indir yeni albüm yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 evet tek secenek oymuş. onun için bi program yazmış birisi photograbber diye, onu kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 sort'u her seferinde recent diye ayarlamak zorunda kalıyom. hafızasında tutmuyore :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 cache ve cookileri temizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 az önce 35 common friend im olan ve lisede 4 sene aynı sınıfta oldugum birine request yolladım diye stalker muamelesi yapıp bu insanı tanımıyorsun,rasgele istek göndermeye devam edersen seni banlarız diyen site,peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Banada aynısını yaptı 4 farklı grup olarak toplamda 71 mutual friendim olan adamı ekledim aynı uyarı çıktı hatta çıkmakla kalmadı bir günlük invite block etti :P Adamla private mesajlarım bile var madem tanımıyorum niye mesajlaşıyorum adamla :P Clan üyelerine bakaydı keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Nasip değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar