Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

SPectre88 said:

bu haber bandında o şunun fotosunu beğendi şunu yaptı bunu yaptı olayını nasıl kapatabiliriz yakın arkadaşıma ettiğim küfürleri herkesin görmebilmesi hoş değil yani :)

escape said:

kapatamıyon

kapatılıyo o ya yanlış bilmiyosam.

kendi profiline gir, profilinde senin arkadaşlarına yazdığın yorum bildiriminden birinin sağ tarafındaki çarpı işaretinden "hide all recent comment activity.." tıklarsan milleitn haber bandında görünmez o yorumlar, ama işin kötüsü kendi profilinde de görünmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aaa evet lan bi aktiviyeti ömür boyu görünmesin diye kaldıraibliyosn profilden.

yani şöyle düşünün kısa ve öz arkadaşlar.

kendi profilinizde ne görüyosanız, o aynen anasayfaya cıkar(sadece arkadşlık kabulleri hariç). profilinde görmediğin bişi de cıkmaz anasayfaya vs...

yani sadece "küfür ettim lan su görünmesin" dersen "all" değil de tekil olarak o ifadeyi profilinden kaldırman yeter.

ayrıca haber barını diyo ya
o barı kapatmanın suan default bi yöntemi yok arkadşım. eklenti menklenti bilemem onu... ama eklentiyle falan uğraşma derim, çünkü facebook sürekli eklenti kullanan bi hesabı devamlı atack falan sanıp bug a sokaiblir haberin olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

Frantic said:

o bari komple kapamanin bi yolu yok mu yea, post gizlemek yerine?

bar dan kastın ne? chrome için eklenti falan vardı galiba

escape aciklamis hemen altta. eklenti felan degil. bu ahmet x yapti, mehmet suraya gitti diye anlik bildirimler geciyor ya sag sutunda onu kastetmistim.

@cthulhu, abi dediginizi yaptim hic bi degisiklik olmamakla birlikte facebook ajax uzantili hatalar veriyor surekli.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni bişe keşfettim.

gelen bir arkadaşlık talebini reddettiğinizde (not now diyip daha sonra isteklerden delete request) facebook bu kişiyi facebook dışında tanıyıp tanımadığını soruyor. hayır derseniz o kişi bir daha size arkadaşlık talebi gönderemiyor.

merak ettiğim birini bu şekilde reddettiğinizde o kişi sizin profile girdiğinde profili nası görüyor? arkadaşlık talebi gönderme hedesi görünmüyo galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...