Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

çözünürlüğe sığdığı kadarını gosterio. oakdar kotu bi chat yani. ctrl - scroll yapınca gosteremedikleride çıkıyo ama ufacık oluyo bu seferde tabi.

hangi kafayla yapmışlar böyle bişeyi? adı Z olanlar yakında intahara başlar kimse benle konuşmuo diye.. daha aptal bi chat sistemi olamazdı heralde
Mesaj tarihi:
mesajlarım değişmemişti benim, şimdi değişti.

2007den beri tüm mesajları gösteriyo bir kişinin silemiyosun ayrıca smileyler çıkıyo hiç sevmedim :(
Mesaj tarihi:
Bella said:

mesajlarım değişmemişti benim, şimdi değişti.

2007den beri tüm mesajları gösteriyo bir kişinin silemiyosun ayrıca smileyler çıkıyo hiç sevmedim :(

Mesaj sayfasında tepede 'Actions' var, oradan 'Delete messages' diyip hepsini ya da seçeceklerini silebiliyorsun

bu topikte de msjlar 2007'den beri.. facebook sanki daha eskiymiş gibi geldi bi an ama 4 yıl da az değil. 2007 daha yakın bi yılmış gibi gelmiş
Mesaj tarihi:
kafam güzel hiçbirinze şimdig acıklayamıcam ama iyi odlu facebook valla lan takmayın bu kadar o görünmeyenleride boşverin gitsin ya adam olsalar görünürlerdi zaten ehehe
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hayır sende sıkıntı var.

anon ilk önce kıçı kırık bi tib ve btk nın sitesine söz geçirebilsin önce. o günkü fiyaskodan sonra artık sıfır gözümde gerizekalılar. rezil oldular resmen rezil.. ulan hiç yoksa şereflerini kurtarmak için bu işi iyi bilen bi kaç kişiyle hallediceklerdi.. ama şerefte yokmuş onlarda.
Mesaj tarihi:
neyse tamam girdim bişi oldu, birsürü güvenlik şeyi sokuşturmuştum hesaba hepsi devreye girdi beni facebooktan attı yeni şifre cıkart hemen vs şeyler dedi.

sanırım biri hesabıma girdi de sorun o hayvan gibi şifreyi nasıl kırdı..

şimdi orcan düşünsün..
Mesaj tarihi:
sanırım anon'un hedefi benim.
gelin lan şerefsizler korkmuyorum. güvenliği arttırıyorum ulan ben bile 2 saatte giricem facebooka hadi bakalım.

faktörü cok kızdırdınız sufhd

küheylan said:

şifreni yolluyorum öm'den.

Burcu'ya da fazla kasma bence.

lan bit git dsf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...