xaty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 mokoko said: çözünürlüğe sığdığı kadarını gosterio. oakdar kotu bi chat yani. ctrl - scroll yapınca gosteremedikleride çıkıyo ama ufacık oluyo bu seferde tabi. hangi kafayla yapmışlar böyle bişeyi? adı Z olanlar yakında intahara başlar kimse benle konuşmuo diye.. daha aptal bi chat sistemi olamazdı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 mesajlarım değişmemişti benim, şimdi değişti. 2007den beri tüm mesajları gösteriyo bir kişinin silemiyosun ayrıca smileyler çıkıyo hiç sevmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Bella said: mesajlarım değişmemişti benim, şimdi değişti. 2007den beri tüm mesajları gösteriyo bir kişinin silemiyosun ayrıca smileyler çıkıyo hiç sevmedim :( Mesaj sayfasında tepede 'Actions' var, oradan 'Delete messages' diyip hepsini ya da seçeceklerini silebiliyorsun bu topikte de msjlar 2007'den beri.. facebook sanki daha eskiymiş gibi geldi bi an ama 4 yıl da az değil. 2007 daha yakın bi yılmış gibi gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yok 2007de popüler olmaya başlamıştı türkiyede. teşekkür ederim bu arada, görmemişim bile orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 https://www.facebook.com/presence/popout.php chat için bunu da kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 kafam güzel hiçbirinze şimdig acıklayamıcam ama iyi odlu facebook valla lan takmayın bu kadar o görünmeyenleride boşverin gitsin ya adam olsalar görünürlerdi zaten ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 orcan orcan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi bu facebuk ne apaçi site oldu ya heryerden reklam fışkırıyor falan rengarenk sayfalar ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Yakında girince kocaman reklam ekrana patlarsa şaşırmadan sakin sakin kapicam hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Soru : facebook da gizlediğim insanların paylaştığı şeyleri görmeyi geri nasıl sağlayacağım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 anasayfada en alta in daha eski gönderiler > seçenekleri düzenle falan var seçenekleri düzenleyi tıkla orda ambargo koydugun lavuklar ya da uygulamalar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Anonymous saldiracemis bu face e siper alin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 taaa 5 Kasımdaymış ya. daha var sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Sizde de yarım mı açılıyor arkadaş listesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 hayır sende sıkıntı var. anon ilk önce kıçı kırık bi tib ve btk nın sitesine söz geçirebilsin önce. o günkü fiyaskodan sonra artık sıfır gözümde gerizekalılar. rezil oldular resmen rezil.. ulan hiç yoksa şereflerini kurtarmak için bu işi iyi bilen bi kaç kişiyle hallediceklerdi.. ama şerefte yokmuş onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 5 kasimda haberturk'un başlıklarını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 şuan facebooka girebilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 mailini ver deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 giriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 neyse tamam girdim bişi oldu, birsürü güvenlik şeyi sokuşturmuştum hesaba hepsi devreye girdi beni facebooktan attı yeni şifre cıkart hemen vs şeyler dedi. sanırım biri hesabıma girdi de sorun o hayvan gibi şifreyi nasıl kırdı.. şimdi orcan düşünsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 şifreni yolluyorum öm'den. Burcu'ya da fazla kasma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 sanırım anon'un hedefi benim. gelin lan şerefsizler korkmuyorum. güvenliği arttırıyorum ulan ben bile 2 saatte giricem facebooka hadi bakalım. faktörü cok kızdırdınız sufhd küheylan said: şifreni yolluyorum öm'den. Burcu'ya da fazla kasma bence. lan bit git dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar