Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hayır yani bu adamlar nasıl her yaptıkları yeni şeyle facebooku daha kötü hale getirmeyi başarıyorlar anlamıyorum.
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 son 1 2 saat içinde senin profiline 2 kere girip cıkması demek o adamın sağ tarafta 1 2 hafta durması demek. ayrıca msn gibi sohbete arkadaş ekleme davet etme olayı da gelmiş..
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 şimdi de göçtü sistem.. bu böle olmaz. çok tepki gelir buna büyük ihtimal eskisi gibi onlinelar gözükücek ama stil olarak aynı kalır.. arkadaş listesi oluşturarak da bişiler yapmayı denedim ama olmadı..
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bende sohbeti açıp yukardaki ayarlar simgesine tıkladığımda 3 tane şey çıkıyor: - sohbet için müsaitsin - sohbet sesleri - müsaitlik durumunu sınırla başka da bir bok yok
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ctrl - ya da scroll yapıp zoom out yaparsan altta da bi chat tuşu çıkıyor. çözünürlükle alakalı birşey ama o chat tuşundan da bir yere varılmıyor söyleyeyim.
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Estel_Anorien said: ctrl - ya da scroll yapıp zoom out yaparsan altta da bi chat tuşu çıkıyor. çözünürlükle alakalı birşey ama o chat tuşundan da bir yere varılmıyor söyleyeyim. ahahaha adam uğraşmış sinirlenmiş abi sakin olun böle olmaz bu düzeltirler. ama bence stil olarak güzel yani.. msni tarihe gömdü facebook chat elbet bunun da üstesinden gelecektir :F
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 stili de bok gibi esk, halini istiyorum ben
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ahaha abi offline takılma olayı da yok galiba birine suan hadi ben cıkıyrm dedim cıkmadım ama stalklıyo suan beni dfsf said: yeni chat ekranına alışmak kolay olcak gibi.D offline takılmaca yok fark ettin mi
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi var işte tiki kaldırınca offline yazıyo?
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iyi de bu hala niye yazıyo o zaman :( abi cok sakat durumlar doğurur ilerde he eğer bu tarzsa ben size diyim
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi bence arkadaşın salak, sağda görünmeni yanda işaret yoksa bile online sanmıştır
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 belli kişi ve gruplara offline gözükme olayı gelmiş. çok güzel olmuş. estel'in dediği gibi bir şey de olmadı bana
escape Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 facebook hayvan gibi değişti. tek tek anlatamıcam ama zaten anlatılacak bişi yok herşey acık. bence güzel olmuş
escape Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 anasayfa materyalleri için kızak yapmaları çok iyi olmuş
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bnm chat fasilitesi eski haline donmus. dun aksam sağda surekli duran sutun mallığına geçmişti. oh ya iyi oldu bole kalsın.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 of chatin mesaj olarak saklanması çok büyük mallık ya
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 lan ben dün alkollüydüm, chat penceresi değişti bi flaan sabah baktım normal olmuş. herhalde alkolden diyodum :D ama çok mal olmuştu ya ne o oyle..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bende hala tüm onlinelar gözükmüyor chatte. gerizekalı facebook.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ya ben chat ekranında online oluyomuşum facebukta olmadıgım halde nedir bunun olayı
escape Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 online falan olmuyosunuz "müsait" yerini tıklamadıgınız halde. sadece bazı "anlamayan" arkadaşlarınız sizi sağ tarafta görüyor -yanınızda online yeşil ışığı olmadığı halde- sizi online zannediyor. yanında yeşil ışık olanlar online. tabi tekrarlıyorum hala tüm online listesi gözükmüyor.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Abi şu yeni çet ekranını direk yok etsinler, nefret ettim. Ya bozuk birde heralde, niye herkes orda kardeşim? Online olanı görmek istiyorum sadece.
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Facebook eline yüzüne bulaştırdı son zamanlarda
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 o çet hedesinde hakkaten saçmalamışlar ya.
Öne çıkan mesajlar