oper Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 http://www.facebook.com kimler biliyo acaba bu siteyi? geçenlerde yamulmuyorsam yahoo satın almaya kalkmış siteyi ama vermemişler.. güzel bişeye benziyor. network olayı var grup olayı var vs.. bi pati network u açsak ?? [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:52 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 o vermemişler olayı daha derin galiba geçen cnn de altyazı geçiyodu facebook dolandırıcılıkla suçlanıyo filan diye. onun dısında evet güzel hoşda bi ısınamadım ben ona ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hmm bilmiyom o kadar derinini :) ben de pek sevmiyom bu tarz platformları ama burda yapacak hiç bişe yok. nette takılıp duruyoz işte can sıkıntısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 xuqa abicim canın sıkılıyosa. ne zaman böyle yapcak bişi bulamasam açıp poker oynuyorum orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 abi facebook'u da yonjaya çevirmezsek sevinirim..ki yonja olma yolunda hızla ilerliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 facebooktayım ben paticik grubu falanda var:P gelin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 nerde bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 facebookun olayi amerikan universitelerinin orenci nolariyla uye olunabilmesiydi bu sayede orenci olmayan cidden o okulda okumayan adam ordanim diyemiyordu simdi yonjaya donmus harbiden b manasi kalmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yonjaya dönemez facebook, isteyen istediğine mesaj falan atamıyo, profilini göremiyo, yoncacı tipler sevmez zaten bunu. paticik grubuna bekleriz... poke'larım karşılıksız kalıyo ama ayar etmeyin hepi topu profilinize bakacaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ben girdim gruba ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ben iki uc lise arkadasimi bulduktan sonra sildim accountumu, yonjadan farksiz gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bende geldim tüm kızlara poke yaptım çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Amerikada okuyanlar fln için gayet kral bi site. Xuqa nın ilk açıldığındaki ünili bozulmadığı haline fln benziyo. Şuna yazim buna yazim olayı olmadıı için daha seviyeli gerçi gruplardaki community lerdeki fln çoğu kişi profil bakmayı aktif tuttuğu için çoğaldıkça türk comm.lar bozulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yonja'dan farksız diyenler bir "social networking" sitesinden ne beklliyorlar ki? yani fotoğraf koyma mı olmasın, arkadaş ekleme mi olmasın, wall mı olmasın, ne olmasın da siz "bak yonja'dan farklı bu" diyebilin? gerçi yonja'ya hiç girmedim, bilmem pek de facebook bana çok nezih geldiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 aynısının laciverti.. yeni sistemde arkadaşlık olayı gelsin, kendi profilimizi yapalım, arkadaş ekleyince mama gelsin, mamalarla poker oynayalım, albüm yapıp resim ekleyelim, sonra da onları yorumlara boğalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 facebook'tan kız bulan arkadaşım var. Güzeldir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 gayet net diye bişi vardı bi aralar, orda da kızlar teklif ediodu :P kızın biriyle baya muhabbetim olmuştu, ankaraya çağırıp duruyodu da artık umudunu kesti galiba sesi çıkmıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 aushauh gayet.net dedin de .. dayım oraya üye olmuş yaaa paralı olarak hem de... çapkın adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 oy oy.. msn'deki reklamları işe yarıyor belki de :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hadi bakalm bn de katıldm pati grubuna =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 paralı üyelik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 facebook'u diyorsan değil.. en azından ben para mara vermiyorum. mara versem de almazlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 erkek adamın yoksa parası..... anladın sen onu ^^ konuyla alakasız oldu ama neyse.. pati üyelerini bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 parasız facebook, ama bole gift fln vermek isteyince 1 dolar bayılıosn. ya da snrm 2 dolara 10 tane veriolardı tam hatırlamıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 paticik grubunda baya eleman var ya 40ı aşmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar