Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.facebook.com

kimler biliyo acaba bu siteyi?
geçenlerde yamulmuyorsam yahoo satın almaya kalkmış siteyi ama vermemişler..
güzel bişeye benziyor. network olayı var grup olayı var vs.. bi pati network u açsak ??

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:52 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o vermemişler olayı daha derin galiba geçen cnn de altyazı geçiyodu facebook dolandırıcılıkla suçlanıyo filan diye.
onun dısında evet güzel hoşda bi ısınamadım ben ona ya
Mesaj tarihi:
hmm bilmiyom o kadar derinini :)
ben de pek sevmiyom bu tarz platformları ama burda yapacak hiç bişe yok. nette takılıp duruyoz işte can sıkıntısı :)
Mesaj tarihi:
facebookun olayi amerikan universitelerinin orenci nolariyla uye olunabilmesiydi
bu sayede orenci olmayan cidden o okulda okumayan adam ordanim diyemiyordu
simdi yonjaya donmus harbiden b manasi kalmamis
Mesaj tarihi:
yonjaya dönemez facebook, isteyen istediğine mesaj falan atamıyo, profilini göremiyo, yoncacı tipler sevmez zaten bunu. paticik grubuna bekleriz...

poke'larım karşılıksız kalıyo ama ayar etmeyin hepi topu profilinize bakacaz :)
Mesaj tarihi:
Amerikada okuyanlar fln için gayet kral bi site. Xuqa nın ilk açıldığındaki ünili bozulmadığı haline fln benziyo. Şuna yazim buna yazim olayı olmadıı için daha seviyeli gerçi gruplardaki community lerdeki fln çoğu kişi profil bakmayı aktif tuttuğu için çoğaldıkça türk comm.lar bozulabilir
Mesaj tarihi:
yonja'dan farksız diyenler bir "social networking" sitesinden ne beklliyorlar ki?

yani fotoğraf koyma mı olmasın, arkadaş ekleme mi olmasın, wall mı olmasın, ne olmasın da siz "bak yonja'dan farklı bu" diyebilin?

gerçi yonja'ya hiç girmedim, bilmem pek de facebook bana çok nezih geldiydi..
Mesaj tarihi:
aynısının laciverti..

yeni sistemde arkadaşlık olayı gelsin, kendi profilimizi yapalım, arkadaş ekleyince mama gelsin, mamalarla poker oynayalım, albüm yapıp resim ekleyelim, sonra da onları yorumlara boğalım.
Mesaj tarihi:
gayet net diye bişi vardı bi aralar, orda da kızlar teklif ediodu :P kızın biriyle baya muhabbetim olmuştu, ankaraya çağırıp duruyodu da artık umudunu kesti galiba sesi çıkmıyo :)
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...