Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bir video (ntv den türban v.s. değişik bişi)

bukac4

Öne çıkan mesajlar

İnsan piskolojisi gizli ve kapalı olan herşeye karşı ayrı bir merak içerir ve içinde neler oldunu öğrenmek ister.Sonucunda bu ve buna benzer olaylar gerçekleşir.
Bide bu olayın diğer yönü ise zorla aile basklı ile bu hale gelen kişiler bastırılmış duygularını aileden uzak olduklarında bunu dışarı vururlar yada vurmaya çalışırlar bunun sonucunda ise o salak videoda 2 erkeğin dialoğunda ki gibi "o esas işe bunlarda var" gibi bir mantıkla yaklaşımına neden olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah bu video bir metafor. buraya koydum youtube'dakiden farklı da olsa yorumlar süper. ben kafa yormak istmedim nasılsa birileri bişeler çıkarır bundan dedim dediğim de olsu sanırsam. gerçi sanamsam da oldu. öyle şizofrenik bir durum, dream, drama car curt
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bu videoda şu hadise anlatılıyor.

bir türbanlı kızın yanında bir türbansız kız görürsünüz.
1 ay sonra türban takmayan kızın türban takmaya farkedersiniz.
ancak asla türban takmayan kız, o türban takan kızın başını açtırmaz.
biraz da ilgisizlikten ve türban takanların okulunda ikna öğretildiğinden dolayı.

ha kötü birşey mi?
değil.
her kız türban taksın.
yaşasın din özgürlüğü :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
fake değil ntv kısa filmler kuşagında izlemiştim 4-5insanın hayatlarının değişik açılardan nasıl karşılaştığı temalıydı
girişinde 2 erkek 1 kızın agzını burnunu kırıyordu partinin ortasında millette durdurmak yerine cep telefonuna kavgayı çekiyordu vs vs

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:08 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah mükemmel video fake falan ama..

said:
bizim medyamız niye uyuyor? herkes seçime mi kilitlendi?

NTV ACİLEN MÜSLÜMANLARDAN ÖZÜR DİLEMELİ!!!

said:
lanet olsun böyle zihniyete!!! acayip sinirlendim. BU YOBAZ KANAL ACİLEN MÜSLÜMANLARDAN ÖZÜR DİLEMELİ!!! BU KANALA REKLAM VEREN BÜTÜN FİRMALARI BOYKOT EDELİM!!!

said:
Milletimizi iman hakikatlarıyla bu anarsi boslugundan kurtarsın.amin

Aman ya bu örümcek beyinlilerle aynı otobüse biniyoruz, aynı sinemaya gidiyoruz, aynı okula gidiyoruz, aynı toplum içinde yaşıyoruz ve de en acısı oyumuz bir sayılıyor.. Düşüncesi bile miğdemi bulandırıyor..

Yazık Türkiyemin haline..
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen gaza gelmekte üstünüze yok.
Ben bunun birazını izledim,kısa film gibi birşeydi;hangi kanaldı hatırlamıyorum. Komikti sevdim. Eleştirel bir yaklaşımla bazı konulara değinen bir kısa film. İroni,mizah falan da içeriyor.
Bir bölümünde bir olay olmuş bir okulda,2 taraf var biri suçlayan biri suçlanan. Ordaki topluluk hem suçlayanın konuşmasını hem suçlananın savunmasını alkışlıyordu. Sonra biri çıktı "ya siz ne kadar karaktersiz insanlarsınız biz ne karaktersiz bir millet olduk herkese şak şak" gibi birşey dedi,sonra topluluk onu da alkışladı gülmüştüm oraya :)
Sosyal ağlarda paylaş

NTV'den bu kadar dandik oyuncularla bu kadar kalitesiz çekilen bi filmi yayınlamasını beklemezdim. Replikler falan öldürdü yav heh. Bide şöyle bişi vardı

edit : indirdim izledim görüntüler gerçek ama türbanlı kızların konuşması eleman ablasını elledikten bi kaç sahne sonra. Kafalarına göre editlemişler.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 03:37 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

videonun 32 inci saniyesinde gülmekten dunyayla ilişkim kesildii

-en iyisi ben sana bir turban hediye ediyim onu tak ..
-yaaaaaa benn hiççç turbannn takmadımm kii tugbaaa
-ii yaa şimdi tak huzura eriş ..

ahahah
sanki adamın biri oburune prezervatif takmayı öneriyo bu ne bea hauahua
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gizli olan sey daha cok sehvet uyandirir videonun mesaji
simdi bu dolmakafalar ne diyor felsefesi ne turbanin?
-erkek sacimin telini gorur ereksiyon olur filan pipisini tutumaz sonra ben gunaha girerim

ama ortalikta dolasan
-oyyy avrum turbanliya bak kim bilir neler var onun altinda ohsssss

diyen tiplerde var

buda turbanin felsefesinin ne kadar mantiksizca oldugunu gosteriyor

Dine saygısı olmayan bir adamdan felsefe yorumlarını dinlediniz....her boka her konuya ordu göreve pankartlı resimleri koyan gereksiz bi insansın madem pati yöneticileri her şey serbest enseye tokat ..te parmak modunda mesajlara izin veriyor hiçbir yaptırım uygulamıyor bizde ona göre mesajlar atar konular açarız.
o videoyu çeken gerizekalınında aklını ....... yayınlayan kanalında(eger dogruysa)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...