Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 fake salagin biri komik oldugunu yada oltayi salip bi kac sazan cekip onalri dalastirmayi hayal edip yapmis bi hinlik aklinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 tanri bunun yanlis oldugunu dusunseydi kadinlarin ozgurluklerini kisitlamak yerine erkeklerin ottan boktan tahrik olmasini engellerdi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 '' ben sana Evde Gösteririm'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 tellos yarıldım ahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 "ben sana evde gösteririm" lafından sonra sahnenin çıstaklı bir müzik eşliğinde evden devam etmesini umdum ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 İnsan piskolojisi gizli ve kapalı olan herşeye karşı ayrı bir merak içerir ve içinde neler oldunu öğrenmek ister.Sonucunda bu ve buna benzer olaylar gerçekleşir. Bide bu olayın diğer yönü ise zorla aile basklı ile bu hale gelen kişiler bastırılmış duygularını aileden uzak olduklarında bunu dışarı vururlar yada vurmaya çalışırlar bunun sonucunda ise o salak videoda 2 erkeğin dialoğunda ki gibi "o esas işe bunlarda var" gibi bir mantıkla yaklaşımına neden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ahahah bu video bir metafor. buraya koydum youtube'dakiden farklı da olsa yorumlar süper. ben kafa yormak istmedim nasılsa birileri bişeler çıkarır bundan dedim dediğim de olsu sanırsam. gerçi sanamsam da oldu. öyle şizofrenik bir durum, dream, drama car curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 www.rahmetforum.com üye olun lan! artizlik yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bu arada bu videoda şu hadise anlatılıyor. bir türbanlı kızın yanında bir türbansız kız görürsünüz. 1 ay sonra türban takmayan kızın türban takmaya farkedersiniz. ancak asla türban takmayan kız, o türban takan kızın başını açtırmaz. biraz da ilgisizlikten ve türban takanların okulunda ikna öğretildiğinden dolayı. ha kötü birşey mi? değil. her kız türban taksın. yaşasın din özgürlüğü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: '' ben sana Evde Gösteririm'' HAHAHAH !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 fake değil ntv kısa filmler kuşagında izlemiştim 4-5insanın hayatlarının değişik açılardan nasıl karşılaştığı temalıydı girişinde 2 erkek 1 kızın agzını burnunu kırıyordu partinin ortasında millette durdurmak yerine cep telefonuna kavgayı çekiyordu vs vs [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:08 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ahahah mükemmel video fake falan ama.. said: bizim medyamız niye uyuyor? herkes seçime mi kilitlendi? NTV ACİLEN MÜSLÜMANLARDAN ÖZÜR DİLEMELİ!!! said: lanet olsun böyle zihniyete!!! acayip sinirlendim. BU YOBAZ KANAL ACİLEN MÜSLÜMANLARDAN ÖZÜR DİLEMELİ!!! BU KANALA REKLAM VEREN BÜTÜN FİRMALARI BOYKOT EDELİM!!! said: Milletimizi iman hakikatlarıyla bu anarsi boslugundan kurtarsın.amin Aman ya bu örümcek beyinlilerle aynı otobüse biniyoruz, aynı sinemaya gidiyoruz, aynı okula gidiyoruz, aynı toplum içinde yaşıyoruz ve de en acısı oyumuz bir sayılıyor.. Düşüncesi bile miğdemi bulandırıyor.. Yazık Türkiyemin haline.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Hemen gaza gelmekte üstünüze yok. Ben bunun birazını izledim,kısa film gibi birşeydi;hangi kanaldı hatırlamıyorum. Komikti sevdim. Eleştirel bir yaklaşımla bazı konulara değinen bir kısa film. İroni,mizah falan da içeriyor. Bir bölümünde bir olay olmuş bir okulda,2 taraf var biri suçlayan biri suçlanan. Ordaki topluluk hem suçlayanın konuşmasını hem suçlananın savunmasını alkışlıyordu. Sonra biri çıktı "ya siz ne kadar karaktersiz insanlarsınız biz ne karaktersiz bir millet olduk herkese şak şak" gibi birşey dedi,sonra topluluk onu da alkışladı gülmüştüm oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 benimde hoşuma gitmişti sonuçta burda tek bir sahnesini izliyebiliyorsunuz aslında filmin hepsini izlediğinizde bu sahnedeki noktalara takılmıyorsunuz.Ogun 4-5 tane bu tarz kısa film verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: lanet olsun böyle zihniyete!!! acayip sinirlendim. BU YOBAZ KANAL ACİLEN MÜSLÜMANLARDAN ÖZÜR DİLEMELİ!!! BU KANALA REKLAM VEREN BÜTÜN FİRMALARI BOYKOT EDELİM!!! BU YOBAZ KANAL !111oenoenne koptum buna sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 aasdfasdfa df sf "bu yobaz kanal" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 video da inceden bir türban eleştirisi mi var nedir derinliği ? metafora devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Böyle de gerizekalılık görülmedi ha, fake yapıcaksın bu kadar belli etme be. Yanda link verdim diye de ağayıp durmuş, linki bs player da açtım alakası yok tabii ki. Ayrıca göte el atarak "benimle çıkarmısın?" ne demek HAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 NTV'den bu kadar dandik oyuncularla bu kadar kalitesiz çekilen bi filmi yayınlamasını beklemezdim. Replikler falan öldürdü yav heh. Bide şöyle bişi vardı edit : indirdim izledim görüntüler gerçek ama türbanlı kızların konuşması eleman ablasını elledikten bi kaç sahne sonra. Kafalarına göre editlemişler. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 03:37 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 videonun 32 inci saniyesinde gülmekten dunyayla ilişkim kesildii -en iyisi ben sana bir turban hediye ediyim onu tak .. -yaaaaaa benn hiççç turbannn takmadımm kii tugbaaa -ii yaa şimdi tak huzura eriş .. ahahah sanki adamın biri oburune prezervatif takmayı öneriyo bu ne bea hauahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 allah belanı versin ben sana evde gösteririm AHDUFSHDFSUHSd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 NTV KAPATILSIN NASIL OLUR BOYLE terbiyesizliK hiç olmadı valla bunlar hep böyle .. bu kadar da olmas .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 "sizin allah (c.c) belanızı versin" yorum budur adam beddua ederken bile (c.c) sinden ödün vermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: gizli olan sey daha cok sehvet uyandirir videonun mesaji simdi bu dolmakafalar ne diyor felsefesi ne turbanin? -erkek sacimin telini gorur ereksiyon olur filan pipisini tutumaz sonra ben gunaha girerim ama ortalikta dolasan -oyyy avrum turbanliya bak kim bilir neler var onun altinda ohsssss diyen tiplerde var buda turbanin felsefesinin ne kadar mantiksizca oldugunu gosteriyor Dine saygısı olmayan bir adamdan felsefe yorumlarını dinlediniz....her boka her konuya ordu göreve pankartlı resimleri koyan gereksiz bi insansın madem pati yöneticileri her şey serbest enseye tokat ..te parmak modunda mesajlara izin veriyor hiçbir yaptırım uygulamıyor bizde ona göre mesajlar atar konular açarız. o videoyu çeken gerizekalınında aklını ....... yayınlayan kanalında(eger dogruysa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Dine saygi olayini nerden cikardin? Turbanin Islam'in bir parcasi olmadigina inanip, turbani elestiremez mi insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar