Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bir video (ntv den türban v.s. değişik bişi)

bukac4

Öne çıkan mesajlar

said:
asıl namssuz NTV'de çalışanların bir kısmıdır.
aha bu NTV seçim gecesi saat 23.30 sularında banu güven'in programında canlı yayında araya şu sesi soktular:NTV'NİN ÇITIR SİPİKERLERİ
asıl aile içierisinde(kendi kanallarında) kanal içi namussuz ilişkiyi kendileri yapıyorlar.
güya haber kanalı
tükürmüşüm sizin haberinizin ortasına
siz ancak ahlaksızlığınızı haber yaparsınız.

Yuh demek istiyorum bu yorumu yapan arkadasa, kanal ici namussuz iliski ne demek be sadfasfas
Sosyal ağlarda paylaş

gizli olan sey daha cok sehvet uyandirir videonun mesaji
simdi bu dolmakafalar ne diyor felsefesi ne turbanin?
-erkek sacimin telini gorur ereksiyon olur filan pipisini tutumaz sonra ben gunaha girerim

ama ortalikta dolasan
-oyyy avrum turbanliya bak kim bilir neler var onun altinda ohsssss

diyen tiplerde var

buda turbanin felsefesinin ne akdar mantiksizca oldugunu gosteriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu, comment yazan muslumanlara birisin kufurun de gunah oldugunu soylesin, koyulmadik bisey birakmamislar yani.

said:
ntv'nin darvinist olduğunu bilen birisi olarak buna hiç şaşırmadım. yayınladıkları belgesellerde "evrimin bir hediyesi" diyen, azot gazının dünyayı yaşanabilir hale getirdiğini haber yapan; kısacası Rabbimiz'i (CC) inkar eden bir oluşum bunlar. tıpkı diğer mason medyası gibi.

"Allah katında, yürüyen canlıların en kötüsü kafir olanlardır. Çünkü onlar iman etmezler." (Enfal Suresi 55. Ayet)

Buna bittim bu arada, darvinist kanal sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Benim merak ettiğim Tanrı'nın biz erkekleri neden hıyar sandığı. Neden şaçını(ve hatta omzunu, kolunu, boynunu, bacağını, vajinasını) gördüğümüz bir kadına nefsimize sahip olamayarak saldıralım ki? Hadi hıyarız, pisliğiz, sapığız saldırdık diyelim; e... insan sormaz mı neden kadın günaha giriyor diye? Ya da gece masturbasyon yapdık diyelim, kadın neden günah işlemiş oluyor, Tanrı neden biz erkeklere güvenmiyor? Çok mu eziğiz biz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...