bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=CndP1UCQyX8 ver odunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bi bok anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ntv logosunu sonradan oturtmuşlar. aşağıda 21.42 ile başlıyo saat. 1 dk geçio yine de aynı üstelik sonra 21.39a dönüyo. ayrıca hakkaten ne biçim video bu(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bende simdi yazacaktim FAKE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 benimle çıkar mısın derken götü okşamak nasıl bir atraksiyondur sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 gerçek kesit vb gibi programlardan biri bu ntv'de bu tür programlar olmaz, ayrıca ntv'nin yayınladığı hiçbir şeyde böyle hanzo oyuncular olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 forumun ada gel abi. RAHMETFORUM! dinciler niye sevmiyo ntv yi ki? stv nin reytingi mi düşürüyo asdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: asıl namssuz NTV'de çalışanların bir kısmıdır. aha bu NTV seçim gecesi saat 23.30 sularında banu güven'in programında canlı yayında araya şu sesi soktular:NTV'NİN ÇITIR SİPİKERLERİ asıl aile içierisinde(kendi kanallarında) kanal içi namussuz ilişkiyi kendileri yapıyorlar. güya haber kanalı tükürmüşüm sizin haberinizin ortasına siz ancak ahlaksızlığınızı haber yaparsınız. Yuh demek istiyorum bu yorumu yapan arkadasa, kanal ici namussuz iliski ne demek be sadfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ahzxuhuas kanal içi namussuz ilişki (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Nasıl oluya o yau... Ensest ile nasıl ilişki kurmuş beyin anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Sanırım vidyonun amacı türban takınca ablanı bile tanıyamazsın. Türban kazalara yol açabilir. Yani ben böyle anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 şahin k'nın filmlerinden biridir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 turban ensest ılıskıye yol acabılır temalı bi video sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 auhzuhauhzuah abi bu video ne ya:D Yorumlarda harika:) Dünyanın en ahlaklı türk genci diyor biri.Ben mi yanlış tanıdım yoksa türk gençliğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ahlak fışkırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 gizli olan sey daha cok sehvet uyandirir videonun mesaji simdi bu dolmakafalar ne diyor felsefesi ne turbanin? -erkek sacimin telini gorur ereksiyon olur filan pipisini tutumaz sonra ben gunaha girerim ama ortalikta dolasan -oyyy avrum turbanliya bak kim bilir neler var onun altinda ohsssss diyen tiplerde var buda turbanin felsefesinin ne akdar mantiksizca oldugunu gosteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bayılırım kabuklu yemişe diyen de var. ama türbanın felsefesi mi var ki? siyasi simge değil mi lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 her siyasi simgenin bir felsefesi vardir keza siyasetle felsefe birbirine cok yakin iki bilim dalidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 siyaset = felsefe = yalan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Yahu, comment yazan muslumanlara birisin kufurun de gunah oldugunu soylesin, koyulmadik bisey birakmamislar yani. said: ntv'nin darvinist olduğunu bilen birisi olarak buna hiç şaşırmadım. yayınladıkları belgesellerde "evrimin bir hediyesi" diyen, azot gazının dünyayı yaşanabilir hale getirdiğini haber yapan; kısacası Rabbimiz'i (CC) inkar eden bir oluşum bunlar. tıpkı diğer mason medyası gibi. "Allah katında, yürüyen canlıların en kötüsü kafir olanlardır. Çünkü onlar iman etmezler." (Enfal Suresi 55. Ayet) Buna bittim bu arada, darvinist kanal sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 siyasi propaganda+felsefi propaganda=beyni yikanmis aciz kitleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 uehueahfuaeh ya saat olayından fake olduğu anlaşılıyorda birde şeyde olabilir. Bir kaç gün önce kısa filmler göstermişti NTV,büyük yönetmenlerin yaptığı kısa filmler.Onlardan biri olabilir bu belki diyecektim de saat olayı cidden fake dedirttiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 %46.6 = aciz ? ı ım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Benim merak ettiğim Tanrı'nın biz erkekleri neden hıyar sandığı. Neden şaçını(ve hatta omzunu, kolunu, boynunu, bacağını, vajinasını) gördüğümüz bir kadına nefsimize sahip olamayarak saldıralım ki? Hadi hıyarız, pisliğiz, sapığız saldırdık diyelim; e... insan sormaz mı neden kadın günaha giriyor diye? Ya da gece masturbasyon yapdık diyelim, kadın neden günah işlemiş oluyor, Tanrı neden biz erkeklere güvenmiyor? Çok mu eziğiz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar