BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 iyide net icin ui secceksen sabanci yada itu ye git zaten btun internet wsar adamlarin networkunde disardan bisi cekmiyosun ki
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 atılımdan 2005 de ayrılmıştım en son kampüsde(kampüsü delidir ha :d) horoz,koyun falan otlanıyodu şu an nası bilemem.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bi de ufuk üniversitesi diye bişey var galiba. eskişehir yolunda bi tabela var ufuk üniversitesi yazıyo ama görünürde üni felan yoktu etrafta. yok mu lan yoksa böle bi üni? abov.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Üniversite hayatı farklı çoraplarla derse 5 dakka geç girmektir .
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Okuyanlara haksızlık etmeyelim ama; banada Haliç antipatik gelir nedense unv deilde dershane gibi ne biliyim , ama okuyan bi arkadaşım vardı eğitimi şöle iyi böle iyi falan diyodu. Yeni eğitmenler falan gelcekmiş,hatta Sabancı'dan Şerif Mardin'i transfer etcez falan diyodu=) akademik kadro en belirliyici etken bence.
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 kimse yaşar dememiş ana. yaşar ı göreniniz var mı hiç? berbat bir yer ya.
Exodus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: min yemek 5 ytl bilkentte içecek hariç yani 7 ytl falan oluyor ortalam min. ha hergün aynı yemeği yemek istemeyeceğini de hesaba katarsan 7-15 arası değişir. Marmara restoran dediğimiz tabldotta bir öğün yemek (ana yemek + yan yemek + tatlı/meyve/salata) 3.75 ytl. Eğer aylık olarak alırsan 3 ytl oluyor yemek başına, ve gayet doyurucu, güzel, temiz bir yer. Her gün farklı yemekler çıkıyor ayrıca. Onun dışında, dışarıda yemek zorunda değilsin zaten. Daha ucuza yemek isteyen yurttaki mutfakta da yapabilir yemeğini mesela. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 21:13 tarihinde, Exodus tarafından güncellenmiştir ]
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Okan zaten isimden gitmiş :) Adam kendi adınımı vermiş üniversiteye ne . Bari veriyosun kadir has gibi soy adınla birlikte koy. Halen iddialiyim abi deli gibi para kazanıpta karşılığında birbok vermeyenler listesinde 1 numara Kültür'dür. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 10:34 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: Okan zaten isimden gitmiş :) hakkaten ha. mahmut üniversitesi gibi bişey olmuş lol.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Kingpin in marmara dan haberi yok sanırım.. :P
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 iyi kimse beykent dememiş :D iyiye gidio cünkü
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 marmara dan haberim var xD zaten orda 5 ytl ye 4 parça (içecek dahil) yiyebiliyordun en son hatırladığım kadarıyla.
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: ginaly üye § 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 16:29 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bi de ufuk üniversitesi diye bişey var galiba. eskişehir yolunda bi tabela var ufuk üniversitesi yazıyo ama görünürde üni felan yoktu etrafta. yok mu lan yoksa böle bi üni? abov. Benim okulumun yanındaydı o üniversite...Gerçek yani:) [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:49 tarihinde, Arekreas tarafından güncellenmiştir ]
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 izmir yaşar uni. bence...kucuk bi lise kadar onu gectim bina cok kotu yerde tam körfezde bok kokusunun icinde,arkasın koca binası ve sanayinin devamı diyebilecegim binaların arasına sıkışmış şekilde bi yer.. (tabi koku geliyomudur binaya onu bilmiyom) :P
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 marmara ii güzel de çok yağlı geliyo nedense yemekleri bana. ama yurtta kendi yaptığımız yemekler rulz tabi. en güzeli, en kralı. bu arada ufuk üniversitesinin var olduğunu bilmek içimi huzur kaplamasına sebep oldu. geçsemmi acaba yatay geçişle falan ufuğa? pardon ufuk'a
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 marmara'nın yemekleri fazla yağlı evet, sağlıksız üstüne üstlük seçenek yok XD
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 genelde tüm okul yemekhanelerinin yemekleri yağlı oluyor. adamlar basıyor yağı veletler doysun diye. bizim okulunda çok yağlı yemekleri bide cathering firması güya, güzel yapar insan biraz.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ufuk universitesi bizim burda. taa hemen su yanda. apartman binasindan universite yapmis amcamlar
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 aynen öle yanında guzelım eskı okulum rudvan egem var..
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 eğitim veriyor mu ya o ufuk üniversitesi. ilk burda duydum adını.
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bana bir arkadaşım gelecek var orda demişti..ama dogrulugu ne derecedir bılemem :)
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 senko bizde de cathering vardı sanırım, o değilde hangi universite ilk açıldığında apartman universitesi modunda olmuyor ki ?
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ya orası öyle de. üniversite kurmakta kolay bişi veya az bütceyle yapılcak birşey değil. aman bi üniv. kurayım puanı düşük olsun millet girsin ordan kar edeyim zihniyetinde olursan o iş yürümez. veya işte bizim para bu kadar bunun yettiği kadar bir üniv açarım ben zihniyetinde olursan yine olmaz. olur da ufuk gibi yaşar gibi oğuz gibi bir üniversite olur.
Öne çıkan mesajlar