Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeytinli Rock Fest -2007-

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Valla cok guzeldi cok eglendim..
Organizasyon'a kafam girsin...
Su cadir yerlerini adam akilli dagitsalardi, onceden felan planlansaydi...
Cikmayan gruplara kafam girsin !!!
Mogollar ve salaklari artik sahnede siyaset yapmasin, ya da onceden ezberlesin diceeeni ole ciksin, sacmalamasin...
Tekrari yapilsin : )
Sosyal ağlarda paylaş

Çadır alanlarında yaşanan problemin sebebi 10.30'da açılacağının söylendiği kapılardan girecek insanların gece 2'de kapı önünde yığılmaya başlamasından oldu. Kapıda yığılma olunca şikayet geldi ve belediye kapıların erken açılmasını istedi. Böyle olunca da içeriye girenlere içeride yer gösterebilecek kişiler, hatta festival organizatörleri bile ortalıkta yoktu. Çarpık kentleşme yaşandı tabi haliyle :)

Mesela bize 50 kişilik kamp alanı ayrılmıştı önceden ama 11.30'da oraya gittiğimizde orası neredeyse tamamen çadırlarla kaplıydı. Sonra başka bir yerde bazı çadırların yeri değiştirtilip yer açıldı.

Her şeye rağmen bence oldukça güzeldi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bi daha olmasın, çok sıkıcıydı kaçtım 2. günde :D

Şaka bi yana Pentagram konseri süperdi ( 4 pentagram konnseri gördüm en iyisiydi bu) Onun harcinde yazış. Hava gündüz sıcak gece soğuk çöl gibi, zaten kum her yer. Kumda pogp yapanlara hiç değinmiyorum, akıl fikir versin Allah.

Çok talep vardı, bol keseden bilet basmışlar ehralde, çadrı alanı çok sıkışıktı.

Ortam desen hiç yoktu, yanımdaki çadırdakilere günaydın diyodum mal mal bakıyolardı falan.
Sosyal ağlarda paylaş

organizasyon çok iyi değildi, gruplar çok ilgimi çekmedi, fazla konser dinlemedim zaten bi tek hayko cepkini başından sonuna kadar dinledim. ama eğlendim. gündüz deniz, akşam iç, içenleri izle falan geyik oldu bi ton. seneye gene giderim yani. her şey çok ucuzdu bir de fazla para harcamadan tatil yapmış olduk, o güzeldi :)
bu arada genelde herkes siyahtı, sağda solda bağrı açık pembe tişört beyaz converselerle dolaşan, marketlerin önünde 2,5'tan soğuk bira (marketlerin hiçbirinde soğuk bira kalmamıştı) satan bi tip gördüyseniz, o benim =)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla almoranın performansı gayet sağlamdı çoğu dinlemediğim almora şarkısını performansı düşünüp dinler oldum evde. Organizasyon kötüydü ortam süperdi eğlenmek isteyene. Kumsalda almora söyleyen bayan hanımlar bile vardı o derece benzersiz olaylar vardı. Açıkcası 2. günden sonra dönmek istedim ama 4. gün ayrılmak istemedm ortama ısındım. Tuvaletler box olayına göre iiyiydi ama akçayda halletmeyi tercih ettik. Hoştu güzeldi seneye olsun bi daha gidelm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...