Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ya gel sen bulunur yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 20 kağıt gidiş 20 kağıt dönüş var bi de içiş olur tabi onlar gözümü korkutuyor. bakalım, gelmek çok istiyorum gelebilirim de. hayırlısı. ilahi takdir sdkjfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Cuma gunu gelcem pentagram askına almorada var bılet buluruz dımı kapıdan donmeyelım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 nolur nolmaz al bnce önceden.. bu arada gelenler kimler? burada yazanlar mı sadece?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ben para yollasam bırınız alsa sonra ben ondan alsam 1 gunluk zaten gercı kac kısı gelecez bellı değil. Genede bana yardım edecek varsa bı öm den görüşelim. İçelim çoşalım. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ben kesin gidiyorum, gidenler cep tellerini oms sallasalar ne kadar guzel olur : =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ev arkadasim "otobus parasi bul gel" dedi. ah ah gidemiyorum zaman yok lanet olsun =( hem deniz kum gunes hem parti taym yapcaktims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bu gece çıkıyoruz yola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 burhaniyeden dün geldim yazlığımın dibinde hemen festival tercihleri yapıp dönerim belki belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 şeker sezen diye birinin otobüsüne biniyorum ben bu gece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ahha onunla gidicektim bende 50 milyona goturuyorlar : ) ama erken donmek zorundayim o yuzden problemli benim için.. Sezen guvenilir bişidir inş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 nedir o? bir de nerden 50 milyona götürüyorlar? sadece gidiş mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 biletler alındı akşamüstü 5 gibi falan ordayım ben de. inşallah sıkılmam bi tarafımızda patlamaz :D bu arada ferrero nası bi adamsın lan sen, burda konu açıyon sonra gelmiyon. şerefsiz adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Valla cok guzeldi cok eglendim.. Organizasyon'a kafam girsin... Su cadir yerlerini adam akilli dagitsalardi, onceden felan planlansaydi... Cikmayan gruplara kafam girsin !!! Mogollar ve salaklari artik sahnede siyaset yapmasin, ya da onceden ezberlesin diceeeni ole ciksin, sacmalamasin... Tekrari yapilsin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Tuvaletler temiz olsun. Günlük bileklikle giriş çıkış yapılabilsin. O bileklikle çıkınca bi daha giremezsin denilmesin. Yeteri kadar soğuk teneke bira olsun ki fıçı bira içmek zorunda kalmayalım. Bi daha olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Çadır alanlarında yaşanan problemin sebebi 10.30'da açılacağının söylendiği kapılardan girecek insanların gece 2'de kapı önünde yığılmaya başlamasından oldu. Kapıda yığılma olunca şikayet geldi ve belediye kapıların erken açılmasını istedi. Böyle olunca da içeriye girenlere içeride yer gösterebilecek kişiler, hatta festival organizatörleri bile ortalıkta yoktu. Çarpık kentleşme yaşandı tabi haliyle :) Mesela bize 50 kişilik kamp alanı ayrılmıştı önceden ama 11.30'da oraya gittiğimizde orası neredeyse tamamen çadırlarla kaplıydı. Sonra başka bir yerde bazı çadırların yeri değiştirtilip yer açıldı. Her şeye rağmen bence oldukça güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bi daha olmasın, çok sıkıcıydı kaçtım 2. günde :D Şaka bi yana Pentagram konseri süperdi ( 4 pentagram konnseri gördüm en iyisiydi bu) Onun harcinde yazış. Hava gündüz sıcak gece soğuk çöl gibi, zaten kum her yer. Kumda pogp yapanlara hiç değinmiyorum, akıl fikir versin Allah. Çok talep vardı, bol keseden bilet basmışlar ehralde, çadrı alanı çok sıkışıktı. Ortam desen hiç yoktu, yanımdaki çadırdakilere günaydın diyodum mal mal bakıyolardı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: Kumda pogp yapanlara hiç değinmiyorum, akıl fikir versin Allah. rockrepublictede vardı onlardan. boğazıma kum dolmuştu resmen. bende zıpladıkça tükürüyodum tiplere, farketmiyolardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 belki onlarda sana tükürüodu farketmiodun sende O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 organizasyon çok iyi değildi, gruplar çok ilgimi çekmedi, fazla konser dinlemedim zaten bi tek hayko cepkini başından sonuna kadar dinledim. ama eğlendim. gündüz deniz, akşam iç, içenleri izle falan geyik oldu bi ton. seneye gene giderim yani. her şey çok ucuzdu bir de fazla para harcamadan tatil yapmış olduk, o güzeldi :) bu arada genelde herkes siyahtı, sağda solda bağrı açık pembe tişört beyaz converselerle dolaşan, marketlerin önünde 2,5'tan soğuk bira (marketlerin hiçbirinde soğuk bira kalmamıştı) satan bi tip gördüyseniz, o benim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Taz önlem alıpta gittin mi peki? çünkü yeri kötüdür. ben üşengeçlikten gitmedim bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 en iyi performans almoraydı bence, hakan aysev ile nitro'nun vokal'i süper eşlik ettiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Almora'nn performansı her zamanki gibi kötüydü. Hakan Aysev kurtaramadı bence, o denyo akdın berbat ediyo, aslında iyi olabilir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Valla almoranın performansı gayet sağlamdı çoğu dinlemediğim almora şarkısını performansı düşünüp dinler oldum evde. Organizasyon kötüydü ortam süperdi eğlenmek isteyene. Kumsalda almora söyleyen bayan hanımlar bile vardı o derece benzersiz olaylar vardı. Açıkcası 2. günden sonra dönmek istedim ama 4. gün ayrılmak istemedm ortama ısındım. Tuvaletler box olayına göre iiyiydi ama akçayda halletmeyi tercih ettik. Hoştu güzeldi seneye olsun bi daha gidelm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar