Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 2-3-4-5 Ağustos Dalyan Sahili, Zeytinli/Edremit Kombine + Kamp 10 YTL, Tek gün 3 YTL PROGRAM 02 Ağustos 2007 Perşembe NEV KARGO YÜKSEK SADAKAT DİNAR BANDOSU CİN DÜĞÜNÜ MAİ 03 Ağustos 2007 Cuma PENTAGRAM ALMORA MOĞOLLAR NEKROPSİ 6 SAAT RAMPAGE YOLGEZER ADELAIDE 04 Ağustos 2007 Cumartesi OGÜN SANLISOY HAYKO CEPKİN CATAFALQUE 110 ZARDANADAM DEAD ARMY BOOTS PİİZ 05 Ağustos 2007 Pazar MOR VE ÖTESİ ANİMA SAKİN GREN UMUT KUZEY AYDİLGE SODA kaynak: http://www.zeytinlirockfest.com/pages/?sayfa=icerik&bolum=program ----- YİYECEK - İÇECEK FİYAT LİSTESİ YİYECEKLER KUMRU 3 YTL DÖNER 3 YTL PATSO 2,5 YTL SUCUK 3 YTL KOKOREÇ 3 YTL KÖFTE 3 YTL KUMPİR 5 YTL WAFLE PİLAV 1,5 YTL KAHVALTILIK POĞAÇA 0,5 YTL TANTUNİ 3 YTL VEJATERYAN MENÜ PİZZA İÇECEKLER SU 0,5 YTL MEŞRUBAT 1,2 YTL SODA 0,75 YTL ÇAY 0,5 YTL KAHVE 1 YTL MEYVE SUYU 1 YTL kaynak: http://www.zeytinlirockfest.com/pages/?sayfa=haberler&id=28 ---- Alkol, Çadır fln Aslında Kafe Pi'nin fiyat listesi bu oofff şunlara bak =) ---- Gündüz aktiviteleri ---- Ulaşım ---- Bilet Satışı ---- İstersen bir de kendin gir bak! ---- Ben ordayım, olmakta lazım... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 evimin orda olmasına rağmen nekropsiyi görmeye gelemicek olmam kahrediyo birileri kayıt yapsa bari de ordan izlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 güzelmiş. Nasıl gidilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 istanbuldaysan hızlı feribotla bandırmaya gidiceksin önce sora direk akçaya vardır otobüs falan ikisi de aynı memleketin ilçesi nasılsa :) ayrıca akçay altınoluk ayvalıka falan oranla daha ucuzdur.zaten yatcak yer bulmasan da olur kumsalda yuvarlanır gidersin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 geçen sene çok eğlenmiştim bu sene de gidicem. zaten konserler umrumda değil, organizasyon yeter:). e bide pentagram geliomuş. daha ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 orda toplaşalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Ben de gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 gecen sene gıdıp cok eglenmıstım.bu sene de buyuk ıhtımalle gelecegım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 güzelmiş baya. bugün arkadaşlara bahsettim de "ee durduğumuz kabahat" dediler, ben de gelicem bi aksilik olmassa.. patiler çadırlarını işaretlesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 O tarihlerde Assostayım büyük ihtimal, kafalıycak birilerini bulursam gelirim ne güzel. Pentagram yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ula zam gelmiş biletlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Çadır fiyata dahilse çok iyiymiiş bence fiyat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 çadır fiyatı dahil değil sanırım. sitede içecek fiyatlarının altında ayrıca çadır fiyatı var 45ytl. ama bence yine de süper :) gitmek lazım ayrıca biletix'de 12ytl diyordu dün baktığımda fiyatlara. kendi sitelerinde hala 10ytl diyor. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 11:43 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 biletix hizmet bedeli kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Kapıda satılmıyor mu? Satılır yaa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 10milyona alın bi çadır giidn ya, çadırınız oyksa,45te neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 gelicem ben de büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 geçen sene çok eğlenmiştik orada. Apache yi görmüştüm hatta ikimizinde kafa bir dünyaydı ama olsun :D . Bu sene gelemiyorum ama ne yazık ki ehehe iyi eğlenceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 AhahahaAHa taz geliyormuş orçoley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 tipe bak nası sevindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 şimdi ben ankaradan trenle balıkesire gidicem.peki balıkesirden festival alanına nasıl ulaşabilirm.akçaya mı gitcem zeytinliye mi gitcem??? minibüs otbüs varmıdır???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ilk önce akçay sonra zeytinli ama dikkat et bi köyü var bi sahili gerçi dolmuşların üstüne deli gibi yazıyorlar festivale gider diye zorluk çekmezsin haa püf nokta akçay garajınde in sırtını binalara ver dümdüz ilerle sağındamı ne migros kalıyor yada başka bi alışlveriş merkezi dümdüz gittinmi karşı caddeden geçiyor dolmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 tamam cok saol [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 16:48 tarihinde, Nosfe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 toplaşalın...!1. Paticik bilmemnesi dağıtılsın oba kuralım. Obabaşı muhtar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Çadırım yok vallahi. Küçücük bi çocuğum. Gel kal diyenin yanında kalabiirim. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar