Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik heyetin raporu doğrultusunda Necati, Orhan, Cihan ve Hasan Kabze'yi bu sezon kadrolarında düşünmediklerini açıkladı. Adnan Sezgin, bugün yapılan antrenman sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kampa giderken kadroda azalma olacağını söylediklerini ifade ederek, ''Bugün teknik heyetimizle bir görüşme yaptık. Daha sonra da Cihan, Orhan, Necati ve Hasan Kabze'ye teknik heyetin raporuyla bu sene kafamızda oluşturduğumuz kadroda kendilerine yer veremeyeceğimizi söyledik. Kendilerine hizmetleri için teşekkür ederiz'' dedi. Kulübün bu oyunculara karşı vecibelerini yerine getireceğini vurgulayan Sezgin, şöyle devam etti: ''Bunun bilinci içindeyiz. Kendilerine ayrı bir program verilecek ve antrenmanlarını takımdan ayrı devam ettirecekler. Bundan sonra da bazı değişiklikler olabilir. Kadromuza katılacak yeni arkadaşlar olabilir. Buradan da ayrılacaklar olabilir. Sonuçta bir karardır. Bu kararın iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bu adamların takımdan yollanmasının gerçek amacı ne bilemiyorum , eğer gs a birşey veremeyecekleri düşünülüp , gençlere yer açmak istendiyse , ve gençlere yer verilirse büyük devrim olur gs açısından ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 çok iyi olmuş..kıl oluyodum bu 4üne de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 şu necoyu fenere alsak iyi olur.. babası koyu fenerli izmirde bizim fizikçinin kankası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 takımdaki 3 kozalağı gönderdiler sonunda.necati'yi bu kadar rahat silmelerine şaşırdım.ama kalli yapıyorsa doğrudur.necati mutlu değildi zaten belli oluyordu.sucudan yediği tokattan sonra düşüşe geçti,ne bize rahat verdi ne kendisi rahat etti. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:28 tarihinde, baranoyak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bu oyuncuların hiçbiri vazgeçilmez değildi ama forvete transfer yapılmazsa Galatasaray bu sene adamı fıtık eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ya orhan'la cihan'i savunmayın hala ya, balta = bu ikisi.GS'de oynamayı hak etmeyen kişilerdi bunlar. Necati çok iyi bir oyuncu aslında gönderilmesi gerekmezdi. Tek üzüldüğüm Kabze.Onu neden istememiş ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 gs ın aldığı 2 genç vardı adları şimdi aklımda değil ama biri süper topçu , nihat özdemir bile çok iyi topçu aldınız demişti , ayrıca cafercan felan bir sürü genç var kalli bunları değerlendirirse gs o eski havasını yakalar bence.. ama necati bence gs için büyük kayıptır , oynadığı zmn gerçekten iyi topçu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 oynadığı zaman iyi de,oynamıyor işte. serkan çalık ve barış özbek alındı.serkan çalık forvet ve çok iyi diyorlar onun için.ayrıca özgürcan da var.dana gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 valla kalli korkuttu beni bu gs de ne kadar ise yaramaz adam varsa yolladi helal olsun.. Necati ye iyi futbolcu diyen arkadaslarinda gozlerinden opuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bu arada umarim necati fenere giderde yaptiklari iyi transferin yaninda bir kazma alarak.. Deivid Kezman balta forvet ikilisini uclerler.. Allah korusun duzgun bir forvet gelse su takima 5-0 5-0 bitecek maclarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Kezman balta di mi? Hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 özgürcan dana gibi eet azcik kilo werse cok daha iyi futbolcu olur. sonucta umit milli ve paf takimlarda ruzgar gibi esmis bi adam. iyi yapti kalli necati, cihan ve orhani yollamaklada; hasan kabze biraz yazik oldu gibi hic o kadar uzun dakkalar alamadi. hayirlisi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 özgürcan dan birşey olmaz ya Çok ağır adam . Ben Cem Sultan dan ümitliyim gelecek sene A takımda oynar kesin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bu arada keske gidicekler listesine Hakan sukur ve Hasan Şaş'ta eklenseymiş . 2 sininde Gs lığına lafım yok ama ya menajer fln olup gs da kalsınlar yada başka takıma gitsinler artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Serkan Çalık muhteşem bir adam , geçen sezon Arda Turan nasıl ses getirdiyse bu sezon aynısını Serkan yapacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Kezman a balta diyen bi zihniyetin icinde tartisma platformundayız kendime acıdım Paticik ne hale geldi yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bu 4 lüyü bjk almasında kim alırsa alsın. aman aman aman, düşünmek bile istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Vay bu son secimden sonra zihniyet kaygisi baslamis herkeste begenmiyorsan gidebilirsin prangalarlami tutuyoruz sizleri burda anlamis degilim.. Kezmanada kazma diyorum.. Kezmani sizler gibi fb ye geldiginde tanimadim ben oncesinide biliyorum.. Klasik bir donem parlayan sonra sonen bir forvet kendisi hangi ozelligi var bana anlatabilirmisin.. Kaleye donukmu oynayan cokmu teknik? Pivot forvet dedikleri tiptenmi? hizlimi? sertmi surt cekiyor? presmi yapiyor? Pierre vay Hoydonk un yarisi bile olamaz.. Adi Suleyman olsaydi en fazla antalyasporda oynardi.. Bu tip adamlardan turkiyede cok var Ornek: Ilhan, yusuf, fb li tarik vardi yasiniz yetermi hatirlamaya bilmiyorum.. P.S: Bu yaziyi bjk li biri yazmis olarak gormeyin cunku futbolda fanatizmden benden daha uzak bir uye yoktur bu alanda ama gercekleri konusmak lazim fenerbahcede oynayan her adamin muthis olmasi gerekmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 kezman a balta diyen adamla tartısmak yersiz zaten.Chelsea de gerizekalı zaten balta adamı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 evet o yüzdende yolladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Bide eger birileri yakinacaksa sanirim benim:: Allahim paticik ne hale geldi anasindan babasindan daha cok savunuyor elin topcusunu fln demem gerekiyor.. Simdi youtube u acip 3-5 gol attigi videoyu izleticeksiniz bana bende burda yarila yarila gulecegim.. Fenerbahce avrupanin onde gelen kluplerinden biri olmustur belki ilk 25 te degil ama kesinlikle ilk 50 dir yani isterse 45 yasinda olsun Roberto Carlos gibi bir adami almakta kolay degildir.. Goreceksiniz bir bjk li olarak beni cok uzecek eleman.. Benim demek istedigim sen Roberto Carlos u aliyorsun Alex i aliyorsun ya o takimda Deivid in isi ne arkadas Edu nun isi ne? Yollayacaksin deivid i kezman i alacaksin kuranyiyi.. bak bakalim forvet nasil olurmus.. Roberto Carlos un onune deivid necatiyi fln koyarsan adam devre arasinda terkeder ben ne yaptim diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 kezmana balta, kazma diyen bu adamı futbol bölümünden süresiz uzaklaştırın pls. boşa vakit kaybediyoruz msjlarını okuyacaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 iste cintonik te geldi simdi kivama geldi kufurler baslar :P Son 100 macta 20 gol atmis. 5 haftada 1 gol eder bu.. Chelsea aldi yolladi atletico madrid aldi yolladi fenerbahcede abov chelsea atletico madrid alalim lan alalim kraldir bu herif diye aldi ama birazcik futboldan anliyorsaniz soyleyin.. Necati deivid Kezman 3 lusunden ikilisi sahaya ciktigi zaman nasil gol atacak fenerbahce ? Ya onu birak gecen seneye donun forvetleri kac gol atmis fb nin? Fb ye bok atmiyorum ben turkiye ligi kalitesi icin konusuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yani siz kezmani hali saha maclarinizin kalitesi ile karsilastiriyorsaniz evet yildiz ama superlig icin bile siradan bir golcuden baska birsey degil.. fanatik olmayalim biraz gercekleri konusalim verileri konusalim.. Balta derken kotu futbolcu demiyorum siradan bir futbolcu oyle el ustunde tutulmasin demek istiyorum.. Birde yanina Necatiyi almasin fb diyorum zaten balta dolu ileri taraf.. Bizede yaziktir sampiyonlar ligine gidecek takim sol tarafta roberto carlos forvet necati .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar