Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pantolon Solcusu

silencer

Öne çıkan mesajlar

[spo]Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, bayram tATIlini geçirmek için ailelerini de yanlarına alarak Alanya’ya bağlı Avsallar Beldesi’ndeki beş yıldızlı Özkaymak Otel’e geldi.

Gönül ve Coşkun’un kaldığı ve plajında üstsüzlerin güneşlendiği otelin yetkilileri, içeriye gazetecileri almadı. Gönül ve Coşkun, sabah plajda gezinti yaptıktan sonra odalarına girdi. Öğle saatlerinde ise otelin 5’inci kattaki odasının balkonuna çıkan Bakan Coşkun kısa kollu yakasız beyaz tişörtü, kırmızı eşofman altı ve güneş gözlüğüyle namaz kıldı.

-yorumsuz-

[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

lol silencer koptum. sinirlewnmekten ziyade uyuz oluyorum, tartışma ortamına gelince burayada sırf 2-3 laf edip gaza gelip-ayar-alıp-verip eglenmeye geliorum, yoksa yemişim bu milleti tartışsan ne yazar tartışmasan ne yazar. tartışmaya degicek bir şleyi tartışmak istersem unicef in veya wwo nun forumuna gşrer tartışırım, batmaya mahkum bi ülkeye ait foruma degil.

ps: neyse saat geç olmuş typolarım azıtmış hiç kasamıcam düğzetmeye sabah görüşürük.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ahah benim bi postumun silinmesinden üzüleceğim başka şeyler var.. Mesela bugün air konserinde bi hatunun numarasını alma fırsatını bir şanssızlık yüzünden kaçırdım.. Bu arada konser kısaydı ama süperdi gitmeyen çok şey kaçırdı

Senin aksine sosyal bir hayatım var yani şaşırma.. Eğer tabii sen postun silindi diye rencide oluyorsan ağlıyorsan onu bilemem lol.. Bilgisayarına virüs girincede hayatından nefret ediyorsundur kesin ahahah. :'( /wrist

asdasdasd yani seni de anlamamak elde değil, biz de bir zamanlar onüç yaşındaydık. hatta salak gibi aynı şekilde snn forumlarında birini itham ettiğimi hatırlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya dedimki sabah yazma olm bosver kendi kendini piskopat ediyorsun..

Silenceri 2-3 gundur gozlemliyorum cok yazip hicbirsey soylemeyi basarabiliyor postlarinin %90 inda.. Millete sosyoloji okuyun onu okuyun su yazarlari okuyun diyede ders vermeyi biliyor.. Bunlar herhangi bir kahveye gittigimiz zaman rahatca alacagimiz tavsiyeler yani silencerin bunlari yapmasinin bize bir katkisi yok..
ve tahmin ediyorumki bu silencer nebula nin sahibi silencer cunku yazi bicimi nerdeyse 7-8 yildir hic degismemis..

Gelelim yaziya siz bu yaziyi butun olaylari chp nin gerilemesini acikca acikliyor diyorsaniz zaten sizinle birseyler tartismanin anlami yoktur.. Gidip biraz yakin tarih okursaniz sorulariniza kolayca cevap bulacaksiniz..
Hayatimda bundan sacma yazilar okumuslugum vardi ama buda ilk 25 e girer sanirim..

ilk 25 te kendisinin 2-3 eseri daha vardir..

bu sizin tarziniz bir cevap gicik bir tarz degilmi simdi kendi tarzima donersem..

Solun iktidara geldigi zamanlari donemin olaylarina baglamis bazi hocalariniz vay be buyuk hocalarmis kendisi adi neyse soylede ordinaryus olmasi icin basvuralim gerci kalkti ordinaryusluk ama..

Kibris harekati solun basarisidir diye gosteriliyor evet dogrudur niye basarisi olmasin..
Apo gelince sol yine cosmustur..

Suanda cahil okumamis heriflerin ve fakirligin akp nin basarisina katkisi neyse kibris hareketi vede apo nun getirilmeside ayni derecede basaridir..

Yani sag partiler muthis reformlar yaptilardami oy aldilar sanki komik olmaya basladi artik savunmalariniz
Sosyal ağlarda paylaş

Ve charsi Absoya katılmak zorudna kalıcam, ne kadar dini duygularım ya bir çay kaşıgını dolduracak kadar var yada yok ise, namaz kılmakta bir sorun göremiorum, tabi yanlış hatırlamıorsam erkeklerin namaz kılarken eşofman benzeri uzun birşeyler giymesi farz die hatırlıorum, gözlükte ayıp olmuş ama oyle abartılacak bir durum göremedim açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
silencer, 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:00 tarihinde demis ki:

silencer harbi boş adammışsın be

bunu söyleyen de bay hiçkimse olmasa, gam yemeyeceğim. açıköğretim gençliği.

canım benim açıköğretimmiş allahtan izmirin en iyi üniversitesinde istediğim bölüme gidebiliyorum senin gibi heriflerin gazabından korkmama gerek yok.

hala ve hala cevap alamadım tabii mesajlarıma. boş beyin ve boş vücutlar kendini belli ediyor, önce cevap verebilecek kapasitede ol ki rencide edebilesin, canım benim, bay hiçkimseymiş, action man aliim mi sana oynar şeriat getirirsin odana. hadi yavrum, çayı getirmedin mi daha sen..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abso, what's the difference? silencer birde bok atmıoruzki, buradaki hemen herkez şeriatçı oldugunu dsöylüosa

a) şeriatçısın

b) hepimiz salagız bi sen akıllısın

c) c/p yapıp demagoloji kasmaktan kendini üste cıkarıcan die kendini dogru dürüst ifade edemiorsun.

asdadasd ben gayet sıradanım, ama ukalayımdır, kabul, lol. bir de o kadar çapsız tipler var ki, bunların yanında 17. yy filozofu kalıyor tartışmayı becerebilen bir iki kişi. sen şimdi "silencer gibi cp zihniyetindeki adamlar" derken zaten tartışmış oluyorsun, ortaya fikir koyuyorsun.

aynı naneyi, farklı şekillerde yiyorsunuz. sam, absolut filan var iletişim kurulabilen düzgün.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horrible çok saçmalamışsın.
nerden geliyoruz solculuktan mı geliyoruz?
hayır daha bi sürü şey var sorulacak da, bunalır yazamam.

hyr cnm atatürkçülükten geliyoruz. Eğer Atatürk Türkiye Cumhuriyetini kurmasaydı şuan yaşıyor olabileceğine, yaşasan bile bu koşullarda yaşıyor olabileceğine inanıyorsan yorumsuz...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır abi ben şuna dikkat çekiyorum.

said:
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, bayram tATIlini geçirmek için ailelerini de yanlarına alarak Alanya’ya bağlı Avsallar Beldesi’ndeki beş yıldızlı Özkaymak Otel’e geldi.

Gönül ve Coşkun’un kaldığı ve plajında üstsüzlerin güneşlendiği otelin yetkilileri, içeriye gazetecileri almadı. Gönül ve Coşkun, sabah plajda gezinti yaptıktan sonra odalarına girdi. Öğle saatlerinde ise otelin 5’inci kattaki odasının balkonuna çıkan Bakan Coşkun kısa kollu yakasız beyaz tişörtü, kırmızı eşofman altı ve güneş gözlüğüyle namaz kıldı.

"üstsüzlerin güneşlendiği", "güneş gözlüğü ile balkonda namaz kılmak" ahahha

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:06 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...