Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pantolon Solcusu

silencer

Öne çıkan mesajlar

said:
@bonec

http://www.youtube.com/watch?v=dTu4CuwEDtk adresinde görülen vatandaş, sen değil misin? haha

deneme videosundan insan tahlili edebiliyorsan helal olsun.

çok merak ediyorsan bir paticik buluşmasına gelirsin, tatmin olup gidersin.
ha uzaktan "yok bu hiç konuşmuyordur, zaten şöyledir böyledir" gibi tahminlerde bulunmak istiyorsan o senin seçimindir, birşey diyemeyiz.
(korkak deriz en fazla)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deneme videosundan insan tahlili edebiliyorsan helal olsun.

çok merak ediyorsan bir paticik buluşmasına gelirsin, tatmin olup gidersin.
ha uzaktan "yok bu hiç konuşmuyordur, zaten şöyledir böyledir" gibi tahminlerde bulunmak istiyorsan o senin seçimindir, birşey diyemeyiz.
(korkak deriz en fazla)

paticik buluşması, peki haha.
bonec, deneme kaydını herhalde rolün için kilo alarak yaptın, o gözlükleri de komiklik olsun diye takıyorsun?

adam hala konuşabiliyor ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paticik buluşması, peki haha.
bonec, deneme kaydını herhalde rolün için kilo alarak yaptın, o gözlükleri de komiklik olsun diye takıyorsun?

adam hala konuşabiliyor ya.

asıl şaşırtıcı olan senin konuşabilmen.

gel tanışalım diyorum, valla dövmüyeceğim bak.
korkma.
Sosyal ağlarda paylaş

@ silencer

öncellikle sen bone'a bonec diemezsin. Çünkü onla herhangi bi samimiyetin yok. Ona sadece biz bonec diebiliriz =p

Ayrıca cidden bone'u tanımadan nası böle diyebildin merak ediyorum. Şahsen hemen hemen tüm paticik bulusmalarında kendisiyle oturup sohbet etmişliğim vardır ve tanıdığım bir çok insana göre de fikirlerini çok güzel savunabilen ve karşısında ki insana anlatabilen biri... O bakımdan tanımadan yorum yapman saçma...

Hoş sen bilkentte paralı okuyup marmara , yıldız falan için de yorum yapıosun ya...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
@silencer

sen diyorsun ki, dayak imasında bulunmuyorum, ben zaten son 3-4 mesajdır böyle bir imada bulunduğunu söylemedim, zaten mekan izmir, özellikle de benim bulunduğum göztepe olunca böyle bir şüphem olmaz.

çok güzel doruk. reddediyorsun şu halde buluşup, okazyon için yan yana fotoğraf çektirip buraya yerleştirmemizi?

benim söylemeye çalıştığım şu: sayfalarca saçmalandı, çok saçma bir şekilde cevap yetiştirebildim bunlara. halen daha da çek yazabiliyorsunuz.

madem çek yazıyorsunuz, diyorum ki, buyrun, yazdığımız çekleri tahsil etmeye çalışalım, bakalım ödeniyor mu karşılıkları?
Sosyal ağlarda paylaş

valla trollüğü bu başlığa getirenlerden biri "klavye arkası şovalyesi" ithamında bulundu benim için sayfalar önce. kimsenin dış görünüşüyle dalga geçmek haddime olmayacağı gibi, benim için bu ithamda bulunan arkadaşın videosuna da link verme hakkını saklı tutarım, kimse kusura bakmasın. :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
çok güzel doruk. reddediyorsun şu halde buluşup, okazyon için yan yana fotoğraf çektirip buraya yerleştirmemizi?

benim söylemeye çalıştığım şu: sayfalarca saçmalandı, çok saçma bir şekilde cevap yetiştirebildim bunlara. halen daha da çek yazabiliyorsunuz.

madem çek yazıyorsunuz, diyorum ki, buyrun, yazdığımız çekleri tahsil etmeye çalışalım, bakalım ödeniyor mu karşılıkları?

okazyon dediğin şeyin occasion olduğundan yola çıkarak, gerçekten ne demek istediğini anlamadım, çek mek yazdığım yok..

ayrıca, asla görmeni reddetmiyorum, oturup sohbet falan etmem, ama yine de görmek istersen, göztepeyi de biliyorsun, güzelyalı paten sahasının oralarda bir kafede takıldığım vakit gelip görebilirsin, yer ve zaman veririm gelirsin işte, ne elde edeceksin bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane, linklendi daha önce.

ardıç orada bildiğin 'saçmalamış', ayrıca resmi de epey matrak lol.

çok nadiren, anlamadığı konularda yazıyor, ve bundan daha da nadir olarak anlamadığı konuda yazarak çuvallayabiliyor. ikinci seçeneğin somutlaşmış durumlarından biridir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
okazyon dediğin şeyin occasion olduğundan yola çıkarak, gerçekten ne demek istediğini anlamadım, çek mek yazdığım yok..

ayrıca, asla görmeni reddetmiyorum, oturup sohbet falan etmem, ama yine de görmek istersen, göztepeyi de biliyorsun, güzelyalı paten sahasının oralarda bir kafede takıldığım vakit gelip görebilirsin, yer ve zaman veririm gelirsin işte, ne elde edeceksin bilmiyorum.

program denilen şeyin programme, ya da bateri denilen şeyin battery olabileceğini göz önünde bulundurarak, haber vermeni bekliyorum. sohbet edelim gibilerinden bir ısrarım ve talebim yok, 120 saniye birbirimizi görüp, fotoğraf çektirmemiz için yeterlidir.

(okazyon aslen fransızcadır, ve türk alfabesinde karşılığı bulunmayan bir harfle fransızca yazıldığı için, tdk'nın belirlediği şekilde, okunduğu gibi yazılır)

ama kötü bir niyetim yok, tekrarlayayım, bu yüzden istersen sohbet bile edebiliriz yani, siyaset diyorduk, belirlediğin herhangi bir konuda atıp tutulabilir. sen bilirsin. ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...