Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pantolon Solcusu

silencer

Öne çıkan mesajlar

said:
ya Silencer o kadar sildin supurdun rencide ettin milletide bir akademik durumunu ogrenelim..

Izmirde okullar kotu sabanci odtu disindakiler kaka muhendisler nerd..

ee ne kaldi piyasaya yani senin dedigin hersey dogrumu oluyor burada..
Sana cok acik birsey soyleyeyim konuya hakim biri olarak ve bu konuda kendine guvenen biri olarak sacmaliyorsun

attigin postlarin %95 inde millete amacsizca saldirdin basarisiz oldun geri kalanlarda birseyler anlatmaya calistin malesef ondada basarili olamadin senin anlattiklarinin siyaset bilimiyle sosyoloji ile alakasi yok..

Dayanak noktan kalemi 0 birinin yazdigi yazidan cikardigin millet solu istemiyor sol temsilcilerin gecmiste yaptigi hatalar ustune kaldi..

Peki bana sosyal bilimleri kullanarak aciklarmisin Tayyip in 5 sene once anasini bellicez bu ulkenin dedigini niye hatirlamiyor kimse..

simdi seninle ayni dusunce tarzinda olsam derimki madem unutmuyorlar sol temsilcileri demekki gonulleri bu adamdan yana insanlar ilk aski ilk opucugu ilk sevismeyi unutmazmis onlarda ilk ideolojileri unutmuyorlar gonulleri soldan yana ama imkanlar sagi gerektiriyor fln gibi sacma sapan argumanlar getirebilirim.. bunlari 2-3 guzel terim ile susledigim zaman sence guzel bir fikir ortaya cikmis olabilir ama o sirtini dayadigin sosyal bilimlere gore coplukten baska birsey degil..

pm attım sana. e gayet tabii, saçmalıyorum, bunlara cevap veriyorum çünkü, ne bekliyorsun yani?

konu filan kalmadı, testisimi geçiyorum artık ahah.

ilk üç dört sayfa dışında pek birşey yok, gerisi trollerin mesajları ve onlara aynı çiğlikte gönderdiğim mesajlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oo beyimiz begenmemeye basladı normal liseleri

Azimle calıstım bende cerceve yaptım :)

asdasd yok abso, anadolu lisesi ingilizcesi iyidir de, bir yere kadar. ama tabii adam gibi bir okula girdikleri zaman fırsatları olur ilerletmeye çocukların saddasfaf

(boğaziçi, odtü, bilkent, sabancı gibi okullarda okuyanlara lafım yok, bunları ayrı tutarım, zaten bu okullarda okuyan adamların benim gibi testis geçme derdi dışında bu saçmalığa katılıp, saçma mesajlara saçma cevaplar atmayacakları gayet açık)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu trivia programları vardı mirc de. Arka planda sürekli çalışırdı, millet muhabbet ederdi bi yandan filan.

valla ona benzedi durum
:D
said:
hatalı kodlanmış bu arada atladığı mesajlar olmuş

hahaha :)

queue'ye girmiş, bazılarında hata çıkıyor, atlıyor.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:42 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
şu lafı görünce nedense birden
"yaş büyür ama eşşeklik baki kalır" diye bir laf geldi.

ama öyle birşey demiyorum, spectator'um sonuçta ben. izliyorum.

hem de heyecanla izliyorum.

bunca senedir sabah aynada kendine bakınca neden aklına o lafın gelmediğine hayret ediyorum, yoksa başka hiçbir komik icraatın beni şaşırtamaz bone. youtube dönüm noktasıydı, kusra bakma haha.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Geçmiş seçimlerde RPde yukseldi alçaldı yani birpartinin alçalması veya düşmesi turkiyede birşeyi gostermes o an esen ruzgardır sadece.

rp, merkez sağ mıydı?

chp, bir kere yükselmiş, bir daha da istikrarlı vasatlığına devam etmiş oy oranı konusunda. sağ partiler belirli dönemlerde (müdahaleler filan) hep yükseliyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Atatürk'ün devrimleri kalıcı olmuştur. Örneklersek
1) Harfler latin
2)Ölçü sistemleri vs batı ile entegre
3) Kılık kıyafette sorunlar olsada büyük ölçüde yerleşmiş
4)seçme seçilme hakları
vs.vs.

Belkide sen başka birşey söyleyecektin?

alfabe, ölçü sistemleri konusunda gayet haklısın da, kılık kıyafet devrimi başarılı olsaydı "80 lerde siyasal islamın simgesi olarak ortaya çıktığı" söylenen türban'a geri dönüş ortaya neden çıktı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
silencer, 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:45 tarihinde demis ki:kılık kıyafet devrimi başarılı olsaydı "80 lerde siyasal islamın simgesi olarak ortaya çıktığı" söylenen türban'a geri dönüş ortaya neden çıktı?

bunu bekliyordum, adam atatürk'ün devrimlerine de sallamaya başladı, daha neler göreceğiz acep..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya o değil de adamın önünde 5 sayfa var, şimdi yatsam, sabah paticiğe girdiğimde ayar almış, üstelik de cevap verememiş olur muyum? olurum. ama yarın erkenden çeşmeye gitmem lazım ühühü silencer bab bizi şamarlama

ayar alıcaksan ayar almayı hakediyorsun demektir.
şşt! karışma silencer'ın işine.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HER POSTUNUZU YAPIŞTIRIYORUM, VAR MI BENDEN RENCİDECİ, ALAYINIZI ŞAMARLADIM SİZİN, HALA AKILLANMIYORSUNUZ, SİZ CİDDİYE ALIYORSUNUZ BEN EĞLENİYORUM, SİZİ ŞAMKAVAT ZERZEVATLAR!!!11 ÜBERİM BEN, HUGE EGO SORİ PİLS.

*mavi ekran vererek arenadan ayrılır*

ahah, eğleniyorduk epey, keşke devam etseydin.

4chan'e göz at arada, trollük konusunda yaratıcı değilsin belki ama oradan cp yaparsın.

hat, reset at kendine lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...