Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pantolon Solcusu

silencer

Öne çıkan mesajlar

said:
Silencer aç gibi abanıyosun klavyeye bi oku postları.

izmir'in en iyi okulunda' okuyormuş. odtü ve sabancı gibi okullar da hep izmir'dedir zaten.

şu ne demek

ilgilisine ayarını bir saat on beş dakika önce teslim ettim demek asdasdafas

yani, izmir'in en iyi okulu diyor da, izmir'de de öyle yıldız okul yok, uyandırayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HER POSTUNUZU YAPIŞTIRIYORUM, VAR MI BENDEN RENCİDECİ, ALAYINIZI ŞAMARLADIM SİZİN, HALA AKILLANMIYORSUNUZ, SİZ CİDDİYE ALIYORSUNUZ BEN EĞLENİYORUM, SİZİ ŞAMKAVAT ZERZEVATLAR!!!11 ÜBERİM BEN, HUGE EGO SORİ PİLS.

*mavi ekran vererek arenadan ayrılır*

abi yapmayın şöle şeyler..
öldüm öldüm dirildim sizin yüzünüzden.
reskill manyağı oldum gibi hissettim :P

aman diyim, bu topicte bol güldük felan ama...
silencer bu, isminizi tek tek listeye alır, peşinizi bırakmaz.
aman diyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silencer kimseye ağız payı falan verdiğin yok bunu algılaman lazım yani ortada kaldın oynuyorsun şuan bu kadar bilinçsizce yazdığın için. Bence yat uyu sabah kalk başka bi c/p topiği ile ak ortamlara.

trollere ağız payı verilemeyeceğini biliyorum, benim derdim mesaj attıkları sürece dalgamı geçmek abso, trolle trol oluyorum.

(troll ve erol çok kafiyeli bu arada sadafsada, tıröl diye okuyun ama)
Sosyal ağlarda paylaş

sıs lan sıpa pantolon çaycısı, yıldız okula mı gidiyorum dedim ben, açıköğretim dedin ben de onun cevabını verdim, ve evet sanırım turizm işletmeciliğinde daha kıyak okul yoktur dokuz eylülden, ha odtüde sabancıda okuyan tanıdığın (var mı orada o bölüm?) varsa haşa, sana laf anlatamam.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heh doğrusu silencer'la karşıt bir görüşte olmak istemezdim çünkü bilgisi var, paticik'te nadir görüyorum fikrini ciddi bir argüman kurup destekleyebilen. bunu kabul etmeyenler bile içten içe farketmiş olsa gerek.

lakin ben karşımdakine bazı arkadaşlar gibi doğrudan "cahilsin sen cahiiiiiiiiiillllllllllll" demek yerine gidip biraz araştırma yapmalarını tavsiye ediyorum çünkü internet cidden bambaşka artık. 2002'deki gibi değil, şurada tartışmada gördüğüm bir konuya hemen ayrı bir tab açıp aratıp, en azından giriş seviyesinde bile olsa bilgiye hemen erişebiliyorum. laf olsun, cevap vereyim de altta kalmayayım endişesiyle atılmadan önce mesaj için elimdeki malzemeyi tartma imkanım oluyor.

tavsiye ederim ve ciddiyim, dalga geçmiyorum ya da gizlice aşağılama yapmıyorum. her tartışmacıya doğrudan veya dolaylı faydası olacaktır.

sam, standartım gayet de, yani burada öyle tipler var ki, kendinle böbürlenmemen elde değil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sıs lan sıpa pantolon çaycısı, yıldız okula mı gidiyorum dedim ben, açıköğretim dedin ben de onun cevabını verdim, ve evet sanırım turizm işletmeciliğinde daha kıyak okul yoktur dokuz eylülden, ha odtüde sabancıda okuyan tanıdığın (var mı orada o bölüm?) varsa haşa, sana laf anlatamam.

uyardım valla seni.

sen kaç, ben oyalarım.

hem ben spectator'um, bişi yapamaz :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
katılıyorum.
Sam'le çoğu konuda taban tabana zıt fikirlere sahip olsak da, en azından karşılıklı anlaşabilme imkanımız var.
Seviyorum bu yüzden.

iyi de bonec, seninle anlaşma kaygım zaten hiç olmadı. bu görüş senin youtube'daki malum videonu izledikten sonra daha da netleşti bende.

yazıların, vesairen ortada. insanlarla anlaşsan ne olur? sözlükte de bonecrusher hesabın, mizah malzemesi yoksunluğu çektiğimde random entrylerini okuyorum.

en güzeli de kendi başlığı altına "uzun beyin fırtınaları sonucunda bulduğum nick" yazmandı.
Sosyal ağlarda paylaş

elimde 50 dosyalık pdf ler halinde silencer kalıpları var,

NET ORTAMINDA AYAR VERMEK İSTEYENLER, KESİN ÇÖZÜM!

silencer kalıplarını alıp sadece isim yerine ayar vermek istediğiniz kişinin ismini yazmanız yeterli

ÜSTELİK 20 DAKİKA İÇİNDE ARARSANIZ BÖBÜRLENME MESAJLARI DA YANINDA HEDİYE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben her postunu dikkatle izliyorum ama nedense ciddi bir argumana rastlamadim ya birdaha okuyayim sunlari..

gayet tabii, ilk birkaç sayfa dışında yok, bulamaman normal. fırsat vermedi ki adamlar, pers ordusunun merkepleri gibiler haha.

aslında cevap vermemek lazım, gayet iyi biliyorum. ve dahası, şu bok fırtınası arasında ne düşündüğümü halen daha yazabilmiş değilim, özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
silencer, 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:32 tarihinde demis ki:
en güzeli de kendi başlığı altına "uzun beyin fırtınaları sonucunda bulduğum nick" yazmandı.

DÜŞMANIMIZ BİZİ YAKINDAN TANIYOR! İŞİMİZ ZOR

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:35 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elimde 50 dosyalık pdf ler halinde silencer kalıpları var,

NET ORTAMINDA AYAR VERMEK İSTEYENLER, KESİN ÇÖZÜM!

silencer kalıplarını alıp sadece isim yerine ayar vermek istediğiniz kişinin ismini yazmanız yeterli

ÜSTELİK 20 DAKİKA İÇİNDE ARARSANIZ BÖBÜRLENME MESAJLARI DA YANINDA HEDİYE

roflmao ^^

said:
DÜŞMANIMIZ BİZİ YAKINDAN TANIYOR! İŞİMİZ ZOR

roflmao 2

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:35 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...