ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Az once NTV de bir arastirma sonucundan bahsedildi. Halka sorulmus: Hicbir sart altinda oy vermeyeceginiz parti hangisi diye. Yuzde 60 i CHP demis. Kalan 40 in 20 sini aldigina gore Baykal a bravo demek lazim. :_) Yada CHP yi bu hale getirdigi icin gelmisine gecmisine sovmek lazim. Bilemiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 hepsibiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 akp tekrar seçildi cebi dolanlar coşsun şimdi önlerinde göbeklerini kaşıyabilecekleri 5 yıl var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 halkın fikri 2 gün sonra değişir nasıl olsa. akpye sövüp şikayet eden, herşeyimizi mahvettiniz şimdiye kadar hiç bukadar zor durumda kalmadık diyenler gidip akpye oy vermedi mi? bir yolu bulunur chpyi de severler. her sene ısınılması gereken mevsimler var nasılsa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 LDP! hiç ldp'ye oy veren tanıdığınız var mı? neden? kimse sevmiyo diye! ahahahha lam şaka lam şaka.. eskiden besim tibuk LDP nin başında vardı çok şeker adamdı.. ofsaytı kaldırıcam mı ne demişti.. ne adamdı beah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 komünist parti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 veya EŞGALİNİ '^+'^&+%&/'^%'^% PARTİSİ [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 23:33 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 saadet partisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 En az oy alan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Dragonmax kaldırır mısın o şeyi lütfen buradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Evet lütfen kaldırın o resmi. Şu an en sevilmeyen partiyi bilemicem ama en sevilmeyen lider açık ara Baykal herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 dasaaa zaten ben geçen seçimlerde ldp'ye oy vermiştim, besim tibuk bırakmasaydı akp oy filan alamazdı benden heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bu sefer ldp ye vericektim bende , ama smmm leri kaldiracaz ihtiyac olmucak dedi, vermedim pis adamlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ldp ne ya marjinalmisiniz :P yalnız işin en komik yönü baraj gibi antidemokratik bir hadise var iken forumun fason demokratları hiç o tarz konular açmıyorlar tartışmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ldp Sergen yalçını istanbuldan milletvekili gösterdi gecen secimlerde barajı aşmak için dsfsffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ldp: linux documentation project Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 marjinal değil liberalim baraj konusunu zaten bir-iki yerde eleştirdim, hadep ve uzantıları girmesin diye icat edilen birşeydi ama onu bile beceremedi. derin devletin kendi edip kendi bulması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bir örgütün isminin içinde "parti" geçmesi onu siyasi parti yapmaz. olmamış dragonmax. niyetinin bu olmadığı belli ama olmamış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bekarlığa veda partisine vermem mesela. sdfds (sıkıldım artık seçimle ilgili topicler görmekten paticikte ya, ne güzel eskiden yasaktı politika konuşmak ya.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 mhp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Oy verenlerin çoğu Akp e verdi oyunu malum.. Ama herkesin laf sölediği,lanet okuduğu parti Dtp dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 dünya 2ye bölünse bende Baykala yani dolaylı yoldan CHP ye oy vermem. Bundan doal birşeyde göremiyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Bende yaşar nuri öztürk ün partisini hiç sevmedim :) [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 09:01 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar