Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 O Cindy Lauper ın True Colors u dinleyince beim uykudan ziyaed intihar edesim gelior, bu nasıl biz tizleşmedir ki bir insanın kulagınu bu kadar s.kebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 cyndi überdir yahu. all through the night dinleyin. bi daha dinleyin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 zamanında alıpta izlemediğim bir ton dvd var evde,istekliysem onları izliyorum yoksa ultima :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 final akşamları erken yatabilmek için 3 dene efes şişe çakıyorsun hızlı hızlı, 10 dakika sonra uyuyorsun, temiz. alkol almıyorum diyorsanız, ayran & sigara da tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 akşam iki bira çak kendine gel sonra bi tane daha çak cup yatağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 eger, uyumaliyim diye trip yaptiysam 2 bira + yatak = gg. ama uyumicam diye tutturduysam, kitap, bilgisayar (surf&oyun v.s.dfghs), tv-film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 muhabbet ederim sevdiğim insanlarla uyku tutmaz ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 uykum gelmediği sürece kingpinle konuşuyorum. ama onun uykusu benimkinden önce geliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 wow oynarin ben var. rep karasin gold kasarin bi sigara yakarin, buzlu kola acarin. balkona cıkarin, olmadi. en en en olmadi, "uyumuyorum bu gun" der ertesi gun "sikiyosa uyuma simdi" derim kendime. hepsi ise yariyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Uyku tutmadıysa,biraz daha uyumaya kasarım DFGDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ben Faust okumaya çalışıyorum uyku tutmazsa, bayılıyorum 3 sayfa sonra. Çeviren salak direk kelime kelime çevirmiş, hiçbir şey anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ya mastürbasyon yapıcan yada bu kulağa takılan ışıklar var manyak rahat bi şekilde kitap okunuyor uykun gelene kadar okuyacan sonra onu kapatcan hem ışığı kapamaya gidip uykunu da açmamış oluyorsun. yada günün normal bi saati gibi takılmaya karar verip eğlenceli birşeyler yapmak isteyecen bak hemen uykun gelir. ki kitap okurkende uykun bu yüzden geliyor zaten. (biraz sona doğru mesaj kaygılı oldu farkettim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 araba anahtarı ile oynarım. varsa iki tane iki tanesiyle birden oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 kahvemi yapar balkona çıkar sağı solu izlerim.hele sabah 4-5 gibi çok temiz oluyo böle hava kızıl güneş doğuyo filan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 4 8 16 23 42... [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:33 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 death metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 dün uyku tutmadı ibrahim tatlı ses leylim ley dinledim uyudum ama tekrar yaparmıyım yapmam pişmanmıyım hayır değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 thirtyone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bira ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ışık olmadan uyuyamam şahsen :D genelde odada yanış modunda oluyorum. uykum olmayıp sıkılmaya başladığımda direk salona klimalı ortama gidiyorum. anında mayışma + uyku garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Neden uyumak istiyorsun ki gereksiz bişey:P Ama illa uyumam lazım diyorsan, 2 biradan sonra yatağa geç al eline bir kitap okumaya başla 3. veya 4. sayfadan sonra sızarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Uyku tutmazsa Paticik FTW sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 aeha, öyle. paticik ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 uyku tutmazsa msnde takılırım bi kaç kız bulursam webcam ftw tabiki sonra onun üstüne pati onunda üstüne fifa2007 yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 cs yaparım yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar