Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyku tutmayınca yaptıklarınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O Cindy Lauper ın True Colors u dinleyince beim uykudan ziyaed intihar edesim gelior, bu nasıl biz tizleşmedir ki bir insanın kulagınu bu kadar s.kebilir.
Mesaj tarihi:
final akşamları erken yatabilmek için 3 dene efes şişe çakıyorsun hızlı hızlı, 10 dakika sonra uyuyorsun, temiz. alkol almıyorum diyorsanız, ayran & sigara da tavsiye edebilirim.
Mesaj tarihi:
wow oynarin ben var.
rep karasin
gold kasarin
bi sigara yakarin, buzlu kola acarin.
balkona cıkarin, olmadi.
en en en olmadi, "uyumuyorum bu gun" der ertesi gun "sikiyosa uyuma simdi" derim kendime. hepsi ise yariyo
Mesaj tarihi:
ya mastürbasyon yapıcan yada bu kulağa takılan ışıklar var manyak rahat bi şekilde kitap okunuyor uykun gelene kadar okuyacan sonra onu kapatcan hem ışığı kapamaya gidip uykunu da açmamış oluyorsun. yada günün normal bi saati gibi takılmaya karar verip eğlenceli birşeyler yapmak isteyecen bak hemen uykun gelir. ki kitap okurkende uykun bu yüzden geliyor zaten.

(biraz sona doğru mesaj kaygılı oldu farkettim)
Mesaj tarihi:
ışık olmadan uyuyamam şahsen :D genelde odada yanış modunda oluyorum. uykum olmayıp sıkılmaya başladığımda direk salona klimalı ortama gidiyorum. anında mayışma + uyku garanti.
Mesaj tarihi:
Neden uyumak istiyorsun ki gereksiz bişey:P Ama illa uyumam lazım diyorsan, 2 biradan sonra yatağa geç al eline bir kitap okumaya başla 3. veya 4. sayfadan sonra sızarsın.
  • Yeni Oluştur...