Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baykal: Görevde Bir İhmal Yoktur

Slat

Öne çıkan mesajlar

Gelişmeleri evinden takip eden CHP lideri Baykal, yakın çevresine şu değerlendirmede bulundu: "Görevimizi en iyi şekilde yaptık. Partimizin hiçbir kademesinde bir görev ihmali yoktur. Tüm yönetim kademesi ilkelerimiz doğrultusunda çalışmalarını eksiksiz yerine getirmiştir. Önemli olan ilkelerdir. Partimiz temel değerlerini eksiksiz ve kararlılıkla temsil etmeye devam edecektir."

http://www.hurriyet.com.tr/secim/6947471.asp?gid=180

Bir insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir?

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 04:58 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Doğruyu söylemek gerek gerekeni yaptı Deniz Baykal.Bok atmak çok yanlış.

Ama parti de Herkesin bir dönemi vardır.Başkanlıktan çekilmeli,Yerini başkasına bırakmalıdır.Ama görünen o ki bu niteliklere ve başkanlığa uygun biri yok şuan Chp de..

Biliyorum sarıgül diyecek bazıları..İnanın çok daha yetersiz kalıcak bu durum.

Rahmetli Priştina olabilirdi.Yada İsmail Cem...

Baykal Önümüzde ki seçimlere kalmadan Yerini bırakmalıdır.Antalya'dan tekrar Chp milletvekili olsun.
(Bu seçimlerde de oldu gerçi ama Başbakan adayı olarak değil,Chp Antalya milletvekili olarak.)

Kendisini çok sevilen biri burda.Antalya adına çok güzel işler yaptı.Halkı sonuna kadar destekledi.

Antalya kendi nüfusunun 4 katı göç almasına rağmen tam kimliğini kaybetmiş sayılmaz.Destekler Baykal'ı.

Ama İktidar olamıyorsa Her dönem değişmelidir parti başkanı.Başarısızlıkdır çünkü.

Gerçi varoş ve hacı-hoca kesmi komple Akpartiye veriyor onlarla yarışmak imkansız sayımızdan çok fazlalar ama.Yine de Yetişir koalisyon olur umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bide chp oy tabanı bir kaç bölümden oluşuyordu.ama akp terikatler ve cemaatleri oy tabanına ekleyerek aldı bu oyları o yuzden deniz baykala bok atmak çok doğru değil eğer chp oy tabanına çiftçi işte memuru falan alabilse idi böle olmazdı ama akp bütün kamusal kadroyu akrabaları ve yakınları ile doldurdu ki onlarıda yanına alamassın zati.
Sosyal ağlarda paylaş

ehem.. öhöm.. ve öhhö öhhö..

tamam tamam çıkartıyorum baklayı.. aslında baklayı değil de baykalı çıkartmak lazım ya neyse.

bakın bu adam için dünya üzerinde gelmiş geçmiş en basiretsiz siyasetçi desem yeridir. tarihte kaç örneği vardır bu kadar başarısız ve tepede oturtulan siyasetçi, valla bilmiyorum.

ama bu amca-dede-dayı ne dersen de artıkın harbi başarısızdır, loserdır!

bi düşünün bakalım, hiç "başbakan baykal" diye bağrıldığını duydunuz mu? var mıdır yani hafızanızda böyle bi görsel data, bir ses kaydı kırınıtsı? hatırlar mısınız böle bi olay?

zor.. vallahi zor..

görevini en iyi şekilde icra ettiğini söylüyormuş kendileri yakın çevresine.. keza ben bilmem çevresi bilir, ne yakın ne de uzak çevresiyim. sıradan halkım sonuçta di mi ama? ancak icra ettiği fazla bişi yok! öncelikle bunu anlaması lazım.

bakın bir partinin lideri için partiye oy veren taban dahi "bak hala baykala rağmen chp'ye oy veriyoruz" diyorsa ve bir parti lideri buna rağmen -içi yanmadan, acımadan- "yakın çevresine" (kimse bu yakınları) hatamız yok açıklaması yapıyorsa aslında diyecek fazla bir şey de yok. kendiliksiz sanıyorum! yani kendisinin yapmış olduğu şeyleri farkedemiyor... keşke "yakın çevresi"nden biraz ayrılıp halık arasına karışsa da ne kadar hoşlanılmayan bir adam olduğunu farketse.

şimdi baykal usulü muhalefet diye bir şey kazandırdı bize, hakkını yememek lazım. ota boka muhalefet! bak canım, millet yemiyo bu numarayı artık. devir değişti... yıllarca antipatik olarak nitelendirilen, hizipci lakabı takılan bi adam oldun.. hala da vazgeçmedin bu tutumundan, koltuğundan vazgeçmediğin gibi.

şimdi en sağlam, en harbi, en muhteşem geyiklerden biri de CHP'den başka birinin başka bi liderin çıkmadığıdır.

bakınız sevgili patiler, chpliler, chp severler;
bu teori (ki yanlış olduğu apaçık ortadadır. elbette birileri vardır. aksi durum içinde [yani chp'de baykal hariç birisinin çıkmaması] geçerli olacak parantez sonrası) sadece şuna işaret eder. Chp bir dingiller yuvasıdır![<- farzı mahal.. bi benzetme sadece agresif genç] 69 yaşında bir adam hala lideridir partinin ve o kadar basiretsiz, o kadar vasat, o kadar boş bir partidir ki chp başka hiçbir lider çıkaramamış, yeni hiçbir genci katamamış, yetiştirememiştir.

olur mu böle şey yahu.. yok öyleyse neden oy versin millet bu adamlara? kimse yetişmiyor, kimse arkadan gelmiyorsa 69yaşındaki bi "dede" az sonra ölürse partinin başına dahi geçebilecek kuvvetli bir aday yoksa neden oy versin? gelecek vaad etmeyen bir partiye kim oy versin?

baykal bu destek karşısında bile bi şi yapamadı ya..

ben bişi demiyim artık.. "yakın çevresi" bir şeyler desin ona!

belki aklı başına gelir de bırakır artık bu işleri...

tüm grubu ile birlikte giderler
Sosyal ağlarda paylaş

erdoğanın da özel kalem müdürü ve doktoru milletvekiliydi ama bu seçimde "bu tür işlerin içinde sesimi çıkartmadan daha fazla devam etmeyeceğim" diyip adaylığını geri çekti.

sorun bence chpnin az oy alması değil, akpnin çok oy almasıydı. doğudan ve birleşen partilerin (veya birleşmeyi beceremeyenlerin) oylarını iyi topladı. o yüzden baykala yüklenmek yanlış bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hırs iyidir, güzeldir de; insan nerde duracağını bilmeli. Sokağa çıkıp insanlara, neden CHP'ye oy vermedin, diye sorunca çok büyük bi çoğunluğun cevabı "Baykal yüzünden" oluyo.
Durum böyle, adam haklı ya da haksız, neden hala bu kadar inat ediyo? Yani bunu anlamıyorum ben. Ülke için uğraşıyosa, söz verdiği gibi kalksın gitsin Rodos'a akdar yüzsün, istifasını da versin, herkes rahatlasın. Ama yok, illa ben istifa etmem, kaç nesildir partinin başındayım bi bok beceremedim ve partimin oylarını heba etmeye devam edicem, diyosa tamam. Ondan sonra bu adama denicek hiç bi şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

akp nin %50 oy alması diğer bütün partilerin başarısızlığıdır akp ile alakası olmayanlar saçma sapan bir şekilde akp ye verdiler.
sırf 4-5 sene milletvekili maaşı alcaklar diye mecliste durmalarına gerek yok.

chp geçen meclis akp nin ne kadar yağmacılığa yol veren yasası varsa karşı çıktı ama bak sonunda "chp ülkenin gelişmesini önledi " oldu.

chp nin de mhp ninde bu mecliste bir misyonu yok dtp ve akp 367 ile anayasa ile oynama hakkına sahip zaten.

ayrıca noyancım bence ikiside başarısızlar mhp de chp de oylarını arttırmasına rağmen
Sosyal ağlarda paylaş

baykal genel başkan değil, chp içinde garsonluk bile yaptığı sürece ben bir daha chpye oy moy vermeyeceğim.

yıllarca solu böldü, en sonunda solu yok etti.

bundan sonra barajı yavaş geçsin chp baykal olduğu sürece artık millet akpye karşı chpye verelim de demez. zaten solcuların oyunu da büyük ölçüde kaybetmişti diğer kesimlerden de pek oy alacağını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...