Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP'nin Iyi Yanları

Queen

Öne çıkan mesajlar

Akp lideri Tayyip erdoğan gercekten zeki ve kifayetli ama samimiyetsiz ve art niyetli bir insandir (kendisi iyide cevresi kötüydü :p), eğer elde ettiği gücü gercekten milletimizin hayrına kullansa müthiş işler yapabilir. Neyazikki iyi niyetli diye desteklediğimiz insalar da kifayetsiz lan kahroluyorum be kıskanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım ben bunların da etkilediğini görmezlikten gelmiyorum ki. Ama bir partinin bu kadar ciddi bir oranla tek parti olmasının altındaki ekonomik refah inkar edilemez. Veriler çeşitli yorumlara açıktır, enflasyon bin türlü yoldan hesaplanabilir ama bu seçimde insanların en önemli kıstası ekonomik ve siyasi düzeni korumak oldu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

joker iyi yanlarını biyerden cp edip yazmıssın.
ya orda
senin baban benım yazsaydı
RTE ye babamı dıcektın sen?
Gazete okuyup kanan milletimiz Ekonomi hukuk öğrencilerine kafa tutuyor.
Türkiyenin 18+ olanların %50si oy vermedi .
%40 ı kapalı! ve hepsi akpci.
rte ye oy verenlerin hepsinin ailesinde kapalı var.
Sosyal ağlarda paylaş

siz şu DTP lilere bişi demeyin AKP ye bok atın..

Adamların taktiğe bak parça parça girdiler grup oluşturacaklar..

Kürdistan mutlaka bir gün dile getirilecektir mecliste..

Meclise gelmesi bile sakıncalı .. ama kimse onlara bakmıyor..

Herkesin gözü tayyip te..

PEKİ NEDEN ?

Aç gözlülük.. ve kıskançlık.. Ülkeyi düşünen yokki anasını satim.. O adam nasıl oraya girdi diyorsunuz paso..

devam edin aferim..
Sosyal ağlarda paylaş

alırım anahtarını Mike :P

oraya icraatlarını yazmışlar adamlar, ve others gibi sallamıyorlar. onun için c/p yaptım. he eğer sizin partilerin varsa yaptıkları icraatlar anan baban benim gibi yazılar orda olabilir. Ayrıca emin ol ekonomiyi çok iyi biliyorum. Üniversitede ekonomi derside aldım..Ayrıca ekonomi ile ilgili hemen herkez (iş çevresi) ak partiyi destekliyor... akpnin muhazafakar bi kesim'i var olabilir çünkü merkez partidir kendileri. ve bu kesimin %30 oranında oldugunu düşünüyorum(max). geri kalanından zaten bi chp daha çıkıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla iyi yanlarini saymicamda soyle bisi var benim akp yi sevmeme nedenim dini politikalari degil. (evet yakinda esi turbanli olan bi cumhurbaskani olacak olmasi rahatsiz ediyo tabiki) sonucta soyle bisi var onceki secimlerdede eyvah seriat geliyo sictik falan diye korkuyodu insanlar ama ben inanmiyorum kolay kolay seriat gelebilecegine, got ister o seyler hele turk askeri dort gozle hukumeti izlerken oyle kolay bisi degil. turbanida serbest yaparlarsa yapsinlar gene istemedigim bisi ama sonucta halkin %46,7 si bunu istiyosa yapabilecegimiz bisi yok. benim tek korkum akpnin ekonomiye getirtigi/getirecegi zararlarin kalici olmasi ki oluyor. o kadar ozellestirme (ki neredeyse hepsi yabancilara satildi) yapildi ama hala 2002 de 200 kusur milyar dolar dis borcumuz varken bu rakam 400 milyar dolara cikti. yanlis anlasilmasin akp ye oy verenlerden nefret etmiyorum, herkesin bir ozgur iradesi var saygi duyuyorum ne diyim sonucta benim etrafimdada bir suru akp ye oy veren insanlar var, hatta 21 temmuz gecesinde basicaz muhuru sondurecez ampulu , bastik muhuru yaktik ampulu gibi karsilikli konusmalarimiz oldu. seversiniz sevmezsiniz, sevmesenizde destekleyebilirsiniz yada desteklemeyebilirsiniz, nefret bile edebilirsiniz ama lutfen 22 temmuz aksamindan beri paticigi bok goturuyo, artik yapabilecegimiz bisi yok o kadar mitinglerden sonra bile bu adamlar oylarini arttirip %46 gibi rekor bi oranla geldiyse vardir halkin bi bildigi, yanlis bilse bile halk artik olan oldu yani. birbirimize satasmadan nefret etmeden, birer "troll" olmadan gecinip gitsek. (evet biliyorum cok gay bi post oldu ama napiyim)
Sosyal ağlarda paylaş

Ak partiye neden oy verdiklerini sorgulamıyorlar ki hiç.
Zaten buna benzer bi anket yapılmıştı
50 bin kişiye sorulmuş neden ak parti diye..
cevapları çok hoş

-Çünkü dini bütün
-Ülkeyi AB e sokucak
-Başörtüsünü kaldırıcak

Hatta ve hatta çoğu

-İş bulucak
-Memleketi güzelleştiricek derken

Sen bu kesime daha ne diyebilirsin ki..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...