horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ak partinin %46 alması ekonominin iyi gittiğinin göstergesi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Peki sence bu kadar adam neden oy verdi akpye? Akpnin kara kaşı, kara gözü için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 demokrasi ye mudahaleye karsı oldukları için baskılara karşı oldukları için akp magdur edebiyatı yaptıgı için akp birinci parti oldugu için (şaka değil at yarışı sananlar var ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Akp lideri Tayyip erdoğan gercekten zeki ve kifayetli ama samimiyetsiz ve art niyetli bir insandir (kendisi iyide cevresi kötüydü :p), eğer elde ettiği gücü gercekten milletimizin hayrına kullansa müthiş işler yapabilir. Neyazikki iyi niyetli diye desteklediğimiz insalar da kifayetsiz lan kahroluyorum be kıskanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Elle ettiği güç mü? Aldığı talimatlar demek istedin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Arkadaşım ben bunların da etkilediğini görmezlikten gelmiyorum ki. Ama bir partinin bu kadar ciddi bir oranla tek parti olmasının altındaki ekonomik refah inkar edilemez. Veriler çeşitli yorumlara açıktır, enflasyon bin türlü yoldan hesaplanabilir ama bu seçimde insanların en önemli kıstası ekonomik ve siyasi düzeni korumak oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 %47 ile tek basina ikinci kez hükümet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Tamam elde ettiği gücü kullanmak demek istemişsin ona cevaben yazdım. Talimatlar neyse onu yapar rte. Abd türkiye bürosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Tamam zaten sorun yok, bende elde ettiği gücü uğursuzluk yapmak disinda kullanmasini temenni ettim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 . [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 00:47 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 joker iyi yanlarını biyerden cp edip yazmıssın. ya orda senin baban benım yazsaydı RTE ye babamı dıcektın sen? Gazete okuyup kanan milletimiz Ekonomi hukuk öğrencilerine kafa tutuyor. Türkiyenin 18+ olanların %50si oy vermedi . %40 ı kapalı! ve hepsi akpci. rte ye oy verenlerin hepsinin ailesinde kapalı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sol yanı güzel bence sağ yanı pek iyi pişmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: rte ye oy verenlerin hepsinin ailesinde kapalı var. olmadı bu. ben akpye verdim oyumu kimse yok kapalı üstelik başka görüş de yok herkes chpye verdi anne, baba, teyze kuzen vs alayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 siz şu DTP lilere bişi demeyin AKP ye bok atın.. Adamların taktiğe bak parça parça girdiler grup oluşturacaklar.. Kürdistan mutlaka bir gün dile getirilecektir mecliste.. Meclise gelmesi bile sakıncalı .. ama kimse onlara bakmıyor.. Herkesin gözü tayyip te.. PEKİ NEDEN ? Aç gözlülük.. ve kıskançlık.. Ülkeyi düşünen yokki anasını satim.. O adam nasıl oraya girdi diyorsunuz paso.. devam edin aferim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tayyip de onları destekliycek diye korkuyoz .. gozumuz ondan tayyip de .. destek bulamaslarsa 20 kişiyle ancak hapse girerler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 alırım anahtarını Mike :P oraya icraatlarını yazmışlar adamlar, ve others gibi sallamıyorlar. onun için c/p yaptım. he eğer sizin partilerin varsa yaptıkları icraatlar anan baban benim gibi yazılar orda olabilir. Ayrıca emin ol ekonomiyi çok iyi biliyorum. Üniversitede ekonomi derside aldım..Ayrıca ekonomi ile ilgili hemen herkez (iş çevresi) ak partiyi destekliyor... akpnin muhazafakar bi kesim'i var olabilir çünkü merkez partidir kendileri. ve bu kesimin %30 oranında oldugunu düşünüyorum(max). geri kalanından zaten bi chp daha çıkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Benim kendi bildigim devlet dairelerindeki guzel yonetimleri diyebilirim. Hepsini bilmiyorum tabi ki, fakat bir ikisini yakinen takip edebildim iceriden o acidan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 evet devlet dairelerinde ciddi gelişme var. kadrolaşma sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 valla iyi yanlarini saymicamda soyle bisi var benim akp yi sevmeme nedenim dini politikalari degil. (evet yakinda esi turbanli olan bi cumhurbaskani olacak olmasi rahatsiz ediyo tabiki) sonucta soyle bisi var onceki secimlerdede eyvah seriat geliyo sictik falan diye korkuyodu insanlar ama ben inanmiyorum kolay kolay seriat gelebilecegine, got ister o seyler hele turk askeri dort gozle hukumeti izlerken oyle kolay bisi degil. turbanida serbest yaparlarsa yapsinlar gene istemedigim bisi ama sonucta halkin %46,7 si bunu istiyosa yapabilecegimiz bisi yok. benim tek korkum akpnin ekonomiye getirtigi/getirecegi zararlarin kalici olmasi ki oluyor. o kadar ozellestirme (ki neredeyse hepsi yabancilara satildi) yapildi ama hala 2002 de 200 kusur milyar dolar dis borcumuz varken bu rakam 400 milyar dolara cikti. yanlis anlasilmasin akp ye oy verenlerden nefret etmiyorum, herkesin bir ozgur iradesi var saygi duyuyorum ne diyim sonucta benim etrafimdada bir suru akp ye oy veren insanlar var, hatta 21 temmuz gecesinde basicaz muhuru sondurecez ampulu , bastik muhuru yaktik ampulu gibi karsilikli konusmalarimiz oldu. seversiniz sevmezsiniz, sevmesenizde destekleyebilirsiniz yada desteklemeyebilirsiniz, nefret bile edebilirsiniz ama lutfen 22 temmuz aksamindan beri paticigi bok goturuyo, artik yapabilecegimiz bisi yok o kadar mitinglerden sonra bile bu adamlar oylarini arttirip %46 gibi rekor bi oranla geldiyse vardir halkin bi bildigi, yanlis bilse bile halk artik olan oldu yani. birbirimize satasmadan nefret etmeden, birer "troll" olmadan gecinip gitsek. (evet biliyorum cok gay bi post oldu ama napiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ak partiye neden oy verdiklerini sorgulamıyorlar ki hiç. Zaten buna benzer bi anket yapılmıştı 50 bin kişiye sorulmuş neden ak parti diye.. cevapları çok hoş -Çünkü dini bütün -Ülkeyi AB e sokucak -Başörtüsünü kaldırıcak Hatta ve hatta çoğu -İş bulucak -Memleketi güzelleştiricek derken Sen bu kesime daha ne diyebilirsin ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 sanırım ülkenin toptan çöktüğü güne kadar beklemek zorundayız akp nin neler yaptığını halkın sonunda anlaması için gerisi fasa fiso joker o büyük harfle yazdıklarından sadece birine kaynak gösterip neler getirip neler götürdüğünü yazabilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ekonomi büyüyor bende herşeyimi satsam benim ekonomimde büyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 hazıra dağ dayanmaz felsefesi gibi sat sat nereye kadar üretim olmadıkca.tabi bundan önceki hükümetlerin mirasıda denebilir kimse sütten çıkmış ak kaşık değil bekleyip görecez 5 sene daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ya sabır, uykulardan uyanırsınız inşallah. bu adamları buralara getiren hizmet, siyaset aşkı mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 özelleştirme hakkında birazcık bilgi edinin lütfen, wikipedia filan var bedava açın okuyun. satışlardan elde edilen para durunca sanki çökecek bütçe lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar