Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy - Bostancı civarında çok iyi bir restoran?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar kız arkadaşımı götürebileceğim Kadıköy - Bostancı civarındaki iyi restoranları yerleriyle birlikte sayar mısınız? Herşey çok güzel olsun istiyorum,fiyatları da abartı olmasın lütfen.

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:10 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
e ama olmadı ki şimdi =) çok iyi restoran olsun fiyatlar ucmasın ıstıyosun

midpoint'i dene derim max 100e çıkarsın. şu an aklıma başka gelmıo gelınce yazarım ha bu arada kalamıştaki north shield sanırım tam aradıgın turden olur
Mesaj tarihi:
Kadıköyde değil Maltepe'de yaşıyorum ayrıca sadece kadınlardan hoşlanıyorum üzgünüm olmaz :P
Ya buralarda biyerler biliyorumda hiçbiri istediğim gibi değil.
Mesaj tarihi:
kizla jonjon ortam diyosan amerikan mutfagi diner tadinda kirinti war asla yannis olmaz her kizla gidilir yane caddede

kebab istersen hummus guzel kozyataginda

meksika restorani maltepede war

fransiz restorani sanirim yok

hafifi yemek alkol dersen barlar sokaginda guzel efes stop war tavuk mavuk

borsaya git dicemde kapandi ama bostanci gunaydin war gene kebabci
Mesaj tarihi:
istanbula gittiğimde arkadaşlar şampiyon kokoreç diye bi yere götürmüştü çok güzel bişey yapıyolar kokoreç diye ama ne olduğunu söylemediler.
Mesaj tarihi:
Fenerbahçede Todori var. Hem mekan güzeldir özellikle yazın dışarda püfür püfür eser içer takılırsın hem de fiyatları uygun. Sanırım anadolu yakasının en eski rum meyhanesi.
Mesaj tarihi:
said:
istanbula gittiğimde arkadaşlar şampiyon kokoreç diye bi yere götürmüştü çok güzel bişey yapıyolar kokoreç diye ama ne olduğunu söylemediler.

sana onun baaarsak oldgunu söylesek :=)
Mesaj tarihi:
restoran tarzı değil ya bence midpoint
sanırım daha oturaklı bir yer arıyorsun sen (daha lüks ama concon olmayan oturaklı mekan mı diyosun böyle giyinilip gidilecek?)

istanbul modern'in tepesindeki LOFT en kral yerdir gece gitmek için tavsiye ederim, tabii belirttiğin bölgede değil...

veya en hayvanını yapıp kız kulesinde yemeğe götür kız arkadaşını üsküdardan veya kadıköyden gemi kaldırıyolar sanırım rezervasyon yaptırınca, ben başka şekilde ulaşım sağlamıştım =)

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 17:53 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bostancı çınarlatı abi koko midye,=)
adamakıllı akşam yemeği için midpointden daha iyi bi yer var caddede dersen boynerin sokağında bi yer adı bi acaip italyan yeri,yada kalamış taraflarında belvü falanda iyidir.
Mesaj tarihi:
aaaa dogru ya boynerın sokagında palmodore var (tellosun soyledıgı yer) , guzeldır orası oraya gotur kızı. bence baya memnun kalırsınız
Mesaj tarihi:
walla yeto helal olsun palmiyeler falan diyorum kendi kendime bi türlü hatırlamadım adını saul=) süryani şarabı vardır oraya özel romantika ortam hesabı .

midpointle kırıntıyı karşılaştırmakta acaip abi, küçükken giderdik biz kırıntıya diyip ayrılayım ufak ufak.
  • Yeni Oluştur...