firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Forumda isyanları insanların hayal kırıklıgını goruyorum ve sasıyorum... Okuldan cok kuran kursu olan,81 sehrinden sadece 4'u Avrupa sehirlerine benziyen ( oda kenar mahaleller haric ),Askerin artık tek kalan tersane oldugu ve onunda cürütülmeye calısıldıgı bu ülkede secimlerde sasırılmayacak bir sonuc cıkıyor.Ve herkes cok sasırıyor ? Evet bende rahatsızım secimlerden ama sunu anladım.Artık bizden sayıca fazlalar ve artık siyaset hicde umrumda degil. Neden ? Cunki bu ulke hortumcuların,batmazlar holdinglerin,emperyalistlerin,bölücülerin yurdu yapiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 takma kafana milletler hakettikleri gbi yonetilirmis tarih tekerrur menderes diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 B4b s3rv3r k4p4l1 s4n1r1m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 menderes ne büyük adammış bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Boşver, 1950 den beri kendimizi kandırıyoruz işte... Ses çıkarma, çaktırma. Bu meselede aramızda kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Aynı gazete değilmiydi ya korku filmi gibi reklamları olan? =o Ürküüüüünç. http://www.youtube.com/watch?v=x9A9WJNGY-Q [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:40 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dikkat edersen o sayı Evren'in darbesi için değil, bir önceki darbe için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 evet o demokrasiyi katleden menderese darbe yılı 1960 yazıyor [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:44 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 A nation of sheep will beget a government of wolves. Edward R. Murrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 2 önceki darbe aslında, 60 darbesi o. Menderes'in idamına giden süreç o darbeyle başladı. Sanırım sanatçı burda bişey anlatmaya çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 türkiye laiktir laik kalacak... inanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kadir inanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 şair yaşadığı kenti çöle benzetiyor orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Darbeler askerin insiyatifi olsa canım yanmıycak ayol. Provakasyon, komplo, bildiğin gaza getirme dolu tarih. Sonra *GÜM*...darbelere dayanıklı sistem ve zihinler istemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 darbeli filan cok sukela bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 demek kardeş kavgası gerekiyor. uzak değildir oda çıkar yakında , şukela olur o zaman ABD istekleri yaşasınnnnnn Harcamayın Tayibi KULLANIN siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar