gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yav aklima geldide Tayyipin geliserek degismesini kaldirdik Pkk lilarin geliserek degismesinide kaldiririz bee ne olacak daha fazla ne kadar ebesini belliyebilirlerki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 kötünün kötüsü her zaman vardır ondan daha ne kadar kötü olabiliriz demeyin bunlarla nasıl baş edebileceğiz onu düşünelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Valla bravo, PKK yandaşlarını bile savunanlar var. Kürtleri demiyorum, PKK yandaşı. Farklı şeyler. Her boka kürt demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Seriatcilarla , teroristler ulkeyi yonetsin bazilarida burda yikama yaglama yapsin onlara. Peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 -satiooonmu -satiooom -sationmuuu -satiommm -sationmuuu -verdim gettuuuuu -cak bi beslik maaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 suratını sevdiğimin bushu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 merak ettiğim şu: oy verdiği parti seçimi kazanamayınca ülkeyi terkeden insanlarda çıkıp dağda savaşacak yürek var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 istediğimizin olması için dağa çıkıp masumları öldürmeliyiz yani? ha pardon, onlar asker ya, yiyorlar zaten ülkeyi, ölsünler doğru, yeter ki biz amacımıza ulaşalım. aferin aferin yok bizde o yürek korkak entel kesimiz biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: merak ettiğim şu: oy verdiği parti seçimi kazanamayınca ülkeyi terkeden insanlarda çıkıp dağda savaşacak yürek var mı acaba? Oha, kışkırtıyor elemek için, tuzak kanmayın. Ulan tayyipin oğlunun askere gidecek yüreği yok, sorduğun soruya bak. Taşak kanseriymiş, yok yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 çıkıp dağda savaşan insanlarda kendini yetiştirip, iki kurşuna ölmekten ziyade halkını bir isimle dünya çapında temsil edecek akıl, irade ve cesaret var mı? tabi bunu sam'e demiyorum zaten sam'in böyle birşeyi destekleyeceğini hiç sanmam ama neden dediğini de anlamış değilim d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Askerligimi Diyarbakir'da yaptigim icin dedigin gereksiz lafi ustume alinmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: istediğimizin olması için dağa çıkıp masumları öldürmeliyiz yani? ha pardon, onlar asker ya, yiyorlar zaten ülkeyi, ölsünler doğru, yeter ki biz amacımıza ulaşalım. aferin aferin yok bizde o yürek korkak entel kesimiz biz.. "bu iş kavgayla çözülür" diyenler elini taşın altına koymaya ne derece yatkın ben onu öğrenmek istiyorum. alınan, gocunan kendi düşünsün. said: Oha, kışkırtıyor elemek için, tuzak kanmayın. yemiyor yani? valla ardeth, bu adamlar kanuna uygun meclise girmiş mi? evet. tasalanmak daha kolay ama ben bunun olumlu bir sonucu olabilir mi düşünmeyi daha getirili görüyorum. ve böyle bir ihtimal az çok olabilir, en azından radikal etkenlerin nötralize edilmesi için temsil hakkı önemli birşeydir. azımsamayın. askerliğini kim nerede yapmış, yapmış mı yapmamış mı herkesin kendi bileceği, askerleri yollayarak bitirilen birşey olduğunu düşünen kendi gitsin artık. çünkü 20 yıldır yolluyoruz, azalıyor çoğalıyor bitmiyor. demek ki yetersiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Aysel Tuğluk'un seçimlerden sonraki konuşması gayet ilginçti. Tamamen barış içerikliydi. Leyla Zana'nın Düşüncelerini paylaşmadıklarını söyledi. Garipsedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İşte abi olay budur. Böyle de çirkef olunmaz. Daha da açık konuşmayacağım. Elemana "Oha, kışkırtıyor elemek için, tuzak kanmayın. Ulan tayyipin oğlunun askere gidecek yüreği yok, sorduğun soruya bak. Taşak kanseriymiş, yok yaw." diye cevap yazıyorum. Adam gidiyor "Oha, kışkırtıyor elemek için, tuzak kanmayın" gibi, espri taşımaktan başka anlamı olamayacak, bir cevap içermeyen kısmı alıyor "Yemiyor yani?" diye cevap yazıyor. Cevabımın geri kalan "Ulan tayyipin oğlunun askere gidecek yüreği yok, sorduğun soruya bak. Taşak kanseriymiş, yok yaw" kısmını görmezden gelip, yazısına devam ediyor. Komedi bile değil bu, gülmem bile. Her iş böyle. Şu ufacık şey bile çok şey anlattı. Bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yahu goremiyormusunuz yoksa gormek mi istemiyorsunuz. surada 1-2 kisi (mesela birisinin bas harfi sam) yapmak istedigi sadece muhalif durmak. sirf provokatif mesajlar atip ortami, insanlari germeye calisan zavallilar. birseyler uretmek yerine gordugu her post a karsi bir postla cevap verecek kadar acizler. sizin her cevabiniz onlari besliyor. cevap vermeyin, olmadi he deyin gecsin.. pkk mecliste konusuna gelirsek o pek sorun teskil etmiyor. bu salaklar oturup kurtleri temsil etme yerine gerzekce yok kurtce yok sayin ocalan gibi pkk yandasi salaklilarla kendilerini meclis disinda bulacaklardir (bkz: eski depliler) [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:47 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Ulan tayyipin oğlunun askere gidecek yüreği yok, sorduğun soruya bak. Taşak kanseriymiş, yok yaw yemiyor yani? böyle nasıl şimdi? oldu mu? said: birseyler uretmek yerine gordugu her post a karsi bir postla cevap verecek kadar acizler. diyorsun ama bakıyorum bütün başlığa, attığın tek mesaj bu. şurada karbondioksit dışında birşey ürettiysen söyleyebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 paladin dedigin otoriteye saygili olur muhaliflik yapmaz sam i suclamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Aman yarabbi, screen shot alıyım kaçmaz. Sam'ın bu akıl mantık cevabını görür görmez aklıma geleni koyuyorum [spo][/spo] Ayrıca [spo]AHAHAHAHHAHA BELAMISINIZ AĞLICAM[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sekil 1-a da goruldugu gibi. oysa ki 10 civarinda felan acizce elestrilerden ziyade, fikir belirttigim belliydi. isim kullanmiyorum, cevap vermiyorum. cok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hmm, göremiyorum ben burada bir fikir filan... hayal ürünü olduğundan ötürü herhalde... messor ben cidden anlayamadım o espriyi, böyle ikinci sınıf vatandaşa anlatır gibi izah edebilir misin bir zahmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 böhüüüğğğğ Sam üzülüyorum. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 04:08 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Anlamadığım ne zamandır PKKyı savunmak moda oldu da bir sürü kişi savunmaya başladı. Sam yıkan uykunu al yazdıklarını bir daha oku allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 nasi bi kansizliktir bu PKKlilari savunmak? mideniz nasil kaldiriyor bu dediklerinizi yazmayi? Son 20-30 yilda olan hic birseyi mi gormediniz? burda fasistlik, yada kurtlere karsi birsey yok. Uzuldugumuz nokta PKKli yada PKK sempatizani insanlarin meclisimize girmesi. Bu insanlarin bir kismi ellerinden kelepceleri alinip, ustlerine dokunulmazlik cubbesi giydirilip meclise gitti. Bunda tek iyi gorebildigim taraf belki de artik mecliste temsil ediliyoruz diye PKKnin bir miktar daha cozulmesi, durulmasi. Ama kimse bana gelip demesin, eger gercekten PKKlilar ise sistem geregini yapar, yada sacma bir oneri sunduklarinda demokratik isleyis bunun onune gecer diye. Turkiyede herseyin kitabina uygun yapilmadigini hatta ve hatta tum dunyada istenildigi zaman kitaba tamamen ters islerin gayet rahat bir sekilde gerceklestigini siz de biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ya zaten kimse pkk gelsin bölsün ülkeyi oh ne ala demiyor Adamlar bardağın dolu tarafına bakıyorlar Bakınız geçen Aysel Tuğluk denilen kadın çıktı ne güzel konuştu.Herkes burda Zana şöle yaptı böle dedi dioda kimse Aysel Tuğluk'un konuşmasını ciddiye almıyor?Problem burda bence Bu adamlar meclise girdiler artık yapılacak birşey yok Şimdi umut edicez Tuğluk gibiler çoğunlukta olsunlar Zana gibilerden daha çok sesleri çıksın diye Pkk yanlısı olanda girdi meclise olmayanda En azından konuşarak çözüm için bir umut var artık.Bakarsın bölücülük istemeyen taraf baskın çıkar(en azından umut ediyorum) Cüce ve Samde bunu anlatmaya çalışmış diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 çıksınlar açık açık pkk terör örgütü desinler yeter de artar buyursunlar hoşgelsinler meclise ama bunu diyebilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar