EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 böle bi geyik duydum ve millet akp ye oy verip resmini çekiyomuş gülsemmi naapsam bu ne lan doğrumu bu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 akp ye oy verip resmini cekene wow da 1000gold verıolarmıs tayyıbın oglu 6 aydır farm yapıomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Eheuhueah chinese farmer fabrikası kurmuşlar Konya'nın biraz dışına. Ucuza da çalışıyor onlar nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Edit: Seçim yasağı. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 14:31 tarihinde, Antimodes52 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Abi seçim yasağı var yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 apache lol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ya ciddi ciddi sormak icin acmiyorsun heralde bu topici..Basalim photoshopu o zmn 30 m insan 100 ytl sini alsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ya millet çekiyomuş pusulanın fotoyu vercekler diye ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 son gun kac cahil oyunu indragandi yaparsak kardir mantigiyla iyi cikarmislar soylentiyi valla ... CHP ye atilmisi cekin , om den yollarin 150 ytl lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 CHP mitinglerine katılana 60 ytl + yol + yemek veriyorlardı. herkesden herşey beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 mazot 1 ytl olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 seçim yasağı yalan oldu Kadıköy'de de oy pusulasını getirene altın verecez diye duymuştum malum partiden. Ulan ben nasıl çıkarayım pusulayı ordan. Mantığı mı kalır? [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 15:37 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 @Prawler çıkarmak çok kolay bişey. Boş zarf vereceksin. Atacaksın cebe pusulayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 çıkarmasına çıkarırsın.. Mantık nedir ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 lol bu kadar erken mi başladı mızıkçılık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 mantığı çözemedim ben de işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Kadına rica ettim çok sürmeyin mürekkebi diye boca etti yarısını bi yandan da yanındaki gülüyor hehe sabahtan beri az sür diyenlere 10 kat sürüyor bu hihihih. Millet sıcaktan kafayı yemiş yazın ortası 38 derecede oy vericez diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ahah benim sandıkta murekkebi suren eski kız arkadasım .. cıktı :P elimi görmeyin yarısı murekkep nerdeyse napıon sen de diemedim kaldı öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 akp yazıp 3131e göderirsen karışık tost yolluyolarmış eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bize de bi mürekkep döktüler çok azıcık bişeydi hemen kolanyalı mendille sildim ohh mis gibi parmak diyodum yani bi daha oy verecek olsam verirdim ama 5 dakka sonra bi baktım arap parmağına dönmüş hatta tırnaklarımın için kurbanlarımın kanıyla dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 valla rica edince az sür diye azcık bişi sürdü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Burada bu sabah bile "yardım pakedi" dağıtıyordu akp. Hayır ayıbını falan geçtim resmen yasak. Seçim günü tam, seçim yasağı falan dinlemiyolar. Ha polis molis desen müdahale etmiyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar