ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ñ¯a_Á¯aÿ±m¯aÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇᯱÇ᧱Çár×ÁÇ á+ÑÇ á£áÇá biti çok yüksek karakterler msn kapanıp duruyo ..açamıyosunuz.. windows live msg 8.5 beta falan yüklemeniz gerekiyor. o zaman açabiliyorsunuz msn xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 böyle bişeyi neden yazayım ki. ancak moronlar yazar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 deneyesim geldi ama beta fln kuramam şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 peki neyi yazalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 sen soyle ben yazayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 inan bugün 10 kişiye yakın kişi yedi bunu yazdı ve anında düştüler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 çok zekiymişsin be boo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yazdım anında hbüeübeü abey one diye yazılar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 live de 7.5'te yarıyor .. yok abi benim pc zaten gidik arkadaş yaz dedi.. ben de başkasına yazdırdım.. o düştü haliyle.. ama listemden adamlar eksiliyo tek tek.. sordum ben yazdırdım dedi herif eaha.. 8.0 sürümü de güzel ki msn'in.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 seni chemicala everelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 iyi oldu uyardığın içimde kaç gündür onu yazma isteği vardı hiç aklımdan çıkmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yok abi ondan değil gelip te yazsana ehi ehi diyebiliyolar ondan şaaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ya bizim 13 yaşında arkadaşlarımız yok ki gelip demiyo bize kimse =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 korkunç bi araştırma vallahi.. tebrik edemiyorum.. o derece şoktayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Bir zamanlarda con/con vakası vardı.IRC ftw dediğimiz zamanlar tabiki =) PS : 13 yaş mevzusu nedir?Yeni bir ayar verme şekli sanırım -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 3 kişiye gönderdim hiç birinde olmadı kendimdede denedim olmadı. Kısaca Feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 zaten böyle durumlarda application datadan msn hakkındaki şeyleri silince düzeliyor. ama böyle çökerten bi resim çıkarsa sıçtık çünkü artık resimler pc'den yüklenmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ken...di...mi dur...dur...am...ıyor...um yaz...ma...lıy...ım. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooo.......................... *çöker* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben yazdım sonra kış oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Hani birşey yazılmaması gerekiyorsa böyle ulu orta dağıtılmaması da gerekiyor. Diyeceksiniz ki şimdi e söylemesek millet nereden bilecek ? E yazma hepsini buraya. Şöyle başlayan bir nane de, hede de hödö de... Dahası şunu bi kişisel iletine yazsana ehi ehi diye gelen adamı geldiği gibi geri gönderirim başka işin gücün yok mu senin diye. An itibariyler en az 300-500 kişiye dağıtmış oldunuz. Ortalama olarak her birinin en az 2 kişiye bunu yapacağını ve o kişilerinde dağıtacağını düşünürseniz sadece bu konu ile lamer sayısı rahatça 10binlere ulaşabilir. Tebrikler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Biri gelip bunu iletine yazarmısın deyipte yazan insanlara sesleniyorum. [spo]Bu kadar saf olmayın plx[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 lamer mi leymır mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: 300-500 ıp-çıss kap-çıss ıp-çıss kap-çıss ıp-çıss kap-çıss ıp-çıss kap-çıss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Sazan gibiyim. Ama bu söylentiyi çıkaran ve yayan da L4m3Rd!R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar