mexinth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Başka ülkenin askeri olsa neysede adam Alman bir kere , belli bunların nasıl delirdiği, her boku yaparlar yani ondan vurulmamamsı kötü oldu hala kanımca ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bu hani ryan ı almak için gittikleri kasabada çıkan sniper ı vuran bizm adamların sniper çok deliydi ya adam her atıştan önce dua edio paladin gibi sora da sokunca adamın dürbünün içinde vurdu yuh anasına oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ben olsam o medic öldüğünden hırslanıp o almana vurabilirdim ama mezarları kazdırıyolar zaman geçiyor,sakinleşridim,vuramazdım,düşünün annesi var,çocuğu,karısı,ailesi,yazık sana yalvarıyo,silahı yoksa insandır,silahı varsa düşmandır bu arada herkes savaş sahnelerini ballandırmış,ben en çok medic'in anneeee aneee diye ölmesinden etkiliendim,kilisede kalırken annesine yaptıklarından pişman olduğunu anlatıyordu hatırlarsanız[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Cidden bir gün o çok kahraman arkadaşlarımızı alıp üstüne doğru gelen bir Tiger'ın önüne koymak istrerdim. Hani ateş etmesine bile gerek yok, sadece üstüne doğru gelsin yeter :-) Bakalım kaçı elindeki o hiç eğitimini almamış olduğu salak bombamtrak şey ile onun üstüne gidecek, kaçı kaçacak, kaçı donup kalacak. Cidden sonuçları çok enteresan olurdu sanıyorum. Not: İlk kaleş patlamasını duyana kadar (gerçeğini) bende benzer duygular içindeydim ama bir sürüsünün birden patlamasını duyup, bazı gerizekalıların attıkları yerden sekince arkadaşlarla birlikte saklanacak delik ararken düşüncelerim baya bir değişmişti :-) Zamanla alışıyorsun ama ilk seferlerde olmadığı kesin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Upham'ın o kadar korkaklığıda biraz film icabı gibi geliyor bana desem yalan olmaz.Çünkü bu saklandığı yerden bile en az 2-3 Alman alaşağı edebilirdi.Fakat yinede böyle insanlar olmuştur büyük savaşlarda fakat yol açtıkları kayıp bu kadar olmamıştır (belki de olmuştur kim bilir :D)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 olabilir adamın gorevi cephane taşımak.ee taşımayınca millet ölüo büyük ihtimalle :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 abi herşey pc oyunlarındaki gibin değilki,ordaki atmosfer değişik tamamen,daha tavuk bile boğazlamayan bi adam 2 günde hayatında görmediği kadar kan ve ölüm görüyor,heycanlanır korkar,ölürse load edemez,öyle atıp tutmayın,karşında hanslar,sokaktan aşşağı inen 40 tonluk tiger her yer ceset,ölüm,o kadar kolay değil mousenizin bir tıkıyla çat diye o adamları öldüremiyosunuz,uphamı suçlamıyorum yapabileceği bir şey yoktu,benim durumum o anda farklımı olurdu?emin değilim[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Filmin sonunda ateş etti ya 1 el unuttun mu? ;)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 insanın paniğe kapılıp donmak yerine canını kurtarmak için bulunduğu durumda elinden geleni yapmaya çalışabileceğini de düşünün. tamam ben de karanlık banyoya girerken kocaman bir çıyan görünce korkuyorum ama insanın önünde başka seçenek yoksa korku onu motive eder büyük ihtimalle. mücadele etmezsen zaten öleceğinin farkına varırsın. upham gibi sinip kalanlar öyle sağ kurtulmaz, öldürülseydi muhtemelen kimse mazur göremeyecekti saklanmasını çünkü kendine de yararı olmaz. (almanlar yanından geçerken yarım metrelik çukurda durduğu halde görülmemesi filmdeki tek görebildiğim saçmalık bu arada)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 abi şu almanın yahudiye bıçak sapladığı yer yavaş yavaş kalbine saplıyo o sahnede resmen kanepeye büzüştüm ve rüyama girdi çok etkilendim yaw ıyy[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Aranızda Band of Brothers ı seyreden varmı (hepsini indirdim de) 3. bölümünde Aynı bu upham gibi tırsan bir eleman vardı sipere girip ateş etmiyordu. Sonra bundan daha üst rütbeli biri geldi adam delinin teki resmen. Ve şöyle bişey diyor. "bu savaşa girdikten sonra zaten ölmüş sayılırsın o yüzden kalk ve ateş et." Bunu anlamış olmalısnız. Eğer ölecekseniz korkak gibi değil en azından savaşarak ölmelisiniz. Normal hayatta olsam bende hak veririm. Ama savaşın ortasında yaptıkları hiç ama hiç erkekliğe sığmıyor.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Zaten filme Upham'ın konma amacı ders vermektir. Böyle şeylerle karşılaşcaksın , bir arkadaşını bile korumaya acizsen asker olma demiş Steven abimiz yani. Bir asker için bence doğal bir şey değildir , hiç asker olmasın daha iyi evinde yada ofisinde otursun yapsın tercümanlığını. Savaşın gerçek yüzü bu yani[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Psikolojiye adaptasyona bakar, ayrıca uphamın kilitlenmeden evvel etrafta koşturmasını herkez yapamaz, herif ağır makineli ateşi altında koşturuyor arkadaşlar. Aynısı Band of Brothers 7-8. bölümde vardı. Adamın biri haber iletmek için almanların arasından geçiyordu, sonra haberi verip gerisin geri koşuyordu :) almanlar bile şaşıp kalmıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar