SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 babam sandık başkanı oldugundan annemle gittik ilk kez bastım rahatladım boyayıda bi bayan wardı sağolsun az damlattı ewe gelince asetonla çıkarmayı denedim bayağı soldurlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 verdim geldim, okadar kalabalık yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Gider gitmez verdim çıktım , 5 dakka bile sürmedi baya boştu bizim sandık da , parmak =(...Parmağım =/ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yüzlerce kişi yanlış oy vermiş ve daha da vericek, oy kağıtlarında partilerin oy verme yerleri ile aynı hizada simetrik şekilde bağımsız adaylar var altta, partinin logosu yüzünden gözün doluyor, partinin kendi yerine oyu basmıyorsun gidiyorsun simetrik olarak aşağıda olan bağımsız adaya veriyorsun oyunu. Ben yapmadım öyle bir hata ama en az 700bin kişinin oyu yanlışlıkla alttaki bağımsız adaya gidicek. Ya çok zekiyiz ya da çok aptalız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 çıkıyor boya hafif bi zımpara ile ölü deri ile beraber:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Parmağıma boya damlatmadılar benım. Bır kovada boya vardı elımı soktular oraya. Cok kızdım cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 tırnağımın içine doldu . tırnağı söküp cifle ovalamak lazım. neyse verdik rahatladık vatana millete hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 oyumu kullandım, mutluyum :) oy kullanmada sıra olmaması ne kadar güzel birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 oyumu kullandım, mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 vermedim oy moy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 oyumu kullandım, mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Valla benim tırnağıma değil 1cm kadar altına damlattılar, mantıklı. Tırnakta iğrenç duruyor, hele uzun tırrnaklı arkadaşları hiç düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 aferin sana prudent. hala gitmeyenler gitsinler kullansinlar derim git gide hava isiniyo, bizim buralarda (istinye) 12:00 gibi kullandim sira falanda yoktu verdim gittim. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 12:47 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Tirnagin icine girince cikmasi zor oluyor ondandir,ette olursa raht cikar... YSK nin sitesi de cokmus sanirim,nasil sayicak bu adamlar oylari valla , bi siteyi tutamiolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Benim okula girip çıkmam ile toplam 3 dakika sürmüştür heralde. İlk defa oy kullandım, hissetmedim rüzgar gibi geçti. Çok kısa sürdü, heralde kalabalık olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 disappear abi gitsem de kullandırmazlar bana 90lıyım sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Cif Amonyaklı jel+Scotch Bride iyi sonuç veriyor, tam damlattıkları yer değil de mürekkebin aktığı diğer yerleri tamamen çıkartıyor. Tabi bi 10 15dk kasmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Sandık no'nun yazılı olduğu kağıdı kaybettim. YSK'nın siteside çalışmıyor şu anda. Oy vereceğimiz yerde öğrenebiliyormuyuz sandık noyu falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 sanmam tabii kapıda asılı olan her listeyi teker teker kontrol etmek istersen başka =) [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 12:59 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 @Leader tek tek sandık listelerinde ismini arayacaksın. Başka çaresi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 verdik geldik oyu yanlzı acaip uyuz oldum parmagıma surdukleri şeye gıcık bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 kadın benim elime soyut kompozisyon çalıstı.boyle tribal şekiller falan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Oyumu verdim damla yerine abi bütün şişeyi boşalttı parmağıma kendisine derinden saygılarımı yolluyorum. SAYGI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 eet verdik oyu hafifiz [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 13:11 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 domestos+limon %100 çözüm parmağım pürüpak oldu şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar