Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oy vermenin dayanılmaz hafifliği ve seçim sonuçlarının değerlendirilmesi

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Sufi dedigimiz gibi isin kotu yani bu zaten. Bu ulkede beraber bazi ortak seyleri paylasiyoruz. Bunca adamda dinsiz deil ama gel gorki sen oraya bayrakla gidip ondan sonrada o bayragin icerigini deistirmeye calisirsan o olmaz. Olmamali en azindan.
Genclige Hitabe ki gibi ic ve distan cok fena kusatilmis durumdayiz bence. Seriat diyoruz. R.T.E.^ye amerika^nin kuklasi diyoruz ben bundan once boyle olayli mitingler secimler falan hatirlamiyorum(80 leri yada 70 leri gormedim cok az bilgim var) ama gel gorki kesinlikle biseyler ters.
Sosyal ağlarda paylaş

Şaka maka yapmıorum, artık ne türküm, ne türkiyeliyim hani eskidende bu millete borçlu/baglı hissetmedigim için çok nadir türküm derdimde en azından vatana borcumdan türkiyeliyim derdim, artık bitti o zamanlar, bundan sonra bana türk, türkiyeli demek bana hakaret etmekle aynı şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Arınç: Kafaları çekenlerin hesabı tutmadı
Meclis Başkanı Arınç ‘Masa başında kafaları çeken toplum mühendislerinin CHP-MHP koalisyon hesabı tutmadı’ değerlendirmesini yaptı. Arınç, “Milletin hesabı da AK Parti’nin karşısındakileri topla, çarp, böl ama yarısı bile etmiyor” şeklinde konuştu.

Bunu diyen bir meclis başkanından bahsediyoruz. Allah belanı versin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ufuk Abi demis: Erdoğan'a 'Buradaki sesi dinlemezsen belki hükümet olabilirsin, ama iktidar olamazsın. Deniz Baykal, sen CHP başkanı mısın yoksa Genelkurmay Başkanı mı? Solcu demek halkın sesi olmak demektir. Solcu demek milliyetçiliği değil birarada yaşamı savunmaktır. 22 Temmuzda ve sonrasında meclis gerçek muhalefetle tanışacak o zaman görceğiz el mi yaman bey mi yaman.

Tek kisilik gercek muhalefet geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası su arıncın lafını gördükten sonra, beynini kullanma yetisine sahip herhangi bi insanımsı varlıgın (insan bile demiyorum şempanze,goril bile olabilir) 34879234672937846 muz yada milyon dolar, ayda çok ama çok büyük bir kazancı olmadan arıncı barınbdıran partiye oy verecegine inanmıyorum, inanmak istemiorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...