Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Sufi dedigimiz gibi isin kotu yani bu zaten. Bu ulkede beraber bazi ortak seyleri paylasiyoruz. Bunca adamda dinsiz deil ama gel gorki sen oraya bayrakla gidip ondan sonrada o bayragin icerigini deistirmeye calisirsan o olmaz. Olmamali en azindan. Genclige Hitabe ki gibi ic ve distan cok fena kusatilmis durumdayiz bence. Seriat diyoruz. R.T.E.^ye amerika^nin kuklasi diyoruz ben bundan once boyle olayli mitingler secimler falan hatirlamiyorum(80 leri yada 70 leri gormedim cok az bilgim var) ama gel gorki kesinlikle biseyler ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 http://www.ntvmsnbc.com/news/415006.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Amerika ve demokrasi kelimeleri neyi çağrıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Hastir? olmasın absolut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Amerikanın alkışladığı birşeyin bizim için hayırlı olabileceğini düşünüyor musunuz? 6 aydır PKK konusunda uyutuyorlar herkesi ve bizler de salak gibi izliyoruz ölen gençlerimizi bölünmeye çalışan topraklarımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: ben yapıorum, çünkü artık ne Türk, ne de Türkiyeliyim, ahah bu ne ya şaka yapıosundur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 http://www.ntvmsnbc.com/news/415037.asp Üslubuna hastayız Arınç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Şaka maka yapmıorum, artık ne türküm, ne türkiyeliyim hani eskidende bu millete borçlu/baglı hissetmedigim için çok nadir türküm derdimde en azından vatana borcumdan türkiyeliyim derdim, artık bitti o zamanlar, bundan sonra bana türk, türkiyeli demek bana hakaret etmekle aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Arınç: Kafaları çekenlerin hesabı tutmadı Meclis Başkanı Arınç ‘Masa başında kafaları çeken toplum mühendislerinin CHP-MHP koalisyon hesabı tutmadı’ değerlendirmesini yaptı. Arınç, “Milletin hesabı da AK Parti’nin karşısındakileri topla, çarp, böl ama yarısı bile etmiyor” şeklinde konuştu. Bunu diyen bir meclis başkanından bahsediyoruz. Allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 görün kimi seçtiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Oha lan Arınç'a bak. Buluşma bölümüne "Ankara söğütözü akp binası karşısı içme buluşması" adlı bir topic hazırlama ihtimalim doğdu bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Yaşım tutsa istiyorum, bir vizem olsun, Muz cumhuriyeti bile olsun umurumda degil, sadece gidiş bileti alıcak param olsun, birde havaalanına götürecek kadar taksi param, hemen siktirip gidebilsem istiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 hayır her lafta bi bokluk arıysunuz yalanmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Yok, bokluğun içinde bi düzgünlük arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ya hiçbirinin umrunda değil ki bunlar. akp nin icraatlarından bile zerre kadar haberleri yok. sadece dindar oldukları için oy veriyolar, ama böyle söylenmesini kabul edemiyolar. onca dökülen şehidin kanı haram olsun bu millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 eski popülaritemi kaybetmişim lan kimse tınlamadı yazdığım mesjaı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 E-Bay'de de satışa başlanmış. Oha dedim. [spo] [/spo] [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:19 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 hakkaten iğrenç bi herif bu arınç ya..bütün akşam ümitli bi şekilde konuştum ama arınç yani..allah belasını versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ebay lol. Gemiciği de ordan almıştır, alışveriş yüzdesi iyimiş. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:19 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ufuk Abi demis: Erdoğan'a 'Buradaki sesi dinlemezsen belki hükümet olabilirsin, ama iktidar olamazsın. Deniz Baykal, sen CHP başkanı mısın yoksa Genelkurmay Başkanı mı? Solcu demek halkın sesi olmak demektir. Solcu demek milliyetçiliği değil birarada yaşamı savunmaktır. 22 Temmuzda ve sonrasında meclis gerçek muhalefetle tanışacak o zaman görceğiz el mi yaman bey mi yaman. Tek kisilik gercek muhalefet geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Aaaa pardon ya cahil kesim AKP'ye oy verenleri cahil kesim diye degerlendirdik genelde. Cok pardon yanlis yapmisiz, ne guzel aciklamalar yapiyorlar cidden basindakiler bide, oy verenler ne ki baslarindaki ne olsun... Aciklamanin vahametine bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Fantom. O ki mecliste 10 muhalefet gücündedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Açıkçası su arıncın lafını gördükten sonra, beynini kullanma yetisine sahip herhangi bi insanımsı varlıgın (insan bile demiyorum şempanze,goril bile olabilir) 34879234672937846 muz yada milyon dolar, ayda çok ama çok büyük bir kazancı olmadan arıncı barınbdıran partiye oy verecegine inanmıyorum, inanmak istemiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bleda sen ne heyecanlı adamsın yahu. bu ne şiddet bu celal. anladık arınç bokun teki de böyle de yobaz bi bakış açısı olurmu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 oy konusuna gelirsek sayin basbakan bir ciftciye ananida al git demis bi insandir. Bole buyuk gaflari yapan nadir basbakanlardan biridir onuda gectim. Sayin Ocalan ve Talabani resimleride bambaskadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar