Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oy vermenin dayanılmaz hafifliği ve seçim sonuçlarının değerlendirilmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izmir/karataş ta gençler uyuyor,yaşlılar oy kullanmaya sabahın erken saatlerinden itibaren başladılar..
bizde gittik verdik armut gibi döktü karı boyayı du bakayim bi çıkarmaya..

bakalım hayırlısı olsun..
Mesaj tarihi:
4631inci sandikta mi ne werdik
sirayla ya siniflar 4629da 50 kisi sira 4630da 100 kisi sira vardi
annem biraz rahatsiz sirtindan dedik napalim o oturur bi bekleriz
bi baktik bizim sandik bos
euhauha direk attik ciktik
ama yane cidden yetersiz abi devletin mantalitesi zarflari uzun sarf yapsakalar e katlayinca sigcak
sandik gorevlisine sordum napiyim sigmiy
iyice katla dedi eauhuha
Mesaj tarihi:
bizim eve çok yakın bir ilkokulda verdim. 7.30 da kalktım. 8:10 gibi oradaydım beklediğimden kalabalıktı, hatta 2055 nolu odanın kuyruğu acaipti. tırstım. benimki 2057 idi. salonda 1 kişi vardı. mürekkep işi de, elime döker dökmez ayakkabımın altına sürdüm.
Mesaj tarihi:
said:
eline mürekkep şişesi boşalan tek benimdir heralde.allahın gerizekalısı kapakla oynamış , kapak komple yerinden çıktı elime boşaldı ya böhühü. nese çözümü var gerçi

parmağı kes ??
Mesaj tarihi:
Ulen herkeste mürekkepten mi muzdarip,içeri girerken ne işi belli olmayan bi adam yanıma gelip nerde kullanıcapımı sordu,burda dedim,elimdeki kağıda bakmaya çalıştı çektim önümden domuz gibi baıyo,pardon dedim bi durum mu var,kös kös gitti,büyük ihtimalle akepeliydi badem bıyığından bu sonucu çıkardım neyse oyumu verdim,yaşlı amcam mürekkebi bi sürdü aman tanrım,parmak komple mor sonra çabaladım şimdi de evde cifle silmeye çalışıyorum ama ne yazık ki çok az etkisi oldu,rahatladım umarım akşamda biralarla kutlarım güzel sonucu.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Şaraba batırın, geçiyormuş :P

edit: her derde deva...

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 11:21 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
parmağına dökmekle olmaz, pamuğa dökeceksin bi 10-15 dakka sürte sürte temizliyceksin anca öyle çıkıyo :D o kadar da dandik değil canım mürekkep. ben bi beş dakka pamukla kanırttım baya çıktı çok az kaldı
Mesaj tarihi:
şeyde etkili
votka kapağına doldurun votkayı parmağı 5dakka içinde bekletin

amaç parmaktaki ölü hücrelerin hücre duvarlarını çzömek yoluyla onlardan kurtulmak :D
Mesaj tarihi:
kullandım geldim.
Oy kullanırken mahallenin en tatlı kızı arkamdaydı
sgsfgh
Barajı anca geçmiş nerdeyse benle yaşıt kız.
Ben üniyi bitirecem.

Mürekkebi çıkarmakla falan da uğraşamadım şimdi.
Yalnız katılım çok sağlam.

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 11:57 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...