Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 izmir/karataş ta gençler uyuyor,yaşlılar oy kullanmaya sabahın erken saatlerinden itibaren başladılar.. bizde gittik verdik armut gibi döktü karı boyayı du bakayim bi çıkarmaya.. bakalım hayırlısı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 votka diyorum votka d: gerçi %100 alkol daha iyi tabi hehe [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 10:42 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 hmm yazık olur şimdi ya =p dur bakalım köşelerde dandik mandik olucaktı bi tane *aramaya gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 4631inci sandikta mi ne werdik sirayla ya siniflar 4629da 50 kisi sira 4630da 100 kisi sira vardi annem biraz rahatsiz sirtindan dedik napalim o oturur bi bekleriz bi baktik bizim sandik bos euhauha direk attik ciktik ama yane cidden yetersiz abi devletin mantalitesi zarflari uzun sarf yapsakalar e katlayinca sigcak sandik gorevlisine sordum napiyim sigmiy iyice katla dedi eauhuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 vodka döktüm parmağa sina, yok anacım fayda etmedi. :( çok az çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Boya daha kurumadan yanımda getirdiğim peçeteye sildim.%100 sonuç aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben de kolonya falna yardırdım da hiçbişey olmadı leş gibi duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 adapazarina gidiyorum 1 saat sonra oy kullanmak için. ananas avradas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bende verdım harbı oh kurtulduk sımdı sonucu beklıyorum bakalım ne olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bizim eve çok yakın bir ilkokulda verdim. 7.30 da kalktım. 8:10 gibi oradaydım beklediğimden kalabalıktı, hatta 2055 nolu odanın kuyruğu acaipti. tırstım. benimki 2057 idi. salonda 1 kişi vardı. mürekkep işi de, elime döker dökmez ayakkabımın altına sürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: eline mürekkep şişesi boşalan tek benimdir heralde.allahın gerizekalısı kapakla oynamış , kapak komple yerinden çıktı elime boşaldı ya böhühü. nese çözümü var gerçi parmağı kes ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ulen herkeste mürekkepten mi muzdarip,içeri girerken ne işi belli olmayan bi adam yanıma gelip nerde kullanıcapımı sordu,burda dedim,elimdeki kağıda bakmaya çalıştı çektim önümden domuz gibi baıyo,pardon dedim bi durum mu var,kös kös gitti,büyük ihtimalle akepeliydi badem bıyığından bu sonucu çıkardım neyse oyumu verdim,yaşlı amcam mürekkebi bi sürdü aman tanrım,parmak komple mor sonra çabaladım şimdi de evde cifle silmeye çalışıyorum ama ne yazık ki çok az etkisi oldu,rahatladım umarım akşamda biralarla kutlarım güzel sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Şaraba batırın, geçiyormuş :P edit: her derde deva... [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 11:21 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 annemin parmağına mürekkep damlatmayı unuttular sanırım. direk geçmiş kapıdan :D imzayı da atmasa tekrar tekrar kullanmak var:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 parmağına dökmekle olmaz, pamuğa dökeceksin bi 10-15 dakka sürte sürte temizliyceksin anca öyle çıkıyo :D o kadar da dandik değil canım mürekkep. ben bi beş dakka pamukla kanırttım baya çıktı çok az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Boya surdurmeden kacin. Nasil olsa oyunuzu sandiktan cikarip hangisi oldugunu bulacak degiller ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 şeyde etkili votka kapağına doldurun votkayı parmağı 5dakka içinde bekletin amaç parmaktaki ölü hücrelerin hücre duvarlarını çzömek yoluyla onlardan kurtulmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 gidiyorum şimdi bende oleyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 gidiorum birazdan ben de. vatana millete hayırlı olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben verdim hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bende kullandım geldim hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 kullandım geldim. Oy kullanırken mahallenin en tatlı kızı arkamdaydı sgsfgh Barajı anca geçmiş nerdeyse benle yaşıt kız. Ben üniyi bitirecem. Mürekkebi çıkarmakla falan da uğraşamadım şimdi. Yalnız katılım çok sağlam. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 11:57 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Şurda yazanlara uymaya calısın. Siyasi içerikli mesaj atılmasın. Oy attım geldim muhabbetleri kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ailecek tembeliz gidicez bi ara kısmetse. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 11:59 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 kullandım bende hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar