_LURTZ_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 pff kamer genç bile mecliste ne seçiminden bahsediyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 hehe tam bende aynı seyı yazıcaktım kamer genc girmiş meclise. benide secsinler su meclise artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 şunu da eklemek isterim,evet ben de uyuz oldum hatta şoka girdim.ama kimse korkmasın bence,bu ülke neleri atlattı,bunu da atlatır.beni asıl üzen şey ülkenin vurdumduymazlığı ve körlüğüdür.80 senede hala düşünce yapımız gelişmemiş,hala zamanında osmanlıyı batıran hazırcı ve kör zihniyet,model değiştirmiş bir şekilde aynen devam ediyor.neyse sabır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 chp'nin oyundaki 1lik artış dsp ile birleşmesinin sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bu moron millet bu yönetimi hak etti. darbe olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 herkez meraklı darbeye.... Büyüklerinden öğren bi darbe neler yapıyormuş? 20 yıl yerinde say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 büyüklerimden öğrendim merak etme. dediğim gibi bu millet en kötüsünü hak ediyor. hiç umurumda da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 seriatcilara emanet et memleketi .... 50 yil geri git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ortalıkta çatışma görüyor musunuz? siyasi olaylardan dolayı ölen veya yaralanan? halk arasında ciddi boyutlarda bir uyumsuzluk görüyor musunuz? neredeyse 50% ile seçilen bir parti var, halkın oyuyla seçilen. ben kesinlikle Atatürk'çüyüm, kimse yanlış anlamasın ama halk bunu istedi. Asker halkının yarısını karşısına almak istemez (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ya erken seçim dendi...Erken seçim oldu.Tek başıma iktidar olamazsam bırakırım dedi. Muhalefet "eceli geldi" "sonu geldi" dedi. Bekledik bu günü. Halk sözünü söyledi. Demokrasi diye yırtınıyorduk? Olmadı mı? Halk seçmedi mi? KAlkıp sandıklardaki oyları değiştircek halleri yok.. Ee bu neyin yagarası? Demek ki iyi birşeyler varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Iyi birseyler yok malesef bolca cahil var ulkede ondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 1960 da iktidar ın yüzdesi çok çok daha fazlaydı. Darbe olasılığı var, çok tehlikeli görüyorum ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 artık 1960larda değiliz ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 darbe yaparlar da idam yapamazlar iyasi hayatına son verirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 60larda degilsin ama ordu hala ayni yapida. Elinin tersi fena olur cok kasinirlarsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 hadi yüzde 50 büyük bi rakam, değiştirmedikleri ne malum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 o zaman chp de değiştirmiş olabilir mhp de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 O değil de ampul 2023 e kadar plan yapmış, ve bu 5 yıllık dönemde kişi başı gelir 10000 $ olacakmış. Şimdi açıklıyo. EHEUHEHÜEHÜEHEWHSODSASGAS demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 o baykal zaten azcık çalan çırpan şerefsizin teki olsaydı bi %50 de o alırdı sevgili dostumuzdan da yorumlar gelmeye başlıyor http://www.ntvmsnbc.com/news/415006.asp [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 22:44 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 artık selamlamaların hepsi hacı naber şeklinde olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Asker darbe yaparsa o %50'yi bir güzel kendi işine yarıcak şekilde işler .Bi kısmını kendi tarafına bile çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ne kadar cahil insan var ya darbe den sonra yine iktidara kim geldi zannediyorsunuz siz. sorada akp seçmenine cahil derler.... Bugun darbe olsa arkasından yapılacak seçimde %70 ile gelir AKP yada devamı parti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 çünkü halk kendisini kendinden akıllı sananları seçmez. şekil 1-a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 -Nae Türk halkının düz mantalitesini çok güzel özetlemiş. Tebrik ediyoruz analizlerini. @Sam: Evet yardım paketi dağıtanları seçer. Demokrasi de budur. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 22:51 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 samanyolu tv de demokrasi yokuu diye bir program vardı onu izlemenizi öneririm web sitesinde var 12 bölümden oluşuyor. ihtilalden sonra herkes CHPO beklerken devam parti çıktı. Ben şuna gülüyorum. Seçimden önce haydi halkım göm AKP yi sandığa derken canciğerdiniz halk ile..Ee halk AKP yi seçti hemde %46 larla. Şimdi halk koyun, öküz, aptak, kaka, eğğ... mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar