Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Acmama gerek yok halkcılık halkın esıtlıgıdır. eğitilebilir arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Olay din, şeriat faso fiso değil. AKP lilerin 4.5 senede ülkeyi getirdikleri konum. Sizde bir bunu anlayamadınız. Ekonomi düzelmişmiş, ne düzeldi arkadaş. Bu ülkede hiçbir halt düzelmediği gibi herşeyiizi de sattık. 5 sene içinde bu hükümet dayanamicak aha burada yazıyorum. En geç 2 senesi var ciddi bir ekonomik krizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 @ -Nae Ben izlemedim nasıl açıkladı konuyu kısaca özetlersen çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ben sana soyleyım uber zekı baykal kendını yoresel partı yaptı. Dogudan neredeyse hıc oy alamadı. Bagımsıza vermeyen akpye verdı sonuc bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ben hala Baykal'ı suçlayanları da anlamıyorum , chp ya da herhangi bir sol parti en son ne zaman %50 oy almış.Bir de şu chp'ye oy atmak isteyen ama deniz baykal için oy atmayan insan gidip akp'ye oy atmaz.Adamlar %50 oy almış hala deniz baykal diyosunuz. Şeriat konusuna gelince illede bir gün de İran olmak zorunda değiliz.Etrafınızda eğitimle uğraşan insanlara sorun kadrolaşma ne boyutta bir görün , başa gelen hiç bir parti bu kadar acımasızca kadrolaşma yapmadı.Lüks semtinizde belki etrafınıza bakıp ne şeriat mı ne alakası var diyebilirsiniz ama gidin bir taşraları gözleyin.Yeni üniversite açmaya karar veren ancak Yök tarafından bu üniversiteler eski üniversitelerin rektörlerine verilince , kendi militanlarını yetiştirmek isteyen akp'nin ödenekleri kısması gibi bir çok yaptığı şeyi inceleyin.Çok şey söylemek bile gereksiz bu konuda akp'nin benimsediği ılımlı islam politakası bile gösteriyor herşeyi. Ekonomi olarak da devletçi , sosyal devletimiz , en temel ihtiyaçlara bile parayla ulaşabileceğimiz bir hale gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 2 gün önce sayın Çömez çıkıp verilerle açıklamalr yaptı adamın verdiği en çarpıcı örneklerden birini sölyüorum 2002 yılında ülkeye giren ayakkabı sayısı 9 milyon çiftken 2007 yılında 35 milyon çift ucuz mallar bunlar, türk çalışanı yok etmek için, türk işçisinb ibitirmek için, türk üretimini bitirip dışarı bağımlı yapmak için, bunların acısı çıakrken hala "AKP HAYATIMIZI KURTARDI, AKP EKONOMİYİ DÜZELTTİ, AKP ŞUNU YAPTI, AKP NİN DÖTÜNÜ YALIYIM" diyebilcekmisiniz acaba BİTİRDİLER ÜLKEYİ BİTİRDİLER, ESNAFIDA BİTİRDİLER, ÇALIŞANIDA, İHRACATÇIYIDA HER BOKU BİTİRDİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 alcadras, lonelywolf, o dedikleriniz: 1- 5 yılda olmaz, hele hele devamlı darbe tehdidiyle önünüz kesilirken 2- 50 yıl da geçse her zaman her ülkede fakirlik olacak ama iktisat ilmi denen bir olay var, fasaryadan değil ekonomik düzelme. birazcık olsun ekonomik verileri, yayınları takip eden insanlar zaten değişim ve gelişimin farkında. ama bu demek değil ki herkesin yaşam seviyesi bıçakla kesilmiş gibi yükselecek. 2002'de türkiye ikinci dünya savaşı'ndan bu yana yaşanmış en büyük ekonomik buhrandan çıkmak için debelenen bir ülkeydi. ecevit'in önüne yazar kasasını fırlatan esnafı, o günleri bu kadar çabuk mu unuttuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben Antalya 1100 nolu sandıkta görevliydim. saydım geldim oyları. neyse. Türkiye, avrupa değil. insanlarımız doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek düzeyde cahil. yapcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 burda çıkıp akp savunucak birisi varsa SAYISAL veri versin bana veremiyosada 1 kelime dahi etmesin artık şurda kendi kendinize konuşuyosunuz, NERDE LAN DÜZELEN EKONOMİ BİZ NİYE GÖRMÜYOZ YA 1 TANE SAYISAL VERİ VERİN 1 TANE [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 20:09 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ulan varya yediğim damgaya lanet olsun kendimide geçtim devrim vaktinden kefensiz yatan , şuan o dönemde içerde yatan herkes için o kadar üzüldüm ki şahet birgün cehenneme düşersem zamanı geldiğinde bir taraflarına çomağı bizzat kendim sokucağım bu lafımıda sizler şahitsiniz orada denk gelirsek ki gelmeyelim izlersiniz. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 20:10 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 şu anda ekonomiyi ayakta tutan bir kaç şey var, karapara,özelleştirmeler gibi. hadi karapara herzaman baki diyelim, satacak bir şey kalmadığında, sıcak para akışı kesilince, birileri düğmeyle devaluasyon yapınca ne olacak ben onu merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: -Nae üye § 22 Temmuz 2007, Pazar - 20:04 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Star'da Uğur Dündar ile Hürriyet genel yayın yönetmeni neden AKP'nin başarılı oldugunu gayet güzel açıkladı umarım seyredenler olmuştur. Zaten AKP'nin oyunun %10'u bu adamlar sayesinde neredeyse. Taraflı haberleriyle, sansürledikleri göstermedikleri, küçümsedikleri geçtikleri mitingleriyle, tekelleşmiş medyanın yalakalığıyla az reklam yapmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: alcadras, lonelywolf, o dedikleriniz: 1- 5 yılda olmaz, hele hele devamlı darbe tehdidiyle önünüz kesilirken 2- 50 yıl da geçse her zaman her ülkede fakirlik olacak ama iktisat ilmi denen bir olay var, fasaryadan değil ekonomik düzelme. birazcık olsun ekonomik verileri, yayınları takip eden insanlar zaten değişim ve gelişimin farkında. ama bu demek değil ki herkesin yaşam seviyesi bıçakla kesilmiş gibi yükselecek. 2002'de türkiye ikinci dünya savaşı'ndan bu yana yaşanmış en büyük ekonomik buhrandan çıkmak için debelenen bir ülkeydi. ecevit'in önüne yazar kasasını fırlatan esnafı, o günleri bu kadar çabuk mu unuttuk? sen daha yorum yazabılıyor musun? Öğrendın mı halkcılık ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 AMA 4 SENEDİR ELEKTRİK FATURASINI ZAMSIZ ÖDÜYORUZ? MİLLİ GELİRİMİZ ARTTI? AVRUPANIN EN BÜYÜK EKONOMİLERİNDEN BİRİ OLDUK? TAKSİTLE EV SATIN ALDIK. DURMAK YOK SATMAYA DEVAM! KISKANANLAR ÇATLASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 İmzan mesajını çok güzel açıklamış prawler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: 2002 yılında ülkeye giren ayakkabı sayısı 9 milyon çiftken 2007 yılında 35 milyon çift toplam ihracat ve ithalat miktarları ve ihracatın ithalatı karşılama oranındaki değişimleri de bizimle paylaşabilir misin bir zahmet? yoksa kulaktan dolma bilgin bundan mı ibaret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bu akp i basarili bulanlar felan at gozlukleri ile kanal 7 ve samanyolunu izliyor sadece sanirim. bir de deginmek istedigim nokta bu secim ile bir onceki ayni degil. AKP bir onceki secimde YENI kurulmus bir partiydi. tek basina iktidar olunca gelen tepkiler "aha dinciler geldi" felan gibi acikcasi pek de dayanagi olmayan tepkilerdi. ama bu degisti. artik su secimi elestirenler akp nin su 5 senede neler yaptigini gordu. "5 sene once bisiy olmadi simdi de olmaz" demeden once bunu bir dusunmek lazim. 5 sene onceki secim ile su secim FARKLI. olabilecekler FARKLI. niyetini gosterdi bu yobazlar. ulkeyi peskes cektiler yabanci sermayeye, bulent arinc in o pis gulumsemesi ile ulke cumhurbasinina dil uzatmasini gorduk. 6-7 sene once refah partisinde SERIAT istedigini acikca belli eden adam cumhurbaskanligina goz dikti. bu curet sagolsun sevgili gerzek halkimiz tarafindan odullendirildi. eger akp nin tek basina iktidar oldugu surece ne yaptigini gormedi iseniz bunu okumayin zaten, ne desek anlatamayacagiz. ama degismeyen tek sey 2 secimin ve olabileceklerin tamamen degismesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Mustehak boyle millete.Bosuna oy kullanmisiz. Ayrica Baykal'a tesekkurler(!). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Sam bak güzel kardeşim. sadece fakirlikten bahsetmiyorum dikkatini çekerim. en basidi itahalat ihracata bakalım. hadi onuda geçtim, 2002 yılındaki ve 2007 yılındaki borçlara bakalım,cari açığa bakalım hepsi neredeyse 10 kat artmış vaziyette. bak bir önceki postumda da birşeyler yazdım lütfen onlarıda oku. her şeyi geçtim, dışa bağımlıdan daha kötü bir ekonomimiz var. geçenlerde Sn. Çömez çok güzel bir açıklama yaptı. bu Osmanlı'nın çöküşüne çok benziyor. önce dış borçlar, sonra balta limanı anlaşması, sonra galata bankerleri ve en son duyun-i umumiye. yolumuz aynı yol yani yol değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yalnız sam yazarkasa olayının bireysel bir gösteri olduğunu söyleyebilirim, aynı şekilde binlerce yazarkasanın da şu anda R.T.E. nin önüne de atılabileceğine eminim, biz de "iş" yapırozu biz de çalışan insanlarız, her şey öyle güllük gülistanlık değil şu andaki iktidarın önüne yazarkasa attırmazlar zaten, demokrasiyi istiyoruz, destekliyoruz ama AKP'nin ne kadar demokratik olduğu da ortada, bu tür tepkiler onlara da geliyor ama nasıl tepki verdiklerini artık vecize olarak siyasi hayatımıza yerleşmiş sözlerinden çok iyi biliyoruz... en iyisi mi sen Ecevit şöyle yapmış böyle yapmış deme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 şindi bu kaç oldu dört mü oldu? menderes, özal, tayyip, bi tayyip daha. artık anlayacak mısınız acaba, halk nedir, baskıya, dayatmaya gelir mi? asmadan, kesmeden önüne geçilebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 SAM cim hemen paylaşayım 2002 de 75 lerdeyken 2007 dde 62 ye düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Açıkcası beklenilen birşeydi,mahmut efendi tarikatından bir adam ile konuştum daha dün arabistan'dan yeni gelmiş bütün cemaatler birleşme kararı almış fethullah çatısı altında süleymancılar felan da dahil cemaatler hiç bu kadar güçlü olmamıştı türkiye'de hatta şöyle kesin bir cümle demişti bana allah uzun ömür verirse 2013'de cumhurbaşkanı fethullah gülen olacak yani akp zaten iktidardı.Bir kişinin bu kadar keskin ve net konuşması beni şaşırtmıştı ama bugün haklı olduğunu görüyorum. Saadet partisine hep destek verirdi cemaatler ama gülen cemaatinin sermayesi gelişince malum olarak fethullah gülen'in dediği oldu. Açıkcası sermaye çatışması olacak türkiye'de gibi geliyor Doğan,Koç,Sabancı,Zorlu gibi Holdinglerin pasta payı küçülecek buda bir iç çatışmaya dönüşebilir gibime geliyor yeşil sermaye çok fazla büyüdü akp zamanı boyunca zaten ABD'nin sırtını kaşımadığı bir partinin iktidar olmaması pek normal olmazdı türkiye şartlarında. Benim sorunum şu ki fethullah insanları severim hepsini severim canlarım benim diyor lakin tam anlamıyla iktidar olunca tavrı değişecekmi benim merak ettiğim husus bu kadrolaşma evresi tamamlandı seçimlerde meyveler toplandı bakalım neler olacak merak etmekten kendimi alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: sen daha yorum yazabılıyor musun? Öğrendın mı halkcılık ne demek? Mustafa Kemal tarafından kurulan „Halk Partisi“nin programında, ki adı bile başlı başına bir programdır, halkçılık şu şekilde tanımlanmıştır: „Bizim için insanlar yasa önünde tamamen eşit mumale görmek zorundadır. Sınıf, aile, fert arasında bir ayrım yapılamaz. Biz, Türkiye halkını çeşitli sınıflardan oluşan bir bütün olarak değil, sosyal yaşamın gereksinimlerine göre çeşitli mesleklere sahip olan bir toplum olarak görmekteyiz.“ yetmediyse dahası var linkte, biraz zahmet edip okursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bi de cok sukur boyle olaylar patide tartisiliyor ki forum trolleri, muhalif olma kaygisi tasiyan, bir dusunce icerisinde degil de gordugu bir dusunce karsisinda tepki verebilen aciz insanlar ekmek yiyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar