Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oy vermenin dayanılmaz hafifliği ve seçim sonuçlarının değerlendirilmesi

paspatur

Öne çıkan mesajlar

said:
Edirne'de akp'nin kazanmadığı nadir illerden biri oraya yerleşilebilir yurt dışına gitmek yerine =) Bu arada halkın her seçtiği doğrudur diye birşey yok tarih bunun örnekleriyle dolu.

doğru

ama sonuçta buna karşı çıkamayız değil mi? yani yanlışı seçmişsek ya da bunu iddia ediyorsak iki kişi karşı karşıya gelip kavga mı çıkarmalıyız sen yanlışsın ben doğruyum diye?

yanlış seçim olduğunu söyleyenlerin düşünenlerin sayısı, yanlış yaptığı iddia edilenlerin sayısından az ise ee? bir anlamı var mı bunun?
Sosyal ağlarda paylaş

deniz byakala kafam girsin buarda bi adam nasıl atatürkün kurduğu bi partiyi tamamen yolundan saptırabilir nasıl mhpdende daha milliyetçi bi parti yapabilir nasıl bu hallere düşürebilir hepimiz gördük yeter artık deniz bırak artık sosyal demokratttım diye geçiniyosun bide utanmadan..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam
üye § 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:38 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

geçen seferle bu seferi karşılaştırmak nasıl bir mantıktır.

5 yıl sonra buluşuruz ama o zaman da bir bahane bulacağınızdan %100 eminim.

bir anda atatürk'ün halkçılık ilkesi puf oldu, atatürk'ün gençliği, onun ilkelerine sahip çıkan gençlik işte bu!

Halkçılık ne alaka? Sen mi sahip çıkıyorsun o ilkelere? sana tavsiye aç halkçılık ne demek öğren.
Sosyal ağlarda paylaş

akp resmen nukeledi tüm türkiye genelinde
gg ne diyim
biliyodum böyle olucagını.

çoğu kişiyle iddiaya girmiştim akp chp mhp gircek diye gelsin paralar xD

hatta söledigim oranlarda 2 3'lük şaşırma payı yüzdesiyle hemen hemen aynı.

şimdi patidekilerin coğuna yakını fıttırmıştır bundanda kesinlikle eminim.Her millet hakettiği şekilde yönetilir lafı burda da karşımıza çıkıyor.

bitakım çevreler ne kadar kassada yırtınsada geneli hiç bir zaman deiştiremiyolar.kanıtı ortada.

ülkeden kaçıcam cıkıcam diyenlere yol açık fakat kesinlikle sözlerinde durmuycakları da aşikar.lafla olmuyor bu işler.
burda milyonlarda kelime tüketildi ama ne deişti hiçbişe.

deliğe çomak sokunca içindekiler daha da azıyor
halkımız duygusal bi halk dedik yok hiçde deil dedi kimileri ve göründüğü gibi herşey ortada.
halbuki insanlar empati yapmayı bilse önyargıları olmasa hiçbişey böyle olmayacak.

ha akp geldi de iyi mi oldu kötü mü oldu buna yine burda yazdıgımız kelimeler cevap veremiycek.öncden ne gördüysek yine aynısını görücez.

hiçbişey eskisinden farklı olmuycak hatta daha iyi olucak tahminimce.türkiye iyi yolda arkadaşlar ne kadar kuruntu yapsakta.korkulan olmuycak herkes içini ferah tutsun ne şeriat ne de dinci bi yönetim çıkmıycak karşımıza.

chpnin başından deniz baykal gitmedigi sürece daha çok şey kaybeder chp.keşke deniz baykal olmasaydı da chp ye verseydik.
neyse gg
Sosyal ağlarda paylaş

şu seçim bence halkın gözünün ne güzel boyandığının bir göstergesidir. geçen gün takside başıma gelen bi olayı anlatayım; bostancıdan tuzlaya doğru taksiye bindim. bi ara yol sıkıştı ve muhabbet başladı. siyaset muhabbeti açıldı. eleman ben akp ye oy verecem ya sen dedi. ben de mhp diyee belirttim. adam direkt ya abi ne hayır gördün onlardan bilmemne diyefilan girdi.ben dinledim bunu. sözü bitince peki dedim sen akp nin ne faydasını gördün? adam direkt ekonomiyi düzelttiler dedi. bende başladım buna ya dedim birader bak hala taksi şöförüsün, kendi arabanı aldın mı dedim yok dedi. peki çocuğunu daha iyi bi okulda okutabiliyor musun dedim. ona da hayır dedi. peki dedim kendi evin var mı? ona da yok dedi.peki dedim sana dokunan kısmı ne bu ekonominin? adam sustu. e öyle diyorlar dedi. bilmiyorum bende çok garip yani. anlatamayacağım bir rahatsızlık duymaya başladım durumdan.
Sosyal ağlarda paylaş

oha be oha, türkiye geneli %50.
Türkiyenin yarisi idiotmus, bunu gördük.
Halkimiz koyun resmen.

Suni seylerle ülkeyi kalkindiriliyormus gibi gösterdiklerinden, e bizim halkta ''höeyt yasa bee'' diye gaza gelmeye hazir oldugu icin, normal.
kolay manipule edilebilen, bagnazlarin oylarinin dötümüzde patlamamasi dilegiyle!
Sevgili dinkardeslerim GG.
Alllaaaaeeahü tealla isterse tabii
Ha bi de Baykal adam olsaydi, akp bu kadar oy alamazdi.
Sosyal ağlarda paylaş

@lonely
ben de babamdan örnek vereyim. akp devrinde ihracat ithalat feci şekilde arttı. ülke için iyi. ama biz (kendi yaptığı işten bahsediyor) para kazanamıyoruz. bu durumda vermemem gerekiyor dimi diyor.

aslında o dediğin ev,araba,iyi okul olayı hiç bir parti devrinde olmadı ki, olmayacak da. hiç bir başa geçen partiden adam gibi icraat görmedik ki. onun dışında insanların neye göre oy verdiği konusunda da haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan aptallar topluluğu
hayatınıza ne geldi lan, ne kazandınız bu 5 sene de, ülkenin anası ağladı lan her bok bitti, milli borçlar 3-5 katladı, imf e borç alcaz talimatları verdik, dünyanın en çok fazi veren ülkesiyiz, borsamız yabancıların elinde, herşeyimiz satıldı, maliye bakanı çıkıp NE KOMÜNİST ÜLKEYMİŞ SAT SAT BİTMEDİ dedi, SENİN ŞEREFİ ONURLU TÜRK ASKERİNLE TERS DURAN BU PARTİ, ULAN NASI GİDİP OY VERİYOSUN LAN NASI GİDİYOSUN, NASI ELİN AKP YE GİDİP EVET YAPIO, ALLAH KAHRETSİN HEPİNİZİ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam
üye § 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:38 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

geçen seferle bu seferi karşılaştırmak nasıl bir mantıktır.

5 yıl sonra buluşuruz ama o zaman da bir bahane bulacağınızdan %100 eminim.

bir anda atatürk'ün halkçılık ilkesi puf oldu, atatürk'ün gençliği, onun ilkelerine sahip çıkan gençlik işte bu!

Halkçılık ne alaka? Sen mi sahip çıkıyorsun o ilkelere? sana tavsiye aç halkçılık ne demek öğren.

İşte bir akp cı halkıcılık ne demek bılmıyor ancak aklı sıra kullanack çünkü işine geliyor.

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 20:03 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

peki banan hangi sektöre arttığını söyleyebilir misin? bak bende babamdan ve çalıştığım Türkiye'nin büyük denizcilik şirketlerinden örnek vereyim. babam tekstil işiyle uğraşıyor. fakat nedense her parti malda kumaşın metresini 20 sent 23 sent arttırmak zorunda kaldı. şimdi ne mi oldu. gürcistana ve ukraynaya kumaş veren tek ülkeyken, en az kumaş veren ülke konumuna düştük. he ayıca deniz sektöründe de yöneticilerimiz çok güzel navlun fiyatlarını düşürerek, sektörü baltaladılar. şimdi su sıkıntısı elektrik sıkıntısı başladıktan sonra ve dolar gerçek fiyatına yani 2.5ytl ye varınca görecem ben ülkenin ekonomisini ve kalkınmaısını
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...