Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock Oynayanlar Yardım..


Pakize

Öne çıkan mesajlar

felguard tavsiye etmiyorum feci pasif kalıyorsunuz
bide ben pet kontrol edemiyorum pek flee mobun peşinden gidiyordu arkasında orduyla geliyordu :p stay mtay flm hiç kasmadım ztn hep sacrifice ederim
dungeona girince succu/imp farm yaparken fel/vw sac güzel oluyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

destru falan yalan ancak lvl 64 te incineti aldıktan sora imba oluor ben fel guardımla tanklarken incinrate spamlıyıp kesiordum paso mobları ve cok seri oluordu ama gidipte destruya versende bişey olmaz pek demon yanında o yüzden demon affli git fel guardı cıkardıktan sora fel i alana kadar tabiki affli ama paso su dilenmek istiosan magelerden destru git ve her 5 dakkada bi su icmek istiosan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben denedim hepsini, şöyle anlatayim

destructionla lvl kasmayi unut zaten,absonun dedii gibi mana falan yetmiyor, 3 mob kesiosun oturuosun bekliosun.
ama hayvani critler gormek icin oynuyorum ben, oturur beklerim diyosan sen bilirsin.

affliction simdi lvl kasmak icin bicilmis kaftan.hele dark pact i aldiktan sonra mana derdi falan olmuyor emiyosun petinden.destructiona oranla daha yavas kesiyosun ama downtime i daha az, genele bakarsan daha hizli kesiyosun.
hatta lvl kasarken 2 3 mobu ayni anda alabilirsin hepsini dotlayip birini fearlayip digerlerinden birine de drain life atarak.

felguarda kadar affliction gidip sonra demoya donmekte bi yontem ama bence felguard cokta yararli deil. bi cok 2-3 kisilik grup questini tek basina yapabiliosun felguardla tabi ayri bi konu.

ben pvp yapmadigim surece afflictiondan vazgecmem.
benim talentlarim da böyle belki bi fikir verir
http://armory.wow-europe.com/character-talents.xml?r=Vek'nilash&n=Zydar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Afflictionda en güzeli moblara korkmadan çıılgınca dot atıcan 3-5 önemli değil sonra allah yarattı demeyip manyak gibi kaçıcan hem PVPde ilerde kullanacağın skillerin gelişir hem de monoton olmadan lvl kasarsın.
FG ile ise olay başka bi boyutta yani ilk moba yolla FGi ve dotla sonra direk sonraki moba yolla FG+dotları bas bu hızla hiç durmadan 10-15 mob kesersin ve lootu alırken mana ve HPsi dolar FGnin. Yani bi mobu kesicem diye uğraşma bırak FG ve dotlar halletsin.

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 16:33 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

50 ye kadar afflic gittim.demona geçtim ama abartıldığı kadar güzel değil afflictken alışmışız mana sorunu çekmemeye şimdi mana bitiyor dark pact makrosuna basıyorum basıyorum bişi olmuo doğal olarak :) demonologistlerin questing için kesinlikle improved drain soul a vermeleri lazım.
birde iyi özelliğini yazayım.pvpde denemek nasip olmadı daha ama instancelarda hiç yapmadığım kadar damage yaptım.bizim ins grubumuz var genelde 2. olurum dpsde bu sefer o 1. 300k dayken 430k daydım felguardla birlikte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Felguard da güzel affliction da ama ben level atlarken felguard kullandım diğer bütün petlere göre çok daha iyi tank aynı anda 2-3 mobu kesebiliyosun , zira affliction da da öyle yapabiliyosun hatta 4-5 e çıkabilirsin affliction da.
Destruction gidersen , gear çok iyiyse baya sağlam grind yaparsın iki incinerate de yatırırsın mobu da manayı direk su niyetine içer destro yada paso searing pain yapıcan..
Yani Destruction talent tree daha çok mage e benziyo vede özelliği hızlı büyü ve çok crit , ama affliction ın ki zaman üzerinden damange olduğundan dotları bütün moblara atıp atıp koşuyosun zaten siphon life olduğu için gücün de doluyo paso , fear attıklarından birine de drain life falan yapıp life tap le mananı dolduruyosun 3 mobu kesip hiç restlemeden grindlemeye devam edebiliyosun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...