Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 merhaba arkadaşlar warlock oynuyorum şuanda çok düşük level'im ve rahat bi şekilde solo yapabilmem için hangi talentlara nasıl gitmeliyim yardımcı olurmusunuz?.. lvl 70'e kadar hangi talenta gitmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 valla felguard cıkarıcagın lvl e kadar dest git. Felguard cıkardıgın zaman haber ver talent yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Destruction daha iyi değil mi ? Ben warlock'u kardeşimi izlerken gördügüm kadarıyla biliyorum. Oda soruyodu ya millet neden felguard alıyo bu kadar abartı destruction talentları varken diye. Bi anlat go2hell . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 walla bence fellguard alaa kadar affliction git ya da gitme ama ilk 5 taentin kesinlikle corruptionu insta yapannarolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 affliction her türlü en rahat farm-level up buildi bencede dot it , forget it modu resmen ;p ayrıca cok keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 demonic sacrifice al ondan sonra ruin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 LvL için en hızlısı Affliction gidip Felguard çıktığında Demona dönmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Absolut dogru söylemiş. katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 felguard a kadar affiliction gitceksin .. destruction la level kasmak zor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Destro ile lvl kasılmaz zaten ne mana dayanır ne de SS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ya felguard ne kadar iyi bilmiyorumda ben benim 47 warlockla ayn anda 3 tane 49 mob labiliyodum birini dotluyodum pet tankliyodu dieri dotsuz pette 3 uncusunude ben life leech + dotla kesiyodum 4 gelire 1 de chain fearliyodumda mana kesin bitiyo 4 olucna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 o yuzden affliction diorum ztn bone ;p en gral buildlerden brii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 felguard tavsiye etmiyorum feci pasif kalıyorsunuz bide ben pet kontrol edemiyorum pek flee mobun peşinden gidiyordu arkasında orduyla geliyordu :p stay mtay flm hiç kasmadım ztn hep sacrifice ederim dungeona girince succu/imp farm yaparken fel/vw sac güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 En hızlı lvl kasan class lock mu hunter mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 mage / rogue diil midir en hızlı lvl kasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 destru falan yalan ancak lvl 64 te incineti aldıktan sora imba oluor ben fel guardımla tanklarken incinrate spamlıyıp kesiordum paso mobları ve cok seri oluordu ama gidipte destruya versende bişey olmaz pek demon yanında o yüzden demon affli git fel guardı cıkardıktan sora fel i alana kadar tabiki affli ama paso su dilenmek istiosan magelerden destru git ve her 5 dakkada bi su icmek istiosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 leveling icin kesinlikle aff gidilir.fazla su icmeden oturmadan en iyi level kasmak istiyorsan tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 felguarda kadar affliction sonra felguard tavsiye ediyorum bende. Sahsen oyle kastim oldukca rahatti. En hizli level kasan char hunterdir bu arada. Bir cok kere yarismalarda filan goruldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Ben warlockumu dest kastım memnunumda ama tek problemin mana olur. Yanında koli koli su taşırsın ama zevklidir yani gerçi karakter mage e benziyor dest ile. Aff gidince daha bi warlock gibi oluyosun sanki beklemeden üzülmeden çayını kahveni içerek levelini kasıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Felhunterı yollıcan moblar 2-3 vurucak sonra zaten agroyu alırsın ama debuff sayesinde baya güçsüzleşmiş oluyor moblar sonrası DOTlar zaten dolmuş halde k,te ede ede gezicen ortamlarda :) Veya alan genişse bas aoe fear başla dans etmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 @truwan : 60 70 yaptığım karakterim yok ama bir mage i 35 yapmam 10x zaman sürdüyse hunteri 36 yapmam 4x sürmüştü. streamin de dediği gibi yarışmalarda falan hunterlar hep daha iyi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben denedim hepsini, şöyle anlatayim destructionla lvl kasmayi unut zaten,absonun dedii gibi mana falan yetmiyor, 3 mob kesiosun oturuosun bekliosun. ama hayvani critler gormek icin oynuyorum ben, oturur beklerim diyosan sen bilirsin. affliction simdi lvl kasmak icin bicilmis kaftan.hele dark pact i aldiktan sonra mana derdi falan olmuyor emiyosun petinden.destructiona oranla daha yavas kesiyosun ama downtime i daha az, genele bakarsan daha hizli kesiyosun. hatta lvl kasarken 2 3 mobu ayni anda alabilirsin hepsini dotlayip birini fearlayip digerlerinden birine de drain life atarak. felguarda kadar affliction gidip sonra demoya donmekte bi yontem ama bence felguard cokta yararli deil. bi cok 2-3 kisilik grup questini tek basina yapabiliosun felguardla tabi ayri bi konu. ben pvp yapmadigim surece afflictiondan vazgecmem. benim talentlarim da böyle belki bi fikir verir http://armory.wow-europe.com/character-talents.xml?r=Vek'nilash&n=Zydar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Afflictionda en güzeli moblara korkmadan çıılgınca dot atıcan 3-5 önemli değil sonra allah yarattı demeyip manyak gibi kaçıcan hem PVPde ilerde kullanacağın skillerin gelişir hem de monoton olmadan lvl kasarsın. FG ile ise olay başka bi boyutta yani ilk moba yolla FGi ve dotla sonra direk sonraki moba yolla FG+dotları bas bu hızla hiç durmadan 10-15 mob kesersin ve lootu alırken mana ve HPsi dolar FGnin. Yani bi mobu kesicem diye uğraşma bırak FG ve dotlar halletsin. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 16:33 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 50 ye kadar afflic gittim.demona geçtim ama abartıldığı kadar güzel değil afflictken alışmışız mana sorunu çekmemeye şimdi mana bitiyor dark pact makrosuna basıyorum basıyorum bişi olmuo doğal olarak :) demonologistlerin questing için kesinlikle improved drain soul a vermeleri lazım. birde iyi özelliğini yazayım.pvpde denemek nasip olmadı daha ama instancelarda hiç yapmadığım kadar damage yaptım.bizim ins grubumuz var genelde 2. olurum dpsde bu sefer o 1. 300k dayken 430k daydım felguardla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Felguard da güzel affliction da ama ben level atlarken felguard kullandım diğer bütün petlere göre çok daha iyi tank aynı anda 2-3 mobu kesebiliyosun , zira affliction da da öyle yapabiliyosun hatta 4-5 e çıkabilirsin affliction da. Destruction gidersen , gear çok iyiyse baya sağlam grind yaparsın iki incinerate de yatırırsın mobu da manayı direk su niyetine içer destro yada paso searing pain yapıcan.. Yani Destruction talent tree daha çok mage e benziyo vede özelliği hızlı büyü ve çok crit , ama affliction ın ki zaman üzerinden damange olduğundan dotları bütün moblara atıp atıp koşuyosun zaten siphon life olduğu için gücün de doluyo paso , fear attıklarından birine de drain life falan yapıp life tap le mananı dolduruyosun 3 mobu kesip hiç restlemeden grindlemeye devam edebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar