huun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: 2 denememde de uçağı baş aşağı döndürmeyi başardım ya frene erken bastın ya da flaplar aşağıda değilken hızlı indin. iniş işini en kolay gazı tam kesip pist başını bulmaya çalışarak öğrenirsin. sonrasında işin içine yakıt karışımını, gazı,flapları soktun mu var ya sanki yukardan bir el alıp piste koymuş gibi inmeye başlarsın.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Lan! Freni hiç düşünmedik tabii... Hmhm...
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Sen çok sert indiğin için takla atmışsındır, tekerleklerin kırılmış ta olaiblir. Fren yapmak zor iş değil.
cado Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 microsoft un vardı galiba simulasyon oyunu adı neydi ya cok pis oynayasım geldi (boyutu baya bi büyüktü galiba)
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 star wars: rogue squadron da olabilir.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Rogue Squadron, where is our cover? Sıraya koydum onu da, sağolasın =) @aktiftablet; Abi frenlemek aklıma bile gelmedi benim =P İniş tekniğim; gear down, engine power %10, burnu hafif havaya kaldır, dua etmeye başla. =P
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Fren yapmak zaten uçak başarılı şekilde indikten sonra oluyo. Çok sert indiğinden olmuştur dediğm gibi. Uçtuğun uçağın inmesi gereken hızda inersen sorun kalmaz. Sert inince tekerlekler kırııyor ya da piste saplanıyo, ve takla atıyosun. :) Hoş ben de arada bi başarılı inebiliyorum ama takmıyorum kafaya, zaten inemeden bitiriyorum görevleri. Bi de burnu kaldırma tekniği uçak gemilerine inerken, arkadaki kancayı gemideki o iplere takmak için. 2 noktalı iniş dha kolay, yani uçak dümdüzgiderken, önce ön tekerleklerin piste değmesi durmu. Bu arada bi tane il2 başlığımz da var, şuralarda bi yerlerde :) [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 18:59 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Nostredamus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 falcon 4.0 şiddetle öneriririm. cok güzel bir oyun ve turkiyede bir cok klanları var ..
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 f-22 raptor vardı eskiden =P bir de f-22 lightning
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bahsettiginiz, New York Race oyununun PC versiyonu var di mi? ya da ben torrentte bulamadim :/
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 F22 Lightning 3 yeni başlayanlar için kolay bir oyun.Hiç sim uçurmamış abim bile 2 dakikada uçmaya , 5. dakkada manevra yapmaya başlamıştı. Demosunu oynayın derim.Gerçi senaryosu fazlaca Carrier Air Wing kokmakta , son bölümde nükleer saldırıyla üs düşürüyoruz. (yuh artık Lebron James)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yeterince yüksek değilsen veya uzaklaşamıyosan o termo-nükleer bomba var yaaaa... nası patlıyo içinde biliyo musun?:D
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Üs düşürüyoruz derken? Uçan üs mü yapmış adamlar?
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 an itibariyle il2:1946 oynamak isteyen varsa, hemen giysin tulumunu.
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Finaller olmasaydı gelirdim de aktif, başka zamana kaldı seni düşürme zevki =P
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 WoW var? Uçankuş'a biniosun, gezdirio seni
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Incoming'de SU 27 , Harrier falan kullanıp UFO patlatmaktan sıkılırsan daha oyunun başında hop diye UFO kullanıp o halinle de UFO patlatabiliyordun.Bir değil çeşit çeşit UFO hem de... Eski ama süper oyundu. http://www.youtube.com/watch?v=lmZCB7IY5SM not : müziklerini cdden rip ettim , isteyene rapidshare'ye yükleyip link yollayayım [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 16:59 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar