Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Evet başlıkta yazdığım gibi üç adet bilgisayar alacağım o nedenle fiyat ve model konusunda sıkıntıya düşürmeyecek bir yer lazım..Anadolu yakası daha iyi olur ancak avrupa da olabilir.F3JC alıcam 2 adet o nedenle onun bulunması iyi olur.Gold F3JC'ye bonus için 1079$ fiyat biçmiş..Bunun altında bir fiyat verecek olan yerler varsa biliyor veya bulabiliyorsanız onları tavsiye ederseniz sevineceğim.Bu akşam almaya gidiyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Vatan bilgisayara da bir bakıver, genelde daha uygun oluyor fiyatları çoğu yere kıyasla (içerenköyde, fatih sultan mehmet hastanesini bostancı tarafına doğru geçince solda kalıyor, e 5 üzerinde) [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 14:03 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 www.exa.com.tr kadıköyde exa iyidir yani hem nakitte indirim de yapıyorlar bol bol. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 14:03 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Beşiktaşta Sinan Paşada Alesta bilgisyarın yanında bir dükkan var, bana en azından gold , eksen fiyatından 50-60$ ucuza fiyat verdi bilgisayar için. bir fiyat alabilirsin en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 istanbuldan pc mi alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 nakit değil kredi kartı ile olacak ödeme de 3 adet olunca biraz indirim yapabilecek bir yer arıyorum açıkçası..exa'da falan 1149$ gold'da bonus olmazsa 1199$..Eğer kart babamın diye bana satmamazlık yaparlarsa exa'ya falan bakacağım bir.. Vatan'ı iyi hatırlattın oraya da mutlaka bakayım..Vatan'a girmek için benzincinin ordan falan mı içeri sapmak gerek hastanenin ordan mı yoksa direk kendi girişi var mı e5'ten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Gold Computer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 gold bilgisayar fena değildir, yine de önce internet sitelerinden fiyatlarını arastır derim, bazı sitelerde kendi bilgisayarını topla seçenekleri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 eheh tam hatırlamıyorum ben de, ama benzincinin ordan giriş olması lazım diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bilgisayar beğendim öyle bir sorunum yok yani..sadece bana istediğim modeli satabilecek ve fiyat olarak daha iyisini sunabilecek var mı diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Vatan için benzinciye gitmeden ilk sagdan doncen kutulu.Çıkmaz sokak zaten partk yerleri yapmıs kucuk bi alana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: Mumu üye [şikayet et] § 20 Temmuz 2007, Cuma - 14:03 [ özel msj ] www.exa.com.tr kadıköyde exa iyidir yani hem nakitte indirim de yapıyorlar bol bol. +1 vatan falan bayağı gold birlikte geçirmasyon ama onlarında yetkili servis ağı çok iyi.ama exa dan al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 valla gold'u bilmem de Vatan'ın yetkili servisi rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 www.eksencomputer.com ben 3 pc mi burdan aldım, yazıcıoğlundan 20 metre yukarıda büyük bi dükkanları var. memnun kaldığımı söyleyebilirim de en son pc yi 4 sene önce almıştım. sonra teknosadan devam adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 vatandan alma,teknik servisi tam dayaklık adamlarla dolu. gold desen o ayrı bir rezalet unsuru. bimeksi tavsiye ediyorum ben,en azından inciği cıncını bir saat size anlatan yetkili servis elemanlarıyla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 mecidiyeköy Ay bilgisayar dan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 istanbulda bilgisayar yazicioglundan alinir gold dan exe den eksenden ve mavi donanimdan ayri ayri fiyat cikarttir en uygununu alirsin ama unutmadan goldun servisi daha kolay bulunuyor ama bekletiyor eksen o konuda daha hizli gibi ama 3 aydir mouse tamir etcekler o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 www.mavibilgisayar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 vatan icin benzinciden hemen sonra giris var,hastanenin ordan degil yani giris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 1100$+ KDV Bonus Karta 6 aya %0 Vade.2 Sene Garantili Bilmer Bilgisayar'da [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 16:03 tarihinde, ShadowFax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Gold rezalet.Eksen yada exa derim. Eksenden 2 yilda 7-8 milyarlik alisveris yapmisimdir gayet memnunum.Exadan da Ekran karti almisdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 vatan dan kac uzakdur gecen sene 1.800 saydigim makinanin hard diski power i kasasi ve ramleri duruyor bitek geri kalan her parca arizalandi bir bir degsitirmek zorunda kaldim teknik servise isin duserse yasal 30 is gunu diyorya vatan kendinde tuttugu gunelri saymiyor yani net 1.5 2 ay bekletiyor cozene akdar tam sopalik uzak dur yaklasma kac vatan lafini gorunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ha eksenden bissuru sey aldim hicbi sorun cikmadi tavsiye ederim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 mecidiyeköydeki gold pc den bir sistem almıştım,aldığım müşteri hizmetinden memnun kaldığımı söyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 vatandan aldım..önce golda gittim bir tek slipten çektirme işi kaldı ki gayet öküzce bir laf ettiler sanki ben satıyorum da o alıyor gibi..gittim direk bıraktım..çıktım vatana gittim f3jc-v diye f3jcden biraz daha üstün bir model kalmış aynı fiyat onu alacaktım eleman aynı fiyata packard bell'in ekran kartı 7300 değil 7400 olan bir modelini almamızı önerdi ve onu aldım..şu an ondna bağlanıyorum memnunum şu ana kadr ilk izlenim güzel bir tek mouse almam lazım bu dokunma olayı çok sux bşeymiş.. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:26 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar