Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da nereden bilgisayar alınır

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Evet başlıkta yazdığım gibi üç adet bilgisayar alacağım o nedenle fiyat ve model konusunda sıkıntıya düşürmeyecek bir yer lazım..Anadolu yakası daha iyi olur ancak avrupa da olabilir.F3JC alıcam 2 adet o nedenle onun bulunması iyi olur.Gold F3JC'ye bonus için 1079$ fiyat biçmiş..Bunun altında bir fiyat verecek olan yerler varsa biliyor veya bulabiliyorsanız onları tavsiye ederseniz sevineceğim.Bu akşam almaya gidiyorum çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Vatan bilgisayara da bir bakıver, genelde daha uygun oluyor fiyatları çoğu yere kıyasla (içerenköyde, fatih sultan mehmet hastanesini bostancı tarafına doğru geçince solda kalıyor, e 5 üzerinde)

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 14:03 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

nakit değil kredi kartı ile olacak ödeme de 3 adet olunca biraz indirim yapabilecek bir yer arıyorum açıkçası..exa'da falan 1149$ gold'da bonus olmazsa 1199$..Eğer kart babamın diye bana satmamazlık yaparlarsa exa'ya falan bakacağım bir..

Vatan'ı iyi hatırlattın oraya da mutlaka bakayım..Vatan'a girmek için benzincinin ordan falan mı içeri sapmak gerek hastanenin ordan mı yoksa direk kendi girişi var mı e5'ten?
Sosyal ağlarda paylaş

vatan dan kac uzakdur

gecen sene 1.800 saydigim makinanin hard diski power i kasasi ve ramleri duruyor bitek
geri kalan her parca arizalandi bir bir degsitirmek zorunda kaldim

teknik servise isin duserse yasal 30 is gunu diyorya
vatan kendinde tuttugu gunelri saymiyor yani net 1.5 2 ay bekletiyor cozene akdar tam sopalik

uzak dur yaklasma kac vatan lafini gorunce
Sosyal ağlarda paylaş

vatandan aldım..önce golda gittim bir tek slipten çektirme işi kaldı ki gayet öküzce bir laf ettiler sanki ben satıyorum da o alıyor gibi..gittim direk bıraktım..çıktım vatana gittim f3jc-v diye f3jcden biraz daha üstün bir model kalmış aynı fiyat onu alacaktım eleman aynı fiyata packard bell'in ekran kartı 7300 değil 7400 olan bir modelini almamızı önerdi ve onu aldım..şu an ondna bağlanıyorum memnunum şu ana kadr ilk izlenim güzel bir tek mouse almam lazım bu dokunma olayı çok sux bşeymiş..

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:26 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...