Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ya 2 gündür fln var bacaklarımın tamamını ısırmşlar ama bu kadarına yuh ddm gerçi sivri sinek bu kdrını da yapamaz ulen alerji mi oldm yoksa hasta mı oldm fln da ddm ama kaşınması,kabarıklığı aynı..geç yatıyorum yatana kdr balkon kapısıda açık ama ne 1 sivrisinek görüyom ne de bşka 1 canlı kafayı yicem kaşımaktan artk yara oldu çoğu ztn,kolonya şişesi boşalttm yine fayda etmedi bu nedir ya :S avrupa yakasında sivrisinek de olmaz hni çok nadir tek tük belki ama iski lağam çukuru mu açtı ne etti poff delircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 asla kurtulamazsın. off kullan tek çaresi o, foçadakiler gibi mutant mega boss sivrisinek değillerse 3-4 saat engelleyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ya onu hiç kullanamam çok uyuzumdur tik olrm :) neyse var bişi ama dur bklm bu kdr ısırık ilk defa oluyo yni en az 15-20 yerden tecavüz etmiş totoşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 valla bizim arkadaş ta da vardı böle bişi ilk sinek ısırığı sandık ama ortalıkta o derece sinek yoktu sonra alerji mi acaba diye doktora gitti.Böcek ısırığıymış.Böle mayd gibi küçük böcekler oluyomuş göremiyomuşsun onlardanmış.Yapabileceğin pek bişi yok demiş ısırılan yerleri kremle falan nemli tut demiş.Ama sen sinek olduğundan eminsin galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 anaaaaa yeşil miymiş peki o sinekler çok ufaklar ????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bilemem artık eleman gitti doktora :)ama yeşil sivrisinek var.Valla beni ısırmadıkları için pek üzerine gitmedim hiç bu konunun.Yani bana dokunmayan sinek bin yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 monitörün camına yapışan çok küçük yeşil sinekler var acaba onlar mı yaptı dicem ama onlarda 2-3 gün yoklar o_O abi var bu işte bişi ama allaa allaa bi de fena ki kaşınmasını geçtm yara oluyo illet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hmm işin bi de metafizik boyutu var o zaman sizin ev sahıplı falan olmasın?böle sebebi bilinmeyen yaralar falan?okiim bi ayetel kürsi :D [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 05:07 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 o_O o_O o_O oOoOooOoOo belki de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hehe limon kolonyası varsa en azından onu sür iyi gelir boynuna da bi cevşen as ne olur ne olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 saol içim rahatladı :)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 o değilde istanbul'da deli sivrisinek var.en azından feneryolunun o tarafta.şerefsizler ne tablet ne ilaç dinlemiyor.sadece sağ ayakta (bilekten aşağısı) 27 ısırık saymıştım spidee'de sabahlarken hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 doğal selüksiyon mu ne vardı.Bu oluyo herhalde.Elemanlar ilaca bağışıklık kazanıyor yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 izmir'de doğal seleksiyonu bırak,sinek yok artık 2 senedir.en azından bornova tarafında sıfır oranında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Evet ya izmirde yok harbiden çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: mutant mega boss sivrisinek o ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 onlarla arkadaş olmayı dene bide.belki öylesi daha hayırlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ayagim kadar ( ki 45 numara ayaklarim var o_O) olan sivrisinekler. ve evet foca tarafinda bolca var. zaten onlar kan emmiyorlar deriyi kopariyorlar dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Off'lardan al bi tane..yatmadan sık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yalnız bişey diim mi? sadece bacaklarında mı var çok yoğun şekilde? O piredir. Başıma 2 kez geldi ondan biliyorum, kedim vardı. Acaip illet bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 sabahın 6 sında iki kez vızıltılarına uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hauha pire mi nerden kaptık pireyi ya hayvan benzeri bişinin eve girmişliği yk,vay canına ihtimaller artmakta pire,yeşil küçük sivrisinek,sivrisineki,yatır,alerji vs :) bn ayvayı yemişim hakkınızı helal edin,bk yine kaşındı pff :/ anadolu yakasında vardır biliyorm da burda hiç yoktur vay anasını ya şansıma tüküriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bendede oldu kırmızı kırmızı lekeler doktora gıttım alaerjı ılacı verdi gecmeye yuz tuttular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bak sana şöle söliim. bacaklarımda acaip yoğun ısırıklar vardı, deli gibi kaşınıyodu. Yara olmuştu aynen dediin gibi kaşınmadan. Ne olduğunu da göremiyodum. sonra farkettim salak kedi pirelenmiş asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 işin diğer 1 garip kısmıda sivrisnek bacaklarımdaki kılların arasına nasıl giriyor ve oraya dolanmadan nasıl çıkıyor,çok avladım böyle sivrisinek asla kaçamazdı ama mutant olmşlar evet :)önce kılları yakıp snra deriye nüfuz ediyolar herhal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar