Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Ya manyak mı bu haber programları. " DRANK İstanbul'da su bitti. DIRANK sadece 100 günlük su kaldı. DRANK DRANK HAH HA ! Bilmiyordunuz değil mi? tarzı yaklaşımlar kullanıyorlar. Zaten Trabzon'dan haberleri sunacam diye kameradan okuma sistemi olmadığından " eee ııııı iii ööö " efektleri ile dolu bir Atv haber izledik Ali Baba ile :). Bir de utanmadan sıkılmadan aynı konu her 2 günde bir. Asıl bir dere gösterdiler " bakın bu bütün barajı besliyor" diye, yani görseniz inekler falan üstüne yatmış su onların arasından falan akıyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 o su arıtılıyor gönlünü ferah tut. Su kalmadı cidden napcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 heheh waterchip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 luck a 10 verdim yerde bulurum diye ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yakında banyo süresi max 20 dk olcakmış ve sonraki aşama da iki kişinin aynı anda banyo yapmasıymış. uymayanın suyu kesilecekmiş. istanbullulara müjde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Ya yok artıldığını biliyorum da herhalde saatte 50 litre falandır max :). Akarsu falan kasmamışlar, dere görmüş onu gösteriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 o degilde kaç kişi başlıgın esprisini anlıyıcak onu merak ediorum. şaka maka ciddi bir problem, tabi ne akp nede başka bir partinin sularımızı korumakla ilgi ve alakalıbir programı-planı varsa cok sasıcagımıda belirtmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 seve seve kız arkadaşlarla banyoyu kullanabilirim.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Vault Dweller yollayak çip bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 kriz yönetimi zor bir şey arkadaşlar, kitlenin tatmini hedefken susuzluğu önlemek çooook zor. yoksa bir sürü çözümü var yani, üretiminde su hammaddesi kullanılan ürünlerin üretimini durdurursun, al sana tasarruf. misal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ben giresuna gidiyorum, dönüşte iki kova getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bölgesel su kesintileri yapılmalıydı, bunu yapmadılar hata ediolar :((( (suyumu kesilmesini istemem ama uzun vade de su içebilmek için gerekli :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 şebeke suyu zaten içilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 eger su olay http://www.oncevatan.com.tr/Yazar.asp?id=4&yz=&sayfa=2 dogru ise gg hf hem özelleştirmenin dibine vurulması hemde su sorununun hiç siklenmemesi konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bu iki gün çılgınlar gibi yağmur yağıp barajlar dolarsa akp oy toplar, biz yağdırdık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 YOK ARTIK STRIPTIZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 striptiz değil, yağmur dansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ankaradan katılıyorum gençleri bekliyorum banyoma 1 kişilik yerim var sfsdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 black beni benden aldın gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 sdf. vault 18'den iki kovada ben getireem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 sizin 100 günlük suyunuz kaldı, ankarada biz napalım, 23'ü sabahı melih bey amcamız tüm intikamını bizden çıkartacak. size water chip için 100 gün müddet veriyorlar, biz ise çoktan babayı yedik. her sene böyle oluyor. mayısta melih çıkıyor "8 aylık suyunuz kaldı idareli kullanın lan" sonra temmuz sonu çıkıyor "suyunuz bitti, kesiyorum" sonra eylülde yağmur yağmaya başlıyor, su sorunu felan halloluyor. o değil de bozarı hazırlayayım bari, melihe suikast felan yaparım belki. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 02:40 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Bone hiç kasma öldüremezsin, because true evil never dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 kasıma kadar yeterli diodu biri çıkıp televizyonda.yalan mı söylemiş şerefsiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 3 ay işte, kasıma kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 @aquila ankaranın suyu içiliyor, o kural istanbul için geçerli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar