Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Sadece anket sonucuna göre arttı demiyorum arkadaşım. Yurtdışındaki olumlu havayla beraber akp iktidarı satın alındı diyorum. İşlem hacminin büyük kısmını da yabancılar sağlıyor zaten. Özellikle yurtdışı yatırım bankalarının bankalarımızın geleceği hakkında olumlu bilgiler vermesi ve endeks ağırlığının büyük bölümünün bankalarda olması sonucu endeks yükseliyor şu an. Finansal piyasaları da yeterince biliyorum çok merak ettiysen. "istikrar oldugu surece reform devam ettigi surece kabul eder tabii" eder niye etmesin ben buna karşı çıkmıyorum ki. "Tamamen yeni gelen hükümetin temaslarına bağlı olacak" demişim zaten. Ben kısa süreli tepkiden bahsediyorum sadece. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 20:42 tarihinde, Quadrophenia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 denetim tabiikide olmali. ozellestirme zaten "al tepe tepe kullan" demek degildir, kati yasalar vardir. anlasmada gerekli maddeler yoksa o bunu hazirlayanlarin hatasidir, ozellestirmenin degil. hatali ozellestirmeler de olabilir, kimse butun ozellestirmeler kesinlikle dogrudur demiyor (bak bakalim "akpnin yaptigi hersey hep dogru" demismiyim, reform konusunda gayet elestiririm onlari mesela). ama mantik olarak insanin ozellestirmelere acik bakmasi lazim. peskes konusunda yaza yaza elim yoruldu, yazmayacagim artik. bide. ne bicim bir insansin ki turkiyenin potansiyeli yok diyorsun. hayir hem gercek degil, hem de mantalite yanlis. umudunu kestiysen turkiyeden hic yorum yapma, anlami yok zaten. ben inaniyorum ki biz buyuyunce turkiye cok onemli bir gelisen market olacak. yani turkiyenin nasil gelisecegi konusunda fikirlerimiz farkli olabilir ama hepimizin amaci ayni; "turkiye hic gelisemeyecek" diye bir sacmalik olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 chp+mhp ıktıdarı meclıs dısı kımseye ters dusmeyecek bırını aday yapacaklar. ha akp gene de bozarsa secımı, boka buladıkları kısılerın yerıne gecmıs olucaklar kı o kadar aglayıp prım yaptıktan sonra bu durumdan, boyle bırsey olası degıl. kısme takmaz sonra onları bır kac sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 BİRA 1 YTL OLCAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 -optimus prime anadol'a dönüşücek. -jessica abla türk olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 jessica abla türk olsun, diğer jessica abla (biel) benim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ben sırayla hepsiyle evlenip vatandaşlığa geçiricem. kendim için değil, millete faydamız olsun. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 23:24 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Valla o biçim bir insanım ben işte. Potansiyel yok derken bu zihniyetle bir yere varamayız diyorum. Lafı başka taraftan anlamayın. Yoksa çok güzel peşkeş çekme, yandaşları zengin etme, kalkınmama potansiyeli var ülkede. Ama malesef ben üretime hevesli dinamikler göremiyorum ülkede.Üretim olmadan liberalleşirsen de Türkiye gibi dışa bağımlı olursun, yabancı canı sıkıldığında ülkeni batırır, elin kolun bağlı izlersin. Olay hala AKP olayı değil, Türk milletinin zihniyeti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Kurt Turk kavgasi azacak. AKP ve islamcilar iyice mazlumu oynayacaklar, AKP RP lesecek ve eger iktidara gelemezse bolunecek. Ayrilanlar Mesut Yilmaz ile birlikte ANAP i canladnirmaya calisacaklar. Erbakan hoca olecek. Baykal sonunda basbakan olacak, gozu acik gitmeyecek. Bahceli CHP ile koalisyona giderek MHP yi bitirecek. MHP terorun bir daha ki azisina kadar sandiga gomulecek. Cem Uzan sonunda pes edecek. Giren cikan millete sistemi devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Her şekilde gelecek Cumhurbaşkanlığı seçiiminde gene ortalık toz duman olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Dolara geçmeyi düşündüm, sonra faizler de yükselir bir kriz çıkarsa diye vazgeçtim. Seçim yüzünden dövize endeksli bir kısım donanımı erken aldım. Dövizin düşük oluşu işime geldi kısacası. Ben bir kriz bekliyorum orta vadede. Er ya da geç bir şeyler olacak, akp iktidarı bunu geciktirmeye çalışır sadece. Bu kadar fazla sıcak para bir anda kaçarsa faizler coşar. Öteki türlü yine eninde sonunda şalterler atacak, her türlü batacağız kısacası, ne zaman olur belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: Iç etkı olarak akp tek hukumetı borsayı 55bıne bır anda atabılır, chp+mhp 60bıne atar sonra gene yurtdısı ne yaparsa onun pesınden gıtmeye devam ederız. demıştım. aynen dedıgım gıbı akp tek hukumetı borsayı 55bıne attı ve ordan aynen gerı geldı. öyle merrıll lynch'ten ıthal mehmet şımşek'lerın gazına gelen partı mılıtanlarının dedıgı gıbı 60k 70k'lara ucucaz palavrası tutmadı. tum aküpelıler ampul gıbı 55k'da asılı kaldı. 2 gun sonra bugun endeks 52k. onumuzdekı gunlerde de dışarıya ve olası cumbaba krızıne bakıyor olacagız. said: dolarda 1.25 hedefınden sonra bır gerı cekılme yasanacaktır. demıstım. gene 1.25'ten dondu dolar su an 1.28+. ınsallah tavsıyemı dınleyıp rekor sevıyelerden gırmemıssınızdır borsaya. aeo [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 00:45 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 lol o borsa düşüşünün ve dolar artışının nedeninden haberin yok heralde? türkiye ile alakalı bi durum deil, global ekonomi ile ilgili... Yani 60k lara çıkan borsa hala çok mümkün ve hatta muhtemelen olacak bişi... Doların azalmasını merkez bankası frenler gibime geliyor. 1.30 band'ında bi süre daha devam eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 cüzdanımda 1 dolar vardı keşke bozdurmasaydım. bak nasıl fırlamış dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 herşeyini de savunurlar yahu, çok seviyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar