Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarım kız O_o

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdiden bi söliyimde.küpe takıyorum sol kulağıma.herneyse.kuzenimle denize gittik.küpeyide çıkarmayı unutmuşum.yüzdük açıldık saçıldık filan.çıktık denizden oturucaz kenara 8-9 yaşlarında bi kız geldi.aynen dediğini yazıyorum ki 'abi sen yarım kızmısın?' dedi.niye dedim.e 1 küpe takmışsın dedi.büyüyünce anlarsın dedim sdf rolf çektim ve gittim.
Mesaj tarihi:
kız kendiyle çelişmiş... "abi" diyor, sonra "yarım kız" diyor. ayıp. çok ayıp.
şimdi benim iki kulağım da delik, sakalım da var, saçım da uzun, canavar mıyım ben? cık cık cık.
Mesaj tarihi:
üzülme sly, bana dede diyen de oldu :(

küçük selpak satan kızlar genelde tükürürüm diyor, ben de daha pis tükürürüm diye karşılık veriyorum. kaçıyorlar.
Mesaj tarihi:
6-7 de gereksiz ama be abi tak 1-2 tane sade olsun hoş olsun o ne gotikler gibi =p (hem kız hem gothiç oldunuz nihaha )

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 09:53 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi walla ben biraz dengesiz biriyim.. Bilmiom işte..
Kulak delinir yazısı görüom giriom :D Delincek yer kalmamış diolar yolliolar bazen.. :D

Şimdi tattoo olaylarına gircem işte..
Para biriksin biraz.. :P
Mesaj tarihi:
ama kızın tipi görseniz, tam bir asosyal xD kardeşimsi bişeyide vardı böyle yanında sırıta sırıta geldiler böyle, beyinlerine indiriveresim gelmişti(ABOTOW)(anlayan anlar)... kelimenin tam anlamıyla trajikomik ya.. nedir bu zihniyet? =P
  • Yeni Oluştur...