Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 şimdiden bi söliyimde.küpe takıyorum sol kulağıma.herneyse.kuzenimle denize gittik.küpeyide çıkarmayı unutmuşum.yüzdük açıldık saçıldık filan.çıktık denizden oturucaz kenara 8-9 yaşlarında bi kız geldi.aynen dediğini yazıyorum ki 'abi sen yarım kızmısın?' dedi.niye dedim.e 1 küpe takmışsın dedi.büyüyünce anlarsın dedim sdf rolf çektim ve gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 vaay matematikçi yapalım o kızı ben onda o ışığı gördüm "I have never seen a mathematician capable of reasoning" - Plato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: büyüyünce anlarsın dedim çok babacan bir tavır olmuş. bir ayhan ışık havası var. ayhan ışıktan öte chuck norris diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 doğru söylemiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bilemiyorum kız büyüynce de aynı şekilde düşünmeye davam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: yüzdük açıldık saçıldık filan Benim dikkatimi burası garketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 kız kendiyle çelişmiş... "abi" diyor, sonra "yarım kız" diyor. ayıp. çok ayıp. şimdi benim iki kulağım da delik, sakalım da var, saçım da uzun, canavar mıyım ben? cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 benim sevgilime abla diyolardi ufak selpak satan kizlar. uzun sac küpe, asgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bana amca diyo küçük kızlar o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 üzülme sly, bana dede diyen de oldu :( küçük selpak satan kızlar genelde tükürürüm diyor, ben de daha pis tükürürüm diye karşılık veriyorum. kaçıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ee ben 2 tane küpe takıom meğerse kızmıymışım layn ben ? :S:S:S [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 04:57 tarihinde, Lonely tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Ben bitmisim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 hayret 2'den fazla küpe takan çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ciksa ne degisecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 abi bende 8 küpe 2 piercing var... :D Ben ne oluom? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Duble kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 abartmamak lazim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Hobi gibi bişey oldu bende artık.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Hurmetler bjork, saygilar. 6 kupe sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 6-7 de gereksiz ama be abi tak 1-2 tane sade olsun hoş olsun o ne gotikler gibi =p (hem kız hem gothiç oldunuz nihaha ) [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 09:53 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yok ben seviyorum kupelerimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 abi walla ben biraz dengesiz biriyim.. Bilmiom işte.. Kulak delinir yazısı görüom giriom :D Delincek yer kalmamış diolar yolliolar bazen.. :D Şimdi tattoo olaylarına gircem işte.. Para biriksin biraz.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ama kızın tipi görseniz, tam bir asosyal xD kardeşimsi bişeyide vardı böyle yanında sırıta sırıta geldiler böyle, beyinlerine indiriveresim gelmişti(ABOTOW)(anlayan anlar)... kelimenin tam anlamıyla trajikomik ya.. nedir bu zihniyet? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 işte kuzenim,drall.tam bir jonklördür [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 10:08 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar