ad3m Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 An itibarı ile bağlantı patladı - Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hehe aynen ankara sarı göremiyorum (bunu yazarken sarı oldu. 570 anlık bi düşüş herhalde :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hala kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bazı ıp aralıklarında problem yaşanmama ıhtımalı varmı? Nezaman lag olsa alıyorm modemı yanıma restart atıp duruyorm ve bır aralıkta lag olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Evet mümkün, tekrar tekrar restart atmak en mantıklısı. Ha benim gibi şanssızsanız doğru aralığı bulmak bayağı bir zaman alabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bugün de kötü, spike vs bolca mevcut Nolucak halimiz, 2 saat sonra raid var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Al modemı elıne restart spamla 280ms ile oynuyorum spike yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Pardon demek ki standartlarımız bayağı farklıymış Ben 200 ms in üzerine lag lı diyorum YF yi kullanmaya başladığımdan beri. Normalde 100-130 ms le oynuyorum. Modem resetlemek de malesef bir opsiyon değil, üniversite ağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bu Yf ye çok kötü alıştım ben ya, 300 ün üstüne çıktımı abartı lagli geliyor artık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Evet katılıyorum standartlarına bakılırsa 300 çok sana haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 boulderfist, daggerspine veya kor'gallda oynayanların ping durumu nasıl. yfsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Şu an Maghteridon da yf ile bile lag var bende.. oynatmadı çıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ankara son 3 ayın en kötü gününü yaşıyor sanırım. YF falan hiçbirşey para etmiyor direk 1k ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 evet ankara berbat durumda. yf serverlarına son birkaç gündür 150-160 ms alıp biraz olsun oynayabiliyordum, bugün hem ping yüksek hem deli gibi timeout oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 şu an bende de kötü baya, yf ile yine 500-550 civarı latency. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 sen de mi ankara'dasın aluriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 birde bende bir sorun var şöyle scarshield de oynadığımda 5k ping le oynuyorum ama diğer serverlarda normal 200-400 ping arası nasıl bir olaydır bu anlamadım, teknik forumlarda tartışıyorlar ama hala bilgi veren bir bluepost yok bu sorunlar 27 kasımda başladı s3lerin gelmesiyle bence ttnetden başka sorunlarda ola bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Wispy said: sen de mi ankara'dasın aluriel yok, istanbuldayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kablonette bi sorun var sanirim 2k ms ten asagi dusuremedik bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Miraul said: kablonette bi sorun var sanirim 2k ms ten asagi dusuremedik bi turlu 350-400 arasında oynuyorum bende kablo net kullanıcısıyım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 birimiz bakirkoy digerimiz besiktas tayiz 2mizdede 2k ms var freedom la. su saatten sonra freedomsuz oynanmaz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 normalde 12 gibi YF ile 120-130 ms'e düşerdi, şu an 700 ms var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Selam. 2-3 gündür, şu an dahil, inanılmaz sorun yaşıyorum bağlantıda. Yani aslında çok hızlı ama, 10 sn aralıklarla sürekli spike yiyorum, bazen 4-5 sn'ye çıkıyor spike'lar. Sadece YF kullanırken değil, düz surf yaparken de var bu sorun. Nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Aynen Xhun bende de aynı sorun, hatta dl hızı bile gece dışında acayip düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 grev pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar