Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Telia yolunu kullanan serverlarda problem var, amerikan serverındaki hesabımı açtım orada ne spike var ne lag, ne saçma dimi =P

Accelerated experience 1-60

The leveling curve and quest experience decrease/increase (respectively) will not be in the 2.2 patch, which is technically the next patch. If you're asking will it be in the patch after that, we haven't announced exactly when the feature will be included just yet.
The increase stops at 60 for both reduction in XP required for each level, and quest XP increases, so if your alt is 60 then you should just level them now.
I don't believe a percentage increase has been stated. Reputation has not been reduced relative to level difference since (I think) patch 2.0, and that applies to all reputation gains anywhere, not just starting areas. I don't think hunter pets will be an issue either.
There's no change to loot or quest rewards. I know some classes have higher training costs than others at some level gains, and if it looks like it's an issue we can make adjustments to those prices.

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=1371545498&sid=1&pageNo=1

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 20:15 tarihinde, Darksun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

The leveling curve and quest experience decrease/increase (respectively) will not be in the 2.2 patch, which is technically the next patch. If you're asking will it be in the patch after that, we haven't announced exactly when the feature will be included just yet.

Almost everything Kevmar said was wrong though, fyi.

blizz yetkilisinin mesajı..
Sosyal ağlarda paylaş

darksun valla 2.20 den sonraki patchte kesin demio ama, muhtemel dio ben bilmem .p

bi yerde şey okuduydum, bizim ttnet amcalar yurtdışı çıkışlarının bi kısmını cezayirden veriyomuş, büyük bi kısmını hatta.. telia amca da buna kızmış ondan kısmışmış. avrupa çıkışları bundan boktan olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ona önlem almak benim işimmi? Bunların hepsini düşünmeleri lazım, rekabet olsa bir adım atmadan önce 50 kere düşünürler. Tekel olunca ve kimsede napıyorsun sen kardeşim demeyince böyle oluyor =P

Sam amcam 70 oldu benim mage, bütün non-set epicleri ve 100 er tokenlarımı aldım seni kızartmayı bekliyorum =P kusura bakmazsın artık.

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 23:00 tarihinde, Darksun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Lage razıyım zaten, ama loss dan oynanmıyor. Mobu kesiyorsun %5 de tam kaçarken sen donuyorsun 5 saniye geçiyor bir bakıyorsun eş dost kim varsa seni marizlemeye çağırmış =p onları görüp bir kaç saniye daha durup hatıra fotoğrafı çektiriyorsun, nede olsa 0 5sn geçince sen çoook uzaklarda graveyardda olacaksın =P
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bir mail attım ayrıca aynı yazıyı bugun dilekçe olarak vericem.Unutmayın dilekçeler resmi evraktır mutlaka bir cevap verilmek zorundadır.Hukuk devletinde yaşıyoruz hakkımız kanunlarla korunmakta bazı tanıdık avukatlara danışacağım ne gerekiyorsa yapmalıyız.

Merhabalar.
1 ağustos 2007 tarihinden beri uygulanmakta olan yeni tarife sonucu internet hızları 4 katı artmıştır fakat yurt dışı çıkışlarında herhangi bir iyileştirme yapılmadığı için 4 kat yavaşlamıştır.Türk Telekom Mağdurları olarak hakkımızı mahkemede aramak için bir dernek kurma aşamasındayız.Eğer bu sorunlar çözülmez ise hakkımızı yasal yollardan arayacağız.
Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanuna göre; "Sağlayıcı tarafından bildirilen reklam ve ilânlarında veya standardında veya teknik kuralında tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da yararlanma amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren hizmetler, ayıplı hizmet olarak kabul edilmektedir.
Sizin yapmakta olduğunuz tanıtım ve reklamlarda ise internet hızının arttığı dünya standartlarına ulaştığını söylüyorsunuz.Fakat görüldüğü üzere böyle bir şey yok.Gerekli teknik bilgileri bilir kişi tarafından hazırlanmaktadır.Yurt dışı çıkışlarının ne kadar kötü olduğu bellidir.Umarım gerekeni yaparsınız.

Biraz sallama yazı oldu ama bu kadar geliyor elimden.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ula bu nası iştir, Sylvanas ta 1k ms, lag spike gırla, Auchindoun da 300 ms cillop gibi. Yok inanmıyorum sadece ttnet kaynaklı olduguna problemin, kesin telia + blizzard ta da var bi şeyler.

Arkadaş böyle birşey yazmış, yaklaşık 600 post atılmış birçok defa açıklama yapılmış, birkez daha yapalım.

Problem % 100 Türk Telekom kaynaklıdır, serverlar farklı lokasyonlarda bulunuyor dolayısı ile erişim farklı rotalardan sağlanabiliyor, telekomun sizin kullandığınız rotadaki hat dolu ise pingler yükseliyor ayrıca loss/spike/dc (bu arada hepsi aynı şey) oluşuyor.

Sebep ise Telekomdaki tekel olan özel sektörün altyapı yatırımı yapmadan hat kapasiteleri 4 kat artırmasıdır, bu yüzdende özellikle telia tarafındaki çıkış patlamıştır.

Bizlerde sürü(Kendinize uygun bulduğunuz sürü tipini siz seçin) olduğumuz için buna çözüm bulmaya çalışmak yerine, klavyenin başına geçip 2-3 cümle yazıp kendimizi tatmin ediyoruz(bazı istisnalar var çabalayan)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...