Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manhattan'da Patlama

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

http://www.cnn.com/2007/US/07/18/new.york.explosion/index.html

aha da link. fbi bilgi topluyormuş ama herhangi bir delil yokmuş terör namına..yangın çıkmış bölgede e tabi normal olarak etraf kırılmıs dökülmüş.

metrolar da sadece o durak için iptal edilmiş..

yaralı yokmuş.

kısacası bence normal bi patlama o kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

Uluslararası kanallar uyurken bizim Türk 24 kanalı canlı verdi olayı. Bush'tan izin mi bekliyorlar diye merak etmedim değil. Trafo yüzünden binanın çökmesi garip bir olay. Caddede acayip büyük bir delik var ayrıca. Acayip basınçlı su buhar fışkırtıyordu. Uçan taşlardan etkilenmesin diye itfaiye arabasını geri çektiler.

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 02:10 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

On dakika önce digiturk'te 40. kanal canlı gösteriyordu.
Bir de dipnot düşmeden edemeyecem, iki tane itfaiye görevlisi 10 metre su ve taş fırlatan deliğe sakin sakin yürüyordu. Ben dünyanın öbür ucundan o kadar tırstım adamlar çekinmediler.
edit: Arkadaşlar elçilik işini bilmemde boo'nun bir yanlışı yok. Görmeden atmayalım olmaz mı?

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 02:24 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ovrld
üye [şikayet et]
§ 19 Temmuz 2007, Perşembe - 02:00 [ özel msj ]
Bir önceki yazında herşey gerçekdışı olduğu için BBCWORLD izlemek için şu an yerimden kalkasım gelmiyor hakkaten, bilgi verecekseniz "sallama" olmasın doğru düzgün kaynak göstererek verin lütfen.

o koca kütleni kaldırmakta zorlanabilirsin haklısın :(
Sosyal ağlarda paylaş

Cevap vermiyordum yarını bekliyordum, haberlerin tamamı gelsin diye de, ben kimseye hakaret etmedim veya görünüşü hakkında yorum yapmadım, ki beni tanımıyorsun ve hayatında görmedin, ha görseydin koca kütle falan diyemezdin zaten, (ANLAMADIYSAN ŞİŞMAN FALAN DEĞİLİM ha olsam ki kimi ilgilendirir değil mi?) neye dayanarak söyledin, kimle neyle dalga geçmeye çalışıyorsun onu da anlayamadım.

neyse, "sallama" gibi küçük şeylerden alınıyorsanız söyleyeyim, benim konuşma tarzım bu. kimseyi aşağılamak için falan yazmıyorum.

Konu Manhattan daki "EMPIRE STATE VE TÜRK KONSOLOSLUĞU ARASINDAKİ DOĞALGAZ TRAFO TRANSFORMERS BUMBLEBEE (!!??) PATLAMASI" hakkında, daha fazla başka yerlere çekmeyeyim, son kez yazdım.

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 03:10 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Alın Bumblebee patlaması, pek birşey olmamış canım..
http://www.cnn.com/2007/US/07/18/new.york.explosion/index.html

Duman çıkan yer delik oluyor.
edit:Canlı yayında duman yanında su ve taş fırlıyordu oradan. Balon patlaması haberinden biraz daha ilginç bakmanız için koydum.

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 03:14 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible
üye [şikayet et]
§ 19 Temmuz 2007, Perşembe - 03:10 [ özel msj ]
Ankara'da patlama!
7 yaşlarında bir çocuğun elinde patlayan balon çevrede büyük paniğe yol açtı.
Yetkililer patlamada ölen yada yaralanan olmadığı sadece çocuğun ağladığını bildirdi.

ne kadar komiksin ey em key pi cey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...