DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 allsparks yok edilmiş. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ha bir de bir kaç dakikada bir update edilen CNN adresi: http://edition.cnn.com/2007/US/07/18/new.york.explosion/index.html [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 02:02 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya niye sallama olsun sen de duymus yazmıs benzer seyleri söylüyor cnn türk te su an bi okul otobusu havaya uçmus aynı zamanda ama kaza gibi görünüyormus fbi sorusturma açmıs ama yer altında gaz sıkışması gibi teknik hata falan demişler şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 transforonun gelişini simgeliyor bu olay, ucuzken birer emp edinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 http://www.cnn.com/2007/US/07/18/new.york.explosion/index.html aha da link. fbi bilgi topluyormuş ama herhangi bir delil yokmuş terör namına..yangın çıkmış bölgede e tabi normal olarak etraf kırılmıs dökülmüş. metrolar da sadece o durak için iptal edilmiş.. yaralı yokmuş. kısacası bence normal bi patlama o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Uluslararası kanallar uyurken bizim Türk 24 kanalı canlı verdi olayı. Bush'tan izin mi bekliyorlar diye merak etmedim değil. Trafo yüzünden binanın çökmesi garip bir olay. Caddede acayip büyük bir delik var ayrıca. Acayip basınçlı su buhar fışkırtıyordu. Uçan taşlardan etkilenmesin diye itfaiye arabasını geri çektiler. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 02:10 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 nası bi trafoymus o patlayınca binayıda beraberınde alıp goturuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 fotoğraf var mı şu yarık ile ilgili? ya da video. cnn felan video koyar mı ki? said: ayrıca reuters tansformer diyo, megatron olabilir muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: ayrıca reuters tansformer diyo, megatron olabilir. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 @ovrld Git başkasına ayar vermeye çalış.. Kendini küçük düşürüyorsun.. Al sana kaynağımı da söyledim bu söylediklerim hakkında... BBC World ve 24 isminde bir haber kanalı.. Gidip açacağına ya da netten bakacağına gelip te sallamasyon deme .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 On dakika önce digiturk'te 40. kanal canlı gösteriyordu. Bir de dipnot düşmeden edemeyecem, iki tane itfaiye görevlisi 10 metre su ve taş fırlatan deliğe sakin sakin yürüyordu. Ben dünyanın öbür ucundan o kadar tırstım adamlar çekinmediler. edit: Arkadaşlar elçilik işini bilmemde boo'nun bir yanlışı yok. Görmeden atmayalım olmaz mı? [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 02:24 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bir arkadas demiski dogalgaz oyle sey yaparmi kafasi calisan bir terrorist lpg yuklu gecen koca tankerlerden birini patlamayi bir basarirsa istanbul bogazinin buyuk bolumu yok olur diyim. Sivisi bile tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hayvan gibi basınçta var, ver basıncı su borusu patlat gene yıkım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 orasını bilemicem bunlar benim ilk düşüncelerimdi.. doğalgaz olabilir ama bence öle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: ovrld üye [şikayet et] § 19 Temmuz 2007, Perşembe - 02:00 [ özel msj ] Bir önceki yazında herşey gerçekdışı olduğu için BBCWORLD izlemek için şu an yerimden kalkasım gelmiyor hakkaten, bilgi verecekseniz "sallama" olmasın doğru düzgün kaynak göstererek verin lütfen. o koca kütleni kaldırmakta zorlanabilirsin haklısın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Cevap vermiyordum yarını bekliyordum, haberlerin tamamı gelsin diye de, ben kimseye hakaret etmedim veya görünüşü hakkında yorum yapmadım, ki beni tanımıyorsun ve hayatında görmedin, ha görseydin koca kütle falan diyemezdin zaten, (ANLAMADIYSAN ŞİŞMAN FALAN DEĞİLİM ha olsam ki kimi ilgilendirir değil mi?) neye dayanarak söyledin, kimle neyle dalga geçmeye çalışıyorsun onu da anlayamadım. neyse, "sallama" gibi küçük şeylerden alınıyorsanız söyleyeyim, benim konuşma tarzım bu. kimseyi aşağılamak için falan yazmıyorum. Konu Manhattan daki "EMPIRE STATE VE TÜRK KONSOLOSLUĞU ARASINDAKİ DOĞALGAZ TRAFO TRANSFORMERS BUMBLEBEE (!!??) PATLAMASI" hakkında, daha fazla başka yerlere çekmeyeyim, son kez yazdım. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 03:10 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Ankara'da patlama! 7 yaşlarında bir çocuğun elinde patlayan balon çevrede büyük paniğe yol açtı. Yetkililer patlamada ölen yada yaralanan olmadığı sadece çocuğun ağladığını bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ovrld kötü bişi demedim ki :( çok gerginiz anlaşılan, gerginsen konuşabiliriz, dinlemeye hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 şişko dedin adama, kavgada söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Alın Bumblebee patlaması, pek birşey olmamış canım..http://www.cnn.com/2007/US/07/18/new.york.explosion/index.html Duman çıkan yer delik oluyor. edit:Canlı yayında duman yanında su ve taş fırlıyordu oradan. Balon patlaması haberinden biraz daha ilginç bakmanız için koydum. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 03:14 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 http://www.milliyet.com.tr/2007/07/18/son/sondun45.asp ABD'nin New York eyaltinde Manhattan kentinde... LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: Sensible üye [şikayet et] § 19 Temmuz 2007, Perşembe - 03:10 [ özel msj ] Ankara'da patlama! 7 yaşlarında bir çocuğun elinde patlayan balon çevrede büyük paniğe yol açtı. Yetkililer patlamada ölen yada yaralanan olmadığı sadece çocuğun ağladığını bildirdi. ne kadar komiksin ey em key pi cey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 god bless America.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bir gurbetci olarak boyle konusma nedanko pasa, bugun avusturalya yarin amerika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 tam olarak bilmiyorum ama oradan cikan dumanimsi seylerin buhar oldugunu izledim bugun televizyondan. dogrusu bilmiyorum, ama amerika'da teror olaylari beklendigini bir sure oncesinde duyurmuslardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar