Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ben blue label içmiştim bi kere, hakkaten sağlam da, değmez o paraya. bence pahalıymış ayrıca. burda çok daha ucuz. tr de vergiler yarıya insin yine pahalı. en basitinden smirnof 38 ytl, dün aldım burdan 12 eu = 20 ytl. gg bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 2-3 kere içtim blue label. hayatta yaşayabileceğiniz en büyük zevklerden biridir, param olsa hemen alacağımdır. akşam eve gelip, 1 bardağa, tek buzla koyup içtikten sonra, hayatın anlamını anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Blue Label alınır ama sonra içip bitirmeyi göz alamayacağı için insan öyle bakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 O değil de sitenin adı süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bu işi yapan arkadaş kimse mail falan atayım ben. Potansiyel iyi ama fikir kötü. Pahalı alkol satmakla olmaz bu iş. Acil durum alkolü satmakla olur. "Gece 2 de alkol bitti!!! Hastir yatacaz o zaman" derdine son. koptagel.com hizmetinizde. O saatlerde alkol bittiği halde yatmayan adamlar agresif tavırlar sergileyebilirler; servis elemanlarını çelik yelek ve silahla donatmak gerekebilir gasp olaylarına karşı. Herşeyi düşündüm hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Beni ikna ettiniz, blue label denemek istiyorum bi ara. Ama cidden, gecenin köründe alkol bekleyen 4-5 genç, geciken bi kurye gördü mü ona napar düşünemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 viski degil de konyak severim ben. tr`de fiyatlari ne kadar? bu aralar donmeyi dusuyoruz, bes-alti sise alalim eger korkunc bir fark varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 kojirah ben de denemeyi çok istiyorum, benimle blue label ine girecek varmı ? black label de süper bana kalırsa, sert baya [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 17:45 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 johnnie walker oldum olasi sevmedim. forza jack daniels ama oda cogu yerde satilmiyo. daha sonra j&b veya jim beam olabilir. ayrica fiyatlara baktim pahali bi yani yok jb 75 lik 51 ytl civariydi heryerde oyle fiyat yani kaziklanacak kadar bi fark goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 havaalanı ftw. j&b 1 litre 12-15 euro arası bişeydi. jd severim ben o da 85 ytl falandı tr de 70 lik, 1 litre 25 eu yine. yurtdışına çıkan arkadaşa falan söyleyin daha iyi harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hatungelsin.com ile birleşirse gönüllere taht kurar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 inş senin sevgilin falan gizliden okuyodur bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 chivas regal yada black labelden sonra jack su gibi gelior sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bana Baltika birası satan biyer bulun abone olayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar