nocom Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 20 yıllık ağaçlar seçim afişi için kesildi İstanbul Ataköy semtinde bulunan Atrium çarşısı önündeki yaklaşık 20 yıllık ağaçlar parti afişlerinin asılması için kesildi. AKP İl Başkanlığı'nın görevlendirdiği kişilerce afiş asmak için izinsiz olarak kesilen ağaçlar vatandaşların tepkisine neden oldu. Bakırköy zabıta memurlarınca konuyla ilgili zabıt tutuldu. Olaya büyük tepki veren sivil toplum örgütleri Yarın Atrium Çarşı önünde konuyla ilgili eylem yapacak. ne yazacağımı bilemiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 öh be arkadaşım.. öh be arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 terbiyesiz herifler. işte "tehlikenin farkındamıyız" halkımıza hep sorulması gereken bi soru oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bunlar kendine müslüman.fakyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 http://www.geocities.com/tayyipgercegi ağaçta keser şaşırmadım bunlar... [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:02 tarihinde, Rottweiler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Kendileri kesinlen o ağac kadar topluma yararda bulunmayan varlıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 küfürler doluştu kafama, buraya yazmıyorum. sakinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Eheh adamlar aşmış artık ne yapcaklarını şaşırdılar:) Geçende meydanda erdoğan CHPye oy vermeyin 44te karneyle ekmek daıtıolardı bunlar demiş:D Gülmekten yerlere yattım okuyunca:D [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:06 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 şaka bu adamlar diyecem ama, malesef değiller. keşke öyle olsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ve Türkiyenin %40 ı bunları seçti, seçicek. Başka bir konuda yazıcaktım, neyse dedim laf anlatılmaz, sildim. Bunca şeye rağmen hala oy atıcakların akli dengesinden şüphe ediyorum gayet açık şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 http://www.milliyet.com.tr/2007/07/18/son/sonsiy24.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Orman vasifini yitirmiş arazileri ağaçlandıracağına satışını yapan (Ceplerini dolduran) bir hükümet'ten ve Geçen seneki Büyük orman yangınında ''Bu yangınlar olacak tabi doğaldır'' diyen bir Orman bakanına sahip bir Partiden başka ne beklersinizki ? [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:12 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Herifin tipebak Allahin kirosu içinmi kestiniz güzelim ağaçlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 feci olmuş bu bir afiş için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 o afişteki beyin eline iki dal verip onu dikmek lazım sokagın basına agac diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 @Messor: Ben çok rahat anlıyorum. İç Anadolu,Güneydoğu,Doğu Anadolu'daki halk fakir, eğitimsiz ve sürü. "Beyim ne derse o olur" mantığında yaşıyorlar. Aynı zamanda da işte nohut çuvallarından tut,kömüre ve diğer erzağa kadar yardım yapıyorlar, altın dağıtıyorlar. %45 bile normaldir. Değirmenden akıyor su nasıl olsa. Senin benim vergilerimle belediyedir, hazine yardımıdır bazıları köşeyi döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 o ağacın bile sizden çok yararı vardı bu ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 o ağaçlar var ya.... neyse, anladın sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 küfür edicem etmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ev de yıkarlar afiş için şaşırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Her millet hakettigi sekilde yonetilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ayıp birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 O ağaç kadar insan olamayacak adamlar. Afişteki meymenetsiz için kesmişler birde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Biz de bu yönetimi hakediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar