Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yilan seklinde bebek

unac

Öne çıkan mesajlar

24 yaşındayım, senin kulvarın din ise senle hiç muhattap olmam zaten.

Ben inançlarımı seçerken yıllarca gözlemledim, araştırdım, karşılaştırdımda bu sonuca vardım. Ama sen daha hiç bir mok bilmeden (ki psikoloji'nin ne olduğunu açıklarken birşey bilmediğini "kanıtlanmış" oldu) empoze edilmiş bilgi ile saçma yerlerden "tanrı yapmış bunu" diye kanıtlanamayacak şeyleri kanıtlıyorsun.

5 yaşında ki çocukta G.I.Joe oynarken onların gerçekten yaşadığını kanıtlar kendince.
Sosyal ağlarda paylaş

Razien, eger Sacros la aynı şeyi söyledigini zannediyorsan çok az olasılık var,

1. Hepimiz salagız seni yanlış anlıoruz?

2. Kendini dogru biçimde izah etmekten tamamiyle acizsin?

3. Ya kendi dediklerini, ya bizim dediklerimizi, yada ikisini birden anlayamıyor, anlasan dahi beynin işleyip gerekli çıkarımlarda bulunamıyorusn?
Sosyal ağlarda paylaş

Sacros seninle tartışılacak bir konu yok çünkü aynı şeyi söylüyoruz ama fark sen benim söylediğim ,benim söylediğimden farklıbir şeymiş gibi söylüyorsun sen bana açıklama yaparken aslında benim anlattığım şeyleri bir kez daha tekrarlıyorsun ama ilk baştaki yanlış anlaman kalbinde kalıplaşınca aynı şeyleri bana muhalefet ederek söylüyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Razien, anlatamamışım. Fark şu: sen umursuyorsun, ben umursamıyorum. Aynı şeyleri okumuş, düşünmüş bile olabiliriz, ama tartışma şeklimizden tut olayları yorumlayışımıza kadar bir çok noktada farklılıklar gösteriyoruz.

Ben mistisizme inanmam, ateist değilim, pozitif bilimle ya da dinlerle her şeyin açıklanabileceğine de inanmam, dindar biri de değilim. Doğa üstü kabul edilen şeyleri de doğanın bir parçası olarak görüyorum.

Ama bütün bunları umursamıyorum. boşvermişlikten de değil bu, açıklayayım ya da açıklamayayım değişen bir şey yok. kendin yaratmadıktan sonra ne diye gelip anlatırsın ki? =) İster klasik fizik mantığıyla düşün, ister ben kuantalardan oluşuyorum de, ister Allah'ın sevgili bi kuluyum de.... diyeceğin ya da düşüneceğin şeyler zaten belli, sınırlı.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh evet oymuş, flying spagetti monster diyorlar, inananları var :D ahahahahahahh not düşesim geldi, LathSpell'e teşekkür ediyorum.. ahahahahah uçan spagetti canavarına dünyada inananlar oldukça içim rahat... lol :D

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 03:04 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...