LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 24 yaşındayım, senin kulvarın din ise senle hiç muhattap olmam zaten. Ben inançlarımı seçerken yıllarca gözlemledim, araştırdım, karşılaştırdımda bu sonuca vardım. Ama sen daha hiç bir mok bilmeden (ki psikoloji'nin ne olduğunu açıklarken birşey bilmediğini "kanıtlanmış" oldu) empoze edilmiş bilgi ile saçma yerlerden "tanrı yapmış bunu" diye kanıtlanamayacak şeyleri kanıtlıyorsun. 5 yaşında ki çocukta G.I.Joe oynarken onların gerçekten yaşadığını kanıtlar kendince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Sabahtan beridir hala atışıyor musunuz siz ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Sacros farkındaysan ikimiz aynı şeyi söylüyoruz , sorun yada eksik olan nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 İmzama bak ve ne fark eder sorusunun cevabını bulduğunu düşünme. Bulamadın. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Razien, eger Sacros la aynı şeyi söyledigini zannediyorsan çok az olasılık var, 1. Hepimiz salagız seni yanlış anlıoruz? 2. Kendini dogru biçimde izah etmekten tamamiyle acizsin? 3. Ya kendi dediklerini, ya bizim dediklerimizi, yada ikisini birden anlayamıyor, anlasan dahi beynin işleyip gerekli çıkarımlarda bulunamıyorusn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ulan yetkili olsam bu konuyu 10 sayfa önce kitler herkeside banlerdim. yeter be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Ya üzgünüm ama bir tartışmanın sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için sinirlerin gergin olmaması lazım =) sakinleyin bi çay demleyin. Değmez yani, hayat güzel, koşun kırlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Bleda sen iyice kayışını kopardın bana klavye delikanlılığı yapmayacaksın , gel seninle bu konuyu yüz yüze sabaha kadar tartışırım o zaman suratını göreceğim ne kadar kahramansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 aq banlamek yoktur banlamak vardır :) Neyse saat iyice geç olmuş ben diablo 2 ye dönem iyisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Sacros seninle tartışılacak bir konu yok çünkü aynı şeyi söylüyoruz ama fark sen benim söylediğim ,benim söylediğimden farklıbir şeymiş gibi söylüyorsun sen bana açıklama yaparken aslında benim anlattığım şeyleri bir kez daha tekrarlıyorsun ama ilk baştaki yanlış anlaman kalbinde kalıplaşınca aynı şeyleri bana muhalefet ederek söylüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Razien, hayatımda seninkisi kadar, kelimeleri çarpık kullanma, anlamları depiştirme, bu kadar çaroık bir düşünce nede bu kadar çarpık bir mantık gördüm. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Sen hala burda mısın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 neden tanrıyla bağdaştırılacak bi konu açıldığında bu kadar çok ses çıkaran oluyor varsa var yoksa yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Razien, anlatamamışım. Fark şu: sen umursuyorsun, ben umursamıyorum. Aynı şeyleri okumuş, düşünmüş bile olabiliriz, ama tartışma şeklimizden tut olayları yorumlayışımıza kadar bir çok noktada farklılıklar gösteriyoruz. Ben mistisizme inanmam, ateist değilim, pozitif bilimle ya da dinlerle her şeyin açıklanabileceğine de inanmam, dindar biri de değilim. Doğa üstü kabul edilen şeyleri de doğanın bir parçası olarak görüyorum. Ama bütün bunları umursamıyorum. boşvermişlikten de değil bu, açıklayayım ya da açıklamayayım değişen bir şey yok. kendin yaratmadıktan sonra ne diye gelip anlatırsın ki? =) İster klasik fizik mantığıyla düşün, ister ben kuantalardan oluşuyorum de, ister Allah'ın sevgili bi kuluyum de.... diyeceğin ya da düşüneceğin şeyler zaten belli, sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Tamam işte sen bunu anladıktan sonra daha düşünmene de gerek yok :) İnsan beyni taklittir yani üretebileceği herşey çevresindeki fiziksel dünyayla sınırlıdır. Biz bu fiziğin dışında bir şeyden bahsederken mantığın bunu anlamasını nasıl bekliyebiliriz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 makarna tanrısı mıydı o Lath ? =) bazı insanlar görmek ve duymak isterler inanmak için Razien. zorlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Sempatik Beholder olmuş o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Amacım zorlamak değil ama bunu anlıyamayıp bir de bana bilmişlik taslıyan veletler var ya o zaman şalterim atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 eheh evet oymuş, flying spagetti monster diyorlar, inananları var :D ahahahahahahh not düşesim geldi, LathSpell'e teşekkür ediyorum.. ahahahahah uçan spagetti canavarına dünyada inananlar oldukça içim rahat... lol :D [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 03:04 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Kitabını alcam ben onun, yüce tanrım FSM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Abi niye dalga geçiyorsunuz ya? Mantığımızla algılıyamadığımız göz önüne alınırsa bu tipin gerçek olma ihtimali var yani =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ne bebekmiş be 500 tane msg olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Cidden nüfus cüzdanıma din olarak "flying spaghetti monster" yada "jedi" yazdırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 30 sene sonra canıms derler adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar