Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Adam çaldı ve gitti , gerçekten sinirlendim ama yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bu quest olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yahu quest ödülünü aldık güzel. sonra gate açıldı güzel. ama pklar giremiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Malasa gate koydular ödül diye , pk lar giremiyor , böyle şey mi olur ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 o şişeler ne işe yarıyor crystaller öldümde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Göreve katılan herkese teşekkür ederim öncellikle. Bir çok şey istediğimiz gibi olmadı. Çoğu şey daha önceden hazırlandığı için ve dinamik olaran değiştirelemeyecek şekilde hazırlandığı için de istesek de değiştiremediğimiz şeyler oldu. Ama hazırladığımız ilk quest'ti, eğlenenler olduğunu görmek de beni sevindirdi. Uzun süredir görevi hazırlamakla uğraşmama rağmen bir çok hata oldu, ilerki görevlerde bunların azalacağını düşünüyorum. "Saatlerce uğraşıp sonra ödülleri hırsızlara kaptırma" konusuna gelince. 2-3 kişi sandığın yerini buldu, sonra yine 2-3 kişi sandığın nasıl açılacağı hakkındaki ipucuyu buldu. Ama bu bir çok kişiye yayıldı. İpucunun ne olduğunu bırakın, sandığın nasıl açılacağını bile herkese söylediler. Bundan sonra da "çaldılar" demek pek doğru olmaz bence. Sandığı kendi ellerinizle teslim ettiniz demek daha doğru olur. Ayrıca bütün görev boyunca herkesi izledik. Çoğu kişi sandık başında süper geyikler yaparken, Lianath britte oturmuş dex arttırmaya çalışıyordu. Ayrıca 20 kişiden fazla kişinin katıldığı bir olayda herkese eşit ödül dağıtmak çok zor bir şey. İlerde belki başka yollar düşünebiliriz. -- Gate Malas'a değil, Tokuna adasında bir dungeon içine. PK'lar girebilecek şekilde ayarlandı. Beyaz taş parçaları ise hatıra niteliğinde bir süs. Göreve katılım hatıra hediyelerini alamayanlar bana görev sırasındaki isimleriyle özel mesajdan ulaşsınlar. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:44 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Yeni dungeon'da yeni yaratıklar ve yeni sürprizler sizleri bekliyor ayrıca. Dungeon'a gitmek için: Moonglow şehrinden çıkınca moonglow mezara doğru giden yolun üstündeki moongate'i kullanabilirsiniz. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:49 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bu arada ben bir ödül alamadım. para aldım sadece 2k :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 aksaklıklar olsa da güzeldi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Tüh ya 10 gibi bıraktım aramayı. En son xaty kömür olmuştu sandığın başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ayrıca yeni dungeon'da champ çok zor gibi yorumlar gördüm. Yaratıklar zor olabilir ama orası mini-champ. Yani öldürmeniz gereken yaratık sayısı ve level sayısı çok daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ne oldu ne bitti hiçbirşey anlamadım açıkçası. Konuyu bilmiyorum zaten, başlangıcına yetişemedim. Oyuna girdiğimde Shade of Zakk kesiyordu insanlar. Bir ara özel bir maul mu ne yaptılar, daha sonra Hand of Zakk diye bir kılıç gördüm. Konu nedir? Zakk kim? Chestin içindeki 5 item neydi? Kim hangi özel itemları aldı? Bu arada Zakk the Wild kasti olarak yapılmış bir Zakk Wylde referansıysa tebrik ederim baya bir güldürdü npc adını görünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Valla göreve katılanlar anlatsın daha heycanlı olur. Referans doğru tabii ki. Ben de, Sailor da, Leath de gitar hastasıyız ayıptır söylemesi. İsimkleri de Zakk fanı olarak ben koydum. :) [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 02:08 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 sonraki questin bossu Malmy Steen olacak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 sandıktan güzel para çıkıyordu dex yetmediği için açamadım. Daha sonra bikaç kişiye açıtrıdm. 130k sandıktan topladım. başakda bişey alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 sandıktan çıkan hand of zakk baya güzeldi. onu özellikle ML itemi seçtik ki bir özelliği olsun. oyunda başka kimse bladeweave yapamayacak mesela şu anda hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 heh güzeldi iyi eğlendim =) teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bi de bu "A Part of Orion Crystal" ne işe yarar onu diyebilirseniz ? Sobaya mı atıyoruz yani nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Valinin kafasi hala satiliktir, haberiniz olsun ;) Ama tek bir yorum yapacam, bir quest i bitirmek icin UO gibi bir oyunda karakter statina bakilmasi pek komikmis, yani Zakk i oldurmek degil stat arttirmak quest olmus bi sure sonra sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 arkadaşım yetemedim desene kısaca. imza:aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 15 dex mage e oturup dex mi kasacaktim :P herhangi bi stat 145 ustu olsun deseydiniz bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bırak arkadaşım, bidaki queste çalışta gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 mini champteki yaratıklar zor değil, aksine champ spawnına dahil olmayan tokuno yaratıkları çok zorlar(adlarını unuttum şimdi, warrior ve priestleri var) yani ancient wyrm'in vurus gucu biraz daha dusuk olanına teke tek yapıyormussun hissi veriyor. mümkünse kaldırın, champten para toplamayı da nerdeyse imkansız hale getiriyor o tü kaka priestler =) lootları da çok dengesiz ayrıca... [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 04:40 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Keşke sonuna kadar devam edebilseydim. Ama itemlar uygun değildi,,, kader. Zamanında birkaç resisti güzel elbise edinseymişim Zakk efendi tek vuruşta aşağı serince benim nefesim buraya kadarmış diye uzaklaştım:) Herşeye rağmen katıldığım kısa bölüm bile Eğlenceliydi emeği geçenlere teşekkürler, İtem almak değil keyif almak önemli olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Bence çok güzeldi, eğlenceliydi, katılmaktan büyük zevk aldım. Gelemeyenler için kısa özet: Moonglow güneydoğusunda, sorcerer's guildin güneyinde bir kristalle başladı herşey. O kristalin çevresinde japonlar dolanmaya başladı. Meraklı oyuncular buraya gidip bu japonları öldürdüklerinde, japon madencilerin çantasında "a crystal pickaxe" tarzı eşyalara rastladılar. Bu kazmaları alıp kristali kazdıklarında çeşitli kristaller düşüyordu, "Zakk crystal"," "Orion crystal", ve bu gibi ipuçları. Daha sonra Vasmussen diye biri gelip kristaller hakkında daha çok bilgi verdi, ve ona bu kristallerden getirene ödül vereceğini belirtti. Bu haberi duyan sosaria halkı delirip kristali kaza kaza unufak yaptılar. Kristale yapılan son vuruş Zakk'ı serbest bıraktı; ama bir sorun vardı. Zakk'ın üstündeki lanet onu çevresindeki herkesi öldürmeye zorluyordu. Biz oyuncular bu laneti kaldırmak amacıyla Zakk'ı öldürmeye çalıştık ve başardık. Ölünce çantasından çeşitli haritalar çıktı ve Zakk dünyaya tekrar, lanetli bir şekilde geldi. Haritalarda çeşitli yerler ve garip garip yön belirtileri vardı. "Haritan pusulan, kuzeydeki teleporter ilk adımın olsun" ve "10kb 5gd 7k 4d 2b 2gb" tarzında yazılar yazan haritalardan mantıkla ilerleyen Xaty Kauta moonglow kuzeyinde bir sandık çıkardı. Bu sandığın haberini duyan oyuncular gelip baktılar, sandığı açmaya çalıştılar ve öldüler... Sandık tuzaklıydı ve üstünde "Sandığı ancak .. açabilir, (.. kısmı okunmuyor)" yazıyordu. (Bu esnada aklıma parlak bir fikir geldi ve Archon'a telekinesis yapmasını önerdim, yaptı ve itemlerin hepsini alıp bankaya koydu... sonra gmler itemleri alıp serveri restart yaptılar ve telekinesis bugunu düzelttiler). Kasanın üstünde geçen saatlerden sonra Xaty Zakk'ın cesedinden topladıklarıyla ve kasayı açarken çıkardığı eşyayla bir silah yarattı. Bu silah Zakk'ı öldürebilecek bir silahtı. En azından, bu formunu: "Shades of Zakk". Prelektroya verilen silah gücünü kısa sürede gösterdi, ve Shades of Zakk ortadan kayboldu; ancak bu Zakk'ı bir demilich yaptı: hiç bir şekilde zarar görmüyordu. (Heh gzye çekip guard attık, ama bugmuş, sonra queste baştan başladık falan :P) Her türlü büyü ve vuruşu denemiştik... bir müddet sonra Vasmussen bizzat ortama gelip Zakk'ı nasıl öldüreceğimizi göstererek kendini bizim için feda etti... Zakk ancak valorite bir silahtan zarar alıyordu. Valorite silahları toplayıp (sunucuda 3-4 tane vardı) Zakk'ı öldürme girişiminde bulunuldu ve başarılı olundu... Bu sefer Zakk'ın çantasında "en çevik olan" yazan bir parşömen çıktı ve demilich yeniden doğdu. Sunucunun en çevikleri çevikliğini göstermek için kasaya gidip açmaya çalıştılar ama hepsi öldüler... 2 tanesi dışında.... Oman ve ben. (Benim dexim 120'ydi o yüzden diğer karakterimle eve para bırakıp thiefimle girip parayı alıp kindling aldım ve britte dolaşıp kindling yakarak dexi 125ledim lol) Oman kendisine agility büyüsü attı ya da agility potionu kullandı ve kasayı uzaktan açmaya çalıştı, kasadan çıkan alevlerden çevikliği sayesinde kurtuldu. Ben de bu olayı görüp hemen stealth oldum ve shadow jumpla kasanın dibine gittim. Bir kaç kişiden agility potionu alarak deximi 135 yaptıktan sonra kasayı açabildim... İçinde 3 eşya vardı. zakk'in eli (kılıç), kara mızrak (spear) ve zakk'ın kitabı(spellbook). Bu silahları aldıktan sonra bir shadow jump daha yapıp bölgeden güvenle uzaklaştım ve diğer karakterime vermek için eve koydum... Diğer karakterimle gelir gelmez üstümde bir lanetin olduğunu farkettim, eğer Zakk'ın lanetini hızla kaldıramazsak onun kaderini ben de paylaşacaktım... Hand of Zakk'ı Sacour'a verdik, Zakk'ın kitabını Archon Coldwind'e, the Black Spear'ı da Quintilis'e verdik, sonra Ghostun statleri daha iyi olduğundan o aldı. Silahlar ve kitap kullanıma hazır olunca LD Guildi olarak hepimiz Zakk'ı aramaya başladık. Zakk moonglow mezarının oralarda görülünce Eliza du Foret dragonuyla Zakk'ı tanklamaya başladı ve Sacour kılıcının haşimini gösterdi. Archondaki kitapta bir bozukluk olacaktı ki büyüler Zakk'a işlemiyordu. Kitabı Sacros'a verdik, yine bir işe yaramadı, ben aldım, yine bir işe yaramadı... Ghost Zakk'ın nerde olduğunu bilmiyordu ve biz tam olarak tarif edemediğimizden bölgeye gelemedi... (:P) Neyse kısa süreyle Sacour ve Elisa sayesinde Zakk öldü ve lanetten kurtulduk. Zakk lanetten kurtulduktan sonra pamuk gibi beyazlaştı ve herkese ödüller dağıtmaya başladı... küçük ödüller para ve orion kristalinin parçalarıydı, büyük ödülse yeni bir zindana giden bir kapı. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 11:00 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar