Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Evet ev yikilacak event baslarken. Esyalar disari dökülecek herkes loot'layabilecek. Event de bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Haha, ama spoiler koysaydınız bari, belki ben eventin ne olduğunu bilmek istemiyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ben de şehri yaratıklar basıcak diye ümit etmiştim ya dandikmiş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Bilmeyenler icin: [spo]O ev arcane'in. :p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Bilmeyenler için: [spo]O ev muhteşem bir shop[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Bilenler için: [spo]biliyosanız buraya bakmanıza gerek yok zaten.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ya bu etkinlik saat kaçta olacak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ya bu etkinlik saat kaçta olacak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Moonglow emekli valisi Vasmussen herkesi Moonglow'a bekliyor. Önemli haberler var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Vasmussen Moonglow'un hemen çıkışındaki vali konağı sandstone patio'da sizleri bekliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Vasmussen sağolsun ama bu işgalciler bitmiyo. Gittikçede güçlendiler en son çıkan ihtiyar tek vuruşta yere serince beni,,, benim Valiye olan sevgim saygım sonsuz ama ben kaçarım arkadaş:) İlerde birgün büyüyüp güzel elbiseler ve silahlar alınca ben sorarım o hain işgalci dedelere ama bugün kaçma günü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 vasmussenin baktıgı yok kilitlendik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Sayın veli olaya bi el atsın yoksa moonglow gidecek elden valla bizden sölemesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Vali efendi bi askerlerine bakıver bi bak silah erzak mühimmat yardımı yap:) Bak bi askerlerin mühimmatı ne alemde, silah durumu nedir, açlarmı açıktalarmı. Saldım çayıra mevlam kayıra bu savaşı kazanamayız sayın Valim:) Asker telef oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 teeeyy geliyorum :( ama pek bi güçsüzüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 vasmussen yolunu bulmus mucevher satıo moonglow umrunda diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 R.I.P Vasmussen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Vasmussen in kafasi var, 10milyon gold a satiyorum saka degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bow u mu çaldılar ayaküstü anasını satym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ZAKK dediniz bişey zannettiniz dimi ? onuda atarım yatağa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 moonglowa gay liche gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 zakk görür görmez saldırdı eşek herif, hiç arkadaşlık edemem böyleleriyle. kaçtım hemen. delikanlılığın yarısı.. zaten bi shame marklıycam diye reaper reskill manyağı yaptı beni, isyanlardayım. parrying char açıcam kıllık olsun diye, vurcam incek inek. *kıl* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 quest an itibariyle tıkanmış durumda. herkes sandık başında "en çevik olan" ı arıyor. ya ben aldım sandıktakileri, ama geri aldılar benden. haksızlık. madem olay çözülemedi, geri istiyorum itemları :p telekinesis sağolsun lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bu sandığı buraya koyanın ben ... slm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 BIRAX hırsız falan calmıs heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar