Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moonglow Rivayetleri

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Moonglow adasındaki büyücüler loncasından kötü haberler var. Büyücülerin sezilerine göre Moonglow'u bir tehlike bekliyor. Kaynağı tam anlaşılamıyor ama cuma akşamı kötü bir şeyler olacağı kesin.

Moonglow büyücüleri herkesi cuma akşamı Moonglow'u bekleyen kötülüğe karşı birlik olmaya çağırıyor.

[ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 22:51 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca hayır GM değildim, sadece öldürüp kendimi YELL den bağırıodum , nickimi de GM bilmemen yapmıştım ki serverda yapılabiliordu yeni bi serverdı. Millet de gayet GM sanmıştı. sonra asıl gmlere, Don nerde die pageler yağınca. GMler şaşırmış , araştırmaya başlamıştı ve sonra beni banlamışlardı. böle de bir lamerdim işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Cuma akşamı büyücü zevatının bildirdiği şey;
Bu şey her ne ise
Gelsekmiiii gelmesekmiii,
Bs halimizle gelip guard koruması olmayan şehirde pk ların elinde kalmayalım sonra:)
Nihaha nihahaha deyip bizi kesip kesip eğlenmesinler sonra alimallah nedir bu Moonglowun başına gelecek şey. Hele şu büyücü zevatı bi istiareye yatsın baksın bakalım daha net bişiler görebiliyolar mı:)
Sosyal ağlarda paylaş

et biraz spoil et..

bir haftadır düzenli oynuyorum akşamları, fark ettim ki serverda danacan eksikliği yok çok şükür. iyi niyetimizle gelip noob halimizle garip bir takım oyun zihniyetlerine parmak jimnastiği olmayalım sonra.

ya da etme, ben kırsal alanda yalnız kovboy takılmaya devam ediim. şahane water ve air elemental, troll, ettin, orcish, etc. spawnu buldum, itişecek öküz de (wrest), koşacak yer de var, süfer wrestling+magery+healing+eval çalışıyorum, 50-100 para da çıkıyo, miss :))

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 16:56 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...