Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Moonglow adasındaki büyücüler loncasından kötü haberler var. Büyücülerin sezilerine göre Moonglow'u bir tehlike bekliyor. Kaynağı tam anlaşılamıyor ama cuma akşamı kötü bir şeyler olacağı kesin. Moonglow büyücüleri herkesi cuma akşamı Moonglow'u bekleyen kötülüğe karşı birlik olmaya çağırıyor. [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 22:51 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 o.0 hacııııııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ohh negzel negzel şöle topluca görelim bi insanlari. 20 kişi online var anca 5 tanesini görüorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 oo süper, orda olacam explosionlarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bir drow olarak her zaman kaosu desteklerim. Kötülüğün yanındayım. Benimlede uğraşmak zorundasınız! he he he:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 biz gelip vortex atıp gidicez en heyecanlı yerinde sjdfhsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Moonglow'u desteklemek için bir sebep göremiyorum. Moonglow sakinleri yardım çağrısında bulunurlarsa yardıma gidebilirim. Aynı şekilde saldıranlar güzel bir teklifte bulunurlarsa onların yanında da olabilirim (6) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Moonglow-muş, kötülüğe karşı yardım-mış... Belediye yardım etsin size pls... Nuri Alço 4ever !1 [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 23:40 tarihinde, Feandreu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 biz savunuruz moon u kanımızın son damlasına kadar :) işimiz çıkmazsa anezka , culuk orda o gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ödül varmı ödül :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Görevin sonunda (ve görev sırasında) bir çok sürpriz sizleri bekliyor olacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 gizeme ne gerek var ya :P biseyler olacakmıs yaratıklar bsacak ıste hedıyeden konusalım biz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 hci %100 birşey verirseniz tamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ben yokum, 1 ay sonra olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ya ben oy vermek için memlekete gidecem, yolda olacam. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ahahha Brit Mezarlıkta Kötü Liche Alexandersixalandır ın donu kayboldu. Bulana ödül var. die raid yapmışlığım vardı zamanında bi serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ha gm lik yaptım leetim hatta gm likle beraber aleksandırı andım o yüzden 133t'im diyosun aferim sana böle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya gökçen kafana vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ayrıca hayır GM değildim, sadece öldürüp kendimi YELL den bağırıodum , nickimi de GM bilmemen yapmıştım ki serverda yapılabiliordu yeni bi serverdı. Millet de gayet GM sanmıştı. sonra asıl gmlere, Don nerde die pageler yağınca. GMler şaşırmış , araştırmaya başlamıştı ve sonra beni banlamışlardı. böle de bir lamerdim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 aferim supersin dimi milleti kafalıyosun... leetlikte sınır yok. neyse dağıtma konuyu ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bu Cuma akşamı büyücü zevatının bildirdiği şey; Bu şey her ne ise Gelsekmiiii gelmesekmiii, Bs halimizle gelip guard koruması olmayan şehirde pk ların elinde kalmayalım sonra:) Nihaha nihahaha deyip bizi kesip kesip eğlenmesinler sonra alimallah nedir bu Moonglowun başına gelecek şey. Hele şu büyücü zevatı bi istiareye yatsın baksın bakalım daha net bişiler görebiliyolar mı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yada neyse spoil etmeyeyim [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:02 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 et biraz spoil et.. bir haftadır düzenli oynuyorum akşamları, fark ettim ki serverda danacan eksikliği yok çok şükür. iyi niyetimizle gelip noob halimizle garip bir takım oyun zihniyetlerine parmak jimnastiği olmayalım sonra. ya da etme, ben kırsal alanda yalnız kovboy takılmaya devam ediim. şahane water ve air elemental, troll, ettin, orcish, etc. spawnu buldum, itişecek öküz de (wrest), koşacak yer de var, süfer wrestling+magery+healing+eval çalışıyorum, 50-100 para da çıkıyo, miss :)) [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 16:56 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 öeh, explorer sapıttı, sori.. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 16:51 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Event moongate ile şehir arasındaki sandstone patio evde başlayacakmış öyle duydum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar