nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 [spo] AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tek başına iktidar olamadıkları takdirde "siyasetten çekileceğini" söyledi. Erdoğan, partisince Isparta Hükümet Meydanında düzenlenen mitingde halka hitap etti. Başbakan Erdoğan, konuşmasında, siyasi rakiplerinden CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi eleştirdi. Kendilerinden önce 22 bankanın fona devredildiğini belirten Erdoğan, kendisine göre, bunların en önemli sorumlularından birinin Devlet Bahçeli olduğunu savundu. Erdoğan, şöyle konuştu: "Bunlar fona devredilirken sen ne yapıyordun? Başbakan Yardımcısı idin, hükümetin ortağı idin. Niye ses çıkarmadın, niye sustun? O zaman DSPnin değirmenine su taşıyordun, sucu... Şimdi DSP ile CHP birleşti, millet izin verirse o değirmene su taşıyacak. Buradan, şöyle diyorum, diyorum ki; tek başına biz iktidar olamazsak, ben siyasetten çekiliyorum. Sayın Baykal sen tek başına iktidar olamazsan, siyasetten çekilecek misin, Sayın Bahçeli, sen tek başına iktidar olamazsan siyasetten çekilecek misin?" Erdoğan, Devlet Bahçelinin, 3 Kasım 2002 seçimlerinden alınan sonuçların ardından siyasetten çekileceğini açıkladığını belirterek, ancak 9 ay sonra birileri, "sana dayanamıyoruz" dedikleri için siyasete döndüğünü söyledi. "Hadi buyurun tek başına iktidar diyorsunuz, hodri meydan. Buyurun... " diyen Erdoğan, şöyle devam etti: "4 gün kaldı. Halkıma sesleniyorum; CHP, MHP ve diğerlerini destekleyenlere sesleniyorum; Türkiyenin gündemi bu, tek başına iktidar... Çünkü ben koalisyondan yana değilim. Bahçeli diyor ki; tek başına iktidar, Baykal da diyor ki; tek başına iktidar. Biz de zaten tek başına iktidarız ve diyoruz. Hadi diyoruz ama yapamazlar.[/spo] [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 14:42 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ya uzuldugum tek bisi war bu secim vaatlerini yerine getirmedikleri durumlarda bisi yapamyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Evet evet... Mutlaka öyle yapacaktır... Tüm kalbimle inanıyorum... Tabii tabii... [spo]Ulan herifin ne mal olduğunu bilmesek... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Mutant olduğu için bir kez daha gelişerek değişir ve "İktidara gelmezsem çekilirim diyen R.T.E geride kaldı, yepyeni bir adamım." der. Sonra tüm Türkiye alkışlar, sonraki seçimde de iktidar olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 korkma cem uzan zararsızdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 direk pitbull konusu aklima geldi, oyle tekinsiz bir hava var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 aşşağıya yazdım burayada yazıyorum ya seçimde şike yapacaklar yada bu lafını saray muhallebicisinde afiyetle yiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ha bir de söylemeden edemeyeceğim atma recep din kardeşiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ordaki kıvırma potansiyelini gözden kaçırdınız "baykal nerde bahçeli nerde" demiş ya "aga onlar da aynı sözü verseydi çekilirdim" diyip kıvırıcak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 O resim, Seçimi kazandığını öğreneceği andaki surat ifadesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Harbi inanmak istedim, valla. Ama adam mutant, gelişerek değişir valla hiç acımaz. Yatar o iş yani =) İnşallah iktidar olamazsa çekilir de bir tarafıma girer bu mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bence tek basına iktidar olamayacak ama burakmayacak da ya da bırakıp bir dahai seçimlerde dönüp sözünün eriymiş lan diyen tipler yüzünden %70 oy alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 aynisini devlet bahceli ve baykal da soylemelidir. "ya tek basima iktidarim ya da yokum siyasette bir daha" dogrusu budur. aferin rte ye, belki ornek olur diger partilere. secim stratejisidir, eet, ama yapilmasi gereken budur zaten. yani baykal ne yuzsuz bi herif artik anlamadi mi suluk oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Yüce Türk halkı ve partili arkadaşların yoğun isteii ve ricaları üzerine siyaseti brakma kararımdan vazgeçtiğimi açıklıyırum. 12.08.2007 RTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ya da cumhurbaskanlığına aday olur gelip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ya iktidar ,ya ölüm! ayrıca adam fenerli, bırakır bırakır geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 yanniz bu secim iyi kutuplastirdi insanlari. akp ve digerleri. farkettiyseniz fransada da abdde de ayni sey olmustu. noluyo lan olcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: yanniz bu secim iyi kutuplastirdi insanlari. istenilen bu zaten. her ulkede 2 partili sistem, 2 partili seçim. ya onlardansın ya bunlardan, başka çaren yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ahha yanlız sacmalık komedi bile bile lades yapıcak salatalık varmı piyasada. chp ve mhpnin tek basına iktidar olma olasılıgı %1den bile az bariz yani. peki hepsi soz versin, secim yapılsın, 3lu koalisyon olsun, ama hepsi siyaseti bıraksın, arkalarından gelen çerezlerle de turkiye 10 gunde batsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 aquila +1 aziz yıldırım taktiği deniyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ladesle alakasi yok eger halk senin hazirladigin devlet politikalarini begenmemisse, seni secmez, sen de istifa edersin (akp en azindan 4.5 senedir yonetiyor ulkeyi, goren gordu napacaklarini, aynen devam diyor adam heryerde. bir de digerlerine bakin "eeeveet cok guzel yapacam been" diyolar. bu mu chp nin mhp nin politikasi..) baska yerlerde politika boyledir. chpnin demirbas listesinde yer almiyor baykal bunu unutmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 seçimden sonra bu hatırlatıldığında bir bahane bulup geçiştirir arkadaş. millet olarak yalanlara alıştığımızdan bunada göz yumarız seve seve . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 tabiki yer almıyo da ben de zaten parti baskanlarının gozunden yazıyorum, yani bu liderlerden hiç birinin " tamam lan onların da istifa etmesi için kendim de çekilirm" gibi bi fedakarlık yapmicagı ortada, blöf yapmış zaten işte kamil, kimse göremez diye delikanlı gibi gidip tamam lan dese biri cıkıp.. [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 15:49 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar