Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Avileri dvd formatında kaydetmek istiyorum bir dvd çalarda oynatmak için. Tercihen açık kaynak kodlu bir program önerebilir misiniz? Bir kaç tane buldum ama dvd ziyan etmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 açıkkaynak falan bilmemde nero iyidir yazma işinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 İstediğin şey değil sanırım ama, öyle düşünüp bu topice gelenler öğrensin en azından: Adobe'un After Effects'i ile menüleri falan dahil tamamen kendiniz yapabiliyodunuz yanlış hatırlamıyosam... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 benim açtığım konuda da "nero kullansana" dendi de nero convert etmiyor ya da ben beceremedim. ama winavi video converter diye birşey buldum, herkes onu tavsiye etmiş. denemek nasip olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Ben de aramıştım, bulduğum en iyisi Avi2DVD, bedava program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Açık kodlu bir program arıyorum ben. Prensiplerim var - bilgisayarımda korsan program bulundurmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 http://dvd.box.sk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 winavi vc'yi download.com'dan indirebilirsin. free to try diyor. ama dediğim gibi ben denemedim. ayrıca, açık kodun tersi korsan değildir ki. açık kod olmayıp bir program "özgür" olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 biliyorum - açık kodlu istiyorum çünkü kodlarını kurcalayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 http://www.dvdflick.net/ bunu deneyeceğim bir - ne olduğunu yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 dene de avi``den dvd`ye dondurunce kalite oldukca dusuyor. onun yerine bir divx player almak daha mantikli. 40 euro`ya filan satiliyor burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 başka birisi için yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 vcd yapmayi da deneyebilirsin o zaman. benim yunanli arkadas 300`un yunanca altyazili olanini istediginde ben oyle yapmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Avi'den dvd'ye aynı kalitede çeviri yapılabilir. Ancak kalite ayarını yapmak lazm çünkü genelde programlar en hızlı çevirecek şekilde ayarlıdır zamandan tasarruf olsun diye. Avi'den DVD'ye çeviride kalitenin bozulması sadece High Definition(h.264) videolar için geçerli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 konuyu up'lıyorum çünkü şu anda ihtiyacım olan şey bu. bir kısa film ödevinin montajından anca çıktım ve hocamız filmi sadece ama sadece dvd formatında istiyor. ne avi ne mpeg ne vcd vs.vs. nero ile olduğunu sanıyordum fakat bulamadım. şimdi verilen cevaplara güvenerek bişey yapmamamın sebebini sölim; Canopus Lossless AVI formatında çıkardım videoyu. kalitede hiçbir kayıp yok hatta ki 9-10 dakikalık bir video 3.89 gb şu anda. bunu dvd'ye aktarıcam, kalitede düşüş olması gerekicek çünkü 10 dakikalık bir video dvd'nin tamamını kaplarsa onu açacak dvd player sanırım baya zorlanacaktır. Ödev çok aşırı ciddi bir ödev (final ödevi zaten) bu sebeple kalite kaybını belirgin olmayacak şekilde, senkronunu 1 milisaniye bile kaydırmayacak şekilde convert edebilecek bir program arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 neyse, montajı edius'ta yapmıştım zaten "Canopus ProCoder Express For EDIUS" bölede bi program yüklüymüş aynı zamanda onu kullandım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 hacı dvd player niye zorlansın ne kadar az sıkıştırma o kadar az zorlanma asıl tam tersi değil mi? Catscratch said: Avi'den DVD'ye çeviride kalitenin bozulması sadece High Definition(h.264) videolar için geçerli :D bu arada bu yanlış, videoyu kendisinden daha kaliteli bi formata da çevirseniz kayıp olur bi miktar mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar