Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DVD Video yapmak

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
konuyu up'lıyorum çünkü şu anda ihtiyacım olan şey bu. bir kısa film ödevinin montajından anca çıktım ve hocamız filmi sadece ama sadece dvd formatında istiyor. ne avi ne mpeg ne vcd vs.vs. nero ile olduğunu sanıyordum fakat bulamadım. şimdi verilen cevaplara güvenerek bişey yapmamamın sebebini sölim;

Canopus Lossless AVI formatında çıkardım videoyu. kalitede hiçbir kayıp yok hatta ki 9-10 dakikalık bir video 3.89 gb şu anda. bunu dvd'ye aktarıcam, kalitede düşüş olması gerekicek çünkü 10 dakikalık bir video dvd'nin tamamını kaplarsa onu açacak dvd player sanırım baya zorlanacaktır. Ödev çok aşırı ciddi bir ödev (final ödevi zaten) bu sebeple kalite kaybını belirgin olmayacak şekilde, senkronunu 1 milisaniye bile kaydırmayacak şekilde convert edebilecek bir program arıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı dvd player niye zorlansın ne kadar az sıkıştırma o kadar az zorlanma asıl tam tersi değil mi?

Catscratch said:
Avi'den DVD'ye çeviride kalitenin bozulması sadece High Definition(h.264) videolar için geçerli :D

bu arada bu yanlış, videoyu kendisinden daha kaliteli bi formata da çevirseniz kayıp olur bi miktar mutlaka.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...